NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 18:59

NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, innsette, dødei , Venezuela
NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tajikistan

I Tajikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tadsjikistan

I Tadsjikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Ny strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd fører til at skoler stenger og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

P4 - 30 Apr 19 kl. 20:40

- Frykter blodig kupp i Venezuela

Mange i Venezuela frykter et blodig kupp. Det sier Latin-Amerika-ekspert Benedicte Bull til NRK. Det er gateslag i landet nå etter at opposisjonsleder Juan Guaidó har varlset at han har tenkt å ta over makten.

NRK - 12 Mar 19 kl. 05:20

Kaller hjem ansatte i Venezuela

USAs innenriksdepartementet sier landet vil hente hjem alle diplomater og ambassadeansatte fra Venezuela. Departementet peker på at situasjonen i Venezuela blir stadig dårligere.

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Nytt strømbrudd i Venezuela

Et nytt stort strømbrudd fører til at skoler må stenge og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

NRK - 27 Mar 19 kl. 14:16

Bekymret over situasjonen i Venezuela

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er bekymret over den humanitære situasjonen i Venezuela. Hun sier til NTB at det bare finnes en politisk løsning, som regjeringen i Venezuela må ta ansvaret for..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 06:07

Venezuela innfører strømrasjonering

Venezuela innfører flere tiltak som følge av de mange strømbruddene i landet. Blant annet blir arbeidsdagen kortere og det innføres strømrasjonering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 15 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 30 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 30 minutter siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 45 minutter siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..

NRK - 1 time siden

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..

NRK - 1 time siden

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..

NRK - 1 time siden

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt