NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 20:36

NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, innsette, dødei , Venezuela
NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tadsjikistan

I Tadsjikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tajikistan

I Tajikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 03 May 20 kl. 09:00

Koronaviruset spreier seg i fengsel

Stadig fleire innsette og tilsette blir smitta og døyr av koronaviruset i amerikanske fengsel. I USA lever 2,3 millionar innsette tett på kvarandre og må ofte dele tronge celler. I eit fengsel i Ohio er over 80 prosent av dei innsette smitta..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

FN: Drap og tortur i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonspartier. Offisielle tall tilskriver 5 287 dødsfall til kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Ny strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd fører til at skoler stenger og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

Drap uten lov og dom i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonen. Ifølge offisielle tall skyldes 5.287 dødsfall i 2018 kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

P4 - 30 Apr 19 kl. 20:40

- Frykter blodig kupp i Venezuela

Mange i Venezuela frykter et blodig kupp. Det sier Latin-Amerika-ekspert Benedicte Bull til NRK. Det er gateslag i landet nå etter at opposisjonsleder Juan Guaidó har varlset at han har tenkt å ta over makten.

NRK - 12 Mar 19 kl. 05:20

Kaller hjem ansatte i Venezuela

USAs innenriksdepartementet sier landet vil hente hjem alle diplomater og ambassadeansatte fra Venezuela. Departementet peker på at situasjonen i Venezuela blir stadig dårligere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 45 minutter siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 30 minutter siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 1 time siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..

NRK - 1 time siden

Slått ned i sentrum

En person er slått ned etter et slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Ambulanse og politi er på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene..

NRK - 1 time siden

110 millioner til forskningsskip

Regjeringen gir 110 millioner kroner til å bygge et nytt kyst-forskniningsfartøy, bekrefter Høyres Margunn Ebbesen. Fartøyet skal drive forskning og overvåking langs kysten, og skal brukes av Havforskningsinstituttet og Nord universitet..

NRK - 1 time siden

Fedre er velkomne på sykehuset

Fra og med tirsdag 2. juni åpner Sørlandet sykehus for at fedre/partner kan være med på barsel i Kristiansand. De kan bli på sykehuset under hele barseloppholdet, men ikke være med på polikliniske kontroller, ultralydundersøkelser eller keisersnitt..

NRK - 1 time siden

324 nye dødsfall i Storbritannia

I Storbritannia er det registrert 324 nye dødsfall som følge av covid-19 det siste døgnet, opplyser myndighetene. Totalet er det registrert 38.161 dødsfall i forbindelse med bekreftet koronasmitte, men antallet antas å være høyere, melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

Kun to nye koronadødsfall i Spania

Det siste døgnet er det kun registrert to nye koronadødsfall i Spania, melder Reuters fredag. De siste syv dagene er det kun registrert 39 nye dødsfall, men myndighetene advarer om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt