NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:55

NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, innsette, dødei , Venezuela
NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tadsjikistan

I Tadsjikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tajikistan

I Tajikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

FN: Drap og tortur i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonspartier. Offisielle tall tilskriver 5 287 dødsfall til kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Ny strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd fører til at skoler stenger og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

Drap uten lov og dom i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonen. Ifølge offisielle tall skyldes 5.287 dødsfall i 2018 kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

P4 - 30 Apr 19 kl. 20:40

- Frykter blodig kupp i Venezuela

Mange i Venezuela frykter et blodig kupp. Det sier Latin-Amerika-ekspert Benedicte Bull til NRK. Det er gateslag i landet nå etter at opposisjonsleder Juan Guaidó har varlset at han har tenkt å ta over makten.

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Nytt strømbrudd i Venezuela

Et nytt stort strømbrudd fører til at skoler må stenge og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

NRK - 12 Mar 19 kl. 05:20

Kaller hjem ansatte i Venezuela

USAs innenriksdepartementet sier landet vil hente hjem alle diplomater og ambassadeansatte fra Venezuela. Departementet peker på at situasjonen i Venezuela blir stadig dårligere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 30 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Krf-landsstyret holder telefonmøte

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at han vil orientere sitt landsstyre om situasjonen i kveld. – Jeg vil orientere om hva som er gjort, og at KrF er innstilt på å bidra til en snarlig løsning, sier Ropstad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt