NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:20

NRK - 19 nov. 20 kl. 01:09

Mange i USA tror det var valgjuks

52 prosent av republikanske velgere i USA tror at president Donald Trump ble frastjålet seieren ved utbredt valgjuks, ifølge en meningsmåling fra Ipsos utført for Reuters. Bare 29 prosent av republikanerne tror at Joe Biden med rette vant..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trump, Ipsos, Reuters, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangei , USA, trordet var , valgjuks
VG - 01 des. 20 kl. 20:47

USAs justisminister: Ikke funnet bevis for valgjuks som ville endret resultatet

Justisminister William Barr satte tidligere i november i gang etterforskning av påstått valgjuks. Nå forteller han om de foreløpige funnene..

VG - 01 des. 20 kl. 20:47

USAs justisminister: Ikke bevis for valgjuks som ville endret resultatet

Justisminister William Barr satte tidligere i november i gang etterforskning av påstått valgjuks. Nå forteller han om de foreløpige funnene..

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 06:16

Trump gjentar påstander om valgjuks

I en 46 minutter lang video gjentar USAs president Donald Trump udokumenterte påstander om utstrakt valgjuks i presidentvalget 3. november..

VG - I førrgår: 03:14

Feilinformasjonen om USA-valget har stupt

Etter at Twitter og flere andre sosiale medier fjernet president Donald Trump fra sine plattformer har mengden feilinformasjon på nettet om påstander om valgjuks gått kraftig tilbake..

VG - I førrgår: 03:14

Analysefirma: Feilinformasjonen om USA-valget har stupt

Etter at Twitter og flere andre sosiale medier fjernet president Donald Trump fra sine plattformer har mengden feilinformasjon på nettet om påstander om valgjuks gått kraftig tilbake..

NRK - 15 nov. 20 kl. 14:24

Trump-tweet skaper usikkerhet

Donald Trump skriver på twitter at Joe Biden vant valget på grunn av valgjuks. Om Trump faktisk innrømmer valgnederlaget er foreløpig usikkert..

NRK - 15 nov. 20 kl. 15:03

Trump-tweet skaper tvil

Søndag morgen amerikansk tid skrev president Donald Trump på Twitter at Joe Biden vant valget på grunn av valgjuks. Det er første gang Trump omtaler Biden som vinner av presidentvalget..

E24 - 15 nov. 20 kl. 14:44

Trump erkjenner at Joe Biden vant valget – men mener det var valgjuks

For første gang skriver president Trump at Joe Biden vant valget, men mener at årsaken er juks..

NRK - 25 nov. 20 kl. 21:30

Trump snakker under høring

USAs president Donald Trump taler under en høring om påståtte uregelmessigheter i delstaten Pennsylvania i forbindelse med presidentvalget. Trump repeterer beskyldninger om at valget ikke var rettferdig og at det har foregått omfattende valgjuks..

NRK - 29 nov. 20 kl. 13:43

Ny protest-taktikk i Hviterussland

Søndag samlet hundrevis og tusenvis av demonstranter seg til et 20-talls protester i hver enkelt av Minsks bydeler. De spredte protestene mot valgjuks førte til at politiet har måttet reise fra distrikt til distrikt for å få kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 30 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 30 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 45 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 45 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt