NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 22:37

NRK - 13 Oct 19 kl. 23:59

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangega fra , seg, personlige, data
Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 09:25

Data Respons sikrer ny kontrakt

Data Respons har signert en kontrakt på 17 millioner kroner med det som beskrives som en ledende automotive kunde i Tyskland..

P4 - 14 Oct 19 kl. 05:52

Ga fra seg persondata

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook. Det kom fram i et nytt eksperiment gjort av norske forskere. 2.

Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 07:14

Slik gikk det med Data Respons i andre kvartal

Data Respons leverte solide resultater i andre kvartal..

P4 - 23 Oct 19 kl. 13:35

Google med stort data-gjennombrudd

Forskere i Google skal ha gjort et enormt data-gjennombrudd. Forskerne sier de har fullført en utregning som verdens raskeste datamaskin i dag ville brukt 10 000 år på - men som på en kvantedatamaskin ble utført på bare 3 minutter og 20 sekunder, melder tidsskriftet Nature. Teknologien kan på sikt revolusjonere oppgaver som forskning på nye medisiner..

P4 - 18 Aug 19 kl. 09:47

Kryptovaluta bekymrer

- Facebooks nye kryptovaluta må ikke bli en honningkrukke for datainnhenting. Det advarer Datatilsynet som nå vil vite mer om hvordan personvernet skal ivaretas, melder NTB. Facebook forventer lanseringen av sin kryptovaluta i første halvdel av neste år.

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:46

- Flyselskapene vil følge dette nøye

Gigantboten British Airways er ilagt er noe av det mest alvorlige vi har sett. Det mener flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i Winair. Det britiske flyselskapet må ut med nesten to milliarder kroner etter et dataangrep i fjor, der data om nesten 400 000 kunder trolig ble stjålet.

P4 - 10 Jul 19 kl. 04:56

Trump tapte Twitter-kamp

President Donald Trump får ikke lov til å blokkere folk fra Twitter. En føderal ankedomstol slår nå fast at Trump handler i strid med grunnloven når han stenger kritikere ute fra sin Twitter-konto. Domstolen viser til at presidenten poster så mange meldinger - både personlige meninger og politiske kunngjøringer - at kontoen hans må ses på som et offentlig forum.

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 13:08

Data Respons med Tyskland-avtale

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 18:52

Data Respons med vellykket emisjon

E24 - 26 Aug 19 kl. 21:58

Oljemygg bygger opp «supersøk» for geologisk data: – Vi har hatt noen aha-opplevelser allerede

Det lille oljeselskapet Pandion Energy har som så mange andre i bransjen brukt mye tid på å finne frem til lisenser de vil søke på i årets lisensrunde. Selskapet har utviklet en løsning som dramatisk vil effektvisere geologens arbeidshverdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 30 minutter siden

Se Urix direkte

NRK - 3 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 1 time siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 2 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 2 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 2 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 2 timer siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 3 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 3 timer siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt