P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:48

P4 - 26 Jan 20 kl. 19:17

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag.
24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet.
Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.
Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Syria, Aleppo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, drepti , bilbombei , Syria
NRK - 10 Nov 19 kl. 15:30

Flere drept i bilbombe i Nord-Syria

Minst åtte personer skal være drept og tjue såret etter at en bilbombe gikk av nordøst i Syria i nærheten av byen Tal Abyad, som er okkupert av Tyrkia. Det opplyser Tyrkias forvarsminister, som skylder på syriske kurdere..

NRK - 02 Nov 19 kl. 16:18

Sivile drept av bilbombe i Syria

I Nord-Syria ble 13 sivile drept og 20 såret da en bilbombe eksploderte i den sentrale byen Tal Abyad. Det opplyser Tyrkias forsvarsdepartement, melder nyhetsbyrået AP. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet..

P4 - 10 Nov 19 kl. 17:40

Syria: Flere drept av bilbombe

Minst åtte mennesker ble drept og 20 ble skadet da en bilbombe eksploderte i en syrisk landsby nær grensen til Tyrkia i dag. Det opolyser det tyrkiske forsvarsdepartementet. ngen har påtatt seg ansvaret, men tyrkiske myndigheter mener den kurdiske YPG-militsen står bak.

NRK - 04 Dec 19 kl. 20:34

To drept av bilbombe

Minst to personer er drept av en bilbombe i Ras al-Ain nordøst i Syria, opplyser en talsmann for tyrkiskstøttede opprørere. I tillegg ble tolv personer såret i eksplosjonen onsdag, ifølge en kilde ved et sykehus i byen..

NRK - 23 Nov 19 kl. 10:26

Drept av bilbombe

Ni personer er drept etter at en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, melder AFP. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

P4 - 23 Dec 19 kl. 17:42

- Åtte drept av bilbombe

Åtte sivile skal være drept av en bilbombe nord i Syria i dag. Angrepet skal ha skjedd rundt to mil fra grensen til Tyrkia, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet. Det har vært flere lignende angrep i områdene Tyrkia kontrollerer den siste tiden..

NRK - 23 Nov 19 kl. 10:26

Minst ni drept av bilbombe

Minst ni personer er drept etter at en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, melder AFP. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 23 Nov 19 kl. 10:26

Minst tre drept av bilbombe

Minst tre mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, sier en lokal kilde. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 11 Oct 19 kl. 19:06

IS bak bombeangrep i Syria

Terrorgruppa IS tar på seg ansvaret for en bilbombe i den syriske byen Qamishli. Tre mennesker ble drept i angrepet nord i Syria, i området som også er under angrep fra Tyrkia..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 06:04

Sju drept i bilbombe i Afghanistan

Sju mennesker ble drept og sju ble såret da en bilbombe gikk av i Kabul onsdag morgen, opplyser afghanske myndigheter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 3 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt