P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 10:18

P4 - 26 jan. 20 kl. 19:17

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag.
24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet.
Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.
Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Syria, Aleppo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, drepti , bilbombei , Syria
P4 - 10 nov. 19 kl. 17:40

Syria: Flere drept av bilbombe

Minst åtte mennesker ble drept og 20 ble skadet da en bilbombe eksploderte i en syrisk landsby nær grensen til Tyrkia i dag. Det opolyser det tyrkiske forsvarsdepartementet. ngen har påtatt seg ansvaret, men tyrkiske myndigheter mener den kurdiske YPG-militsen står bak.

NRK - 02 nov. 19 kl. 16:18

Sivile drept av bilbombe i Syria

I Nord-Syria ble 13 sivile drept og 20 såret da en bilbombe eksploderte i den sentrale byen Tal Abyad. Det opplyser Tyrkias forsvarsdepartement, melder nyhetsbyrået AP. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 10 nov. 19 kl. 15:30

Flere drept i bilbombe i Nord-Syria

Minst åtte personer skal være drept og tjue såret etter at en bilbombe gikk av nordøst i Syria i nærheten av byen Tal Abyad, som er okkupert av Tyrkia. Det opplyser Tyrkias forvarsminister, som skylder på syriske kurdere..

NRK - 23 nov. 19 kl. 10:26

Minst tre drept av bilbombe

Minst tre mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, sier en lokal kilde. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 23 nov. 19 kl. 10:26

Drept av bilbombe

Ni personer er drept etter at en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, melder AFP. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 23 nov. 19 kl. 10:26

Minst ni drept av bilbombe

Minst ni personer er drept etter at en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, melder AFP. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 04 des. 19 kl. 20:34

To drept av bilbombe

Minst to personer er drept av en bilbombe i Ras al-Ain nordøst i Syria, opplyser en talsmann for tyrkiskstøttede opprørere. I tillegg ble tolv personer såret i eksplosjonen onsdag, ifølge en kilde ved et sykehus i byen..

P4 - 23 des. 19 kl. 17:42

- Åtte drept av bilbombe

Åtte sivile skal være drept av en bilbombe nord i Syria i dag. Angrepet skal ha skjedd rundt to mil fra grensen til Tyrkia, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet. Det har vært flere lignende angrep i områdene Tyrkia kontrollerer den siste tiden..

NRK - 20 juli 20 kl. 02:33

Fem drept og 85 skadd av bilbombe

Fem mennesker ble drept og minst 85 skadd da en bilbombe eksploderte i Azaz i Syria søndag, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. hendelsen skjedde nær grensa til Tyrkia. 15 av de skadde ligger på sykehus og flere har kritiske skader..

NRK - 13 nov. 19 kl. 05:14

Sju drept av bilbombe i Kabul

Sju personer er drept og sju andre ble skadd da en bilbombe gikk av i Afghanistans hovedstad Kabul onsdag. Det opplyser en regjeringstalsmann, ifølge Reuters. Eksplosjonen skjedde i nærheten av landets innenriksdepartement..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Smittenedgang i Oslo

Det har vært en nedgang i antall knye koronasmittede i Oslo siste døgn. 43 personer testet positivt, mot 52 døgnet før, melder Byrådet..

P4 - 15 minutter siden

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

P4 - 1 time siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 1 time siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 2 timer siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 2 timer siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 3 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 3 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 3 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 3 timer siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt