NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 10 Aug 18 kl. 14:46

Mange dødsfall etter Taliban-angrep

Om lag tusen Taliban-opprørere har angrepet byen Ghazni øst i Afghanistan, ifølge afghanske tjenestemenn. Over 100 opprørere skal være drept eller såret siden angrepene startet sent torsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, Ghazni, Afghanistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, dødsfall, etter, Taliban-angrep
Aftenposten - Igår: 12:20

Taliban angrep provinshovedstad: FN frykter for sivilbefolkningen i Ghazni

Mange sivile er ifølge FN drept og såret i Ghazni øst i Afghanistan, etter at Taliban angrep byen fredag..

NRK - 07 May 18 kl. 07:48

Taliban-angrep mot afghansk politi

Minst seks politifolk ble drept da Taliban søndag angrep en patrulje i Marouf-distriktet i provinsen Kandahar i Afghanistan. En talsperson i politiet sier at 15 Taliban-krigere ble drept i skuddvekslingen som varte i flere timer..

Aftenposten - 22 May 18 kl. 13:46

Nærmere 30 drept i flere Taliban-angrep i Afghanistan

Nærmere 30 mennesker er drept i flere store Taliban-angrep i Afghanistan, mange av dem sivile, opplyser talsmenn for myndighetene og sykehus i landet. .

P4 - 09 Jun 18 kl. 12:44

40 drept i Taliban-angrep

Minst 40 personer ble drept da Taliban-opprørere i annt angrep en rekke kontrollposter nord og vest i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. 13 andre ble såret i angrepet.

NRK - 20 Jun 18 kl. 09:58

30 soldater drept i Taliban-angrep

Minst 30 soldater fra sikkerhetsstyrkene er drept i to Taliban-angrep i den vestlige Badghis-provinsen, melder nyhetsbyrået AP. Angrepet skal ha pågått over natten. En talsmann for de lokale myndighetene sier at også Taliban-soldater ble drept..

NRK - 12 Apr 18 kl. 09:17

15 drept i Taliban-angrep

En guvernør, etterretningssjef og politisjef er blant 15 drepte i et angrep mot afghanske sikkerhetsstyrker i Ghazni-provinsen. I en telefonsamtale med AP sier Taliban-talsmann Zabihullah Mujahid at bevegelsen sto bak angrepet..

NRK - 23 Apr 18 kl. 10:16

Beskylder Taliban for angrep

Minst ni soldater og fem politimenn er drept i to angrep i Badghis-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Myndighetene mener det er Taliban som står bak begge angrepene. Søndag ble 57 mennesker drept i Kabul, IS sier de står bak..

NRK - 10 Aug 18 kl. 14:46

Mange drept i Taliban-angrep

Om lag tusen Taliban-opprørere har angrepet byen Ghazni øst i Afghanistan, ifølge afghanske tjenestemenn. Over 100 opprørere skal være drept eller såret siden angrepene startet sent torsdag kveld..

Aftenposten - Igår: 10:37

Nytt Taliban-angrep mot afghanske sikkerhetsstyrker

Minst 30 afghanske soldater og politifolk er drept i et nytt Taliban-angrep nord i Afghanistan, opplyser politiet..

NRK - 09 Jun 18 kl. 11:02

Minst 40 drept i Taliban-angrep

Taliban-opprørere angrep natt til lørdag en rekke kontrollposter nord og vest i Afghanistan. Minst 40 personer skal være drept og 13 andre ble såret under angrepene, opplyser lokale myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt