NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:58

NRK - 10 Aug 18 kl. 14:46

Mange dødsfall etter Taliban-angrep

Om lag tusen Taliban-opprørere har angrepet byen Ghazni øst i Afghanistan, ifølge afghanske tjenestemenn. Over 100 opprørere skal være drept eller såret siden angrepene startet sent torsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, Ghazni, Afghanistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, dødsfall, etter, Taliban-angrep
Aftenposten - 14 Aug 18 kl. 12:20

Taliban angrep provinshovedstad: FN frykter for sivilbefolkningen i Ghazni

Mange sivile er ifølge FN drept og såret i Ghazni øst i Afghanistan, etter at Taliban angrep byen fredag..

NRK - 07 May 18 kl. 07:48

Taliban-angrep mot afghansk politi

Minst seks politifolk ble drept da Taliban søndag angrep en patrulje i Marouf-distriktet i provinsen Kandahar i Afghanistan. En talsperson i politiet sier at 15 Taliban-krigere ble drept i skuddvekslingen som varte i flere timer..

Aftenposten - 22 May 18 kl. 13:46

Nærmere 30 drept i flere Taliban-angrep i Afghanistan

Nærmere 30 mennesker er drept i flere store Taliban-angrep i Afghanistan, mange av dem sivile, opplyser talsmenn for myndighetene og sykehus i landet. .

NRK - 06 Sep 18 kl. 11:13

19 drept i Taliban-angrep

19 afghanske soldater og politifolk er drept i to Taliban-angrep ulike steder i Afghanistan, ifølge myndighetene. Elleve soldater ble drept i et bakholdsangrep fra Taliban i den vestlige Badghis-provinsen tidlig torsdag morgen..

P4 - 09 Jun 18 kl. 12:44

40 drept i Taliban-angrep

Minst 40 personer ble drept da Taliban-opprørere i annt angrep en rekke kontrollposter nord og vest i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. 13 andre ble såret i angrepet.

NRK - 20 Jun 18 kl. 09:58

30 soldater drept i Taliban-angrep

Minst 30 soldater fra sikkerhetsstyrkene er drept i to Taliban-angrep i den vestlige Badghis-provinsen, melder nyhetsbyrået AP. Angrepet skal ha pågått over natten. En talsmann for de lokale myndighetene sier at også Taliban-soldater ble drept..

NRK - 12 Apr 18 kl. 09:17

15 drept i Taliban-angrep

En guvernør, etterretningssjef og politisjef er blant 15 drepte i et angrep mot afghanske sikkerhetsstyrker i Ghazni-provinsen. I en telefonsamtale med AP sier Taliban-talsmann Zabihullah Mujahid at bevegelsen sto bak angrepet..

NRK - 17 Sep 18 kl. 12:21

Nye Taliban-angrep i Afghanistan

Minst 17 medlemmer av de afghanske sikkerhetsstyrkene er drept i Taliban-angrep i Farah-provinsen i natt. Det sier afghanske myndigheter ifølge nyhetsbyrået AP. Flere kontrollposter og andre mål ble angrepet i løpet av natten..

NRK - 23 Apr 18 kl. 10:16

Beskylder Taliban for angrep

Minst ni soldater og fem politimenn er drept i to angrep i Badghis-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Myndighetene mener det er Taliban som står bak begge angrepene. Søndag ble 57 mennesker drept i Kabul, IS sier de står bak..

NRK - 10 Aug 18 kl. 14:46

Mange drept i Taliban-angrep

Om lag tusen Taliban-opprørere har angrepet byen Ghazni øst i Afghanistan, ifølge afghanske tjenestemenn. Over 100 opprørere skal være drept eller såret siden angrepene startet sent torsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt