NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:30

NRK - 10 Aug 18 kl. 14:46

Mange dødsfall etter Taliban-angrep

Om lag tusen Taliban-opprørere har angrepet byen Ghazni øst i Afghanistan, ifølge afghanske tjenestemenn. Over 100 opprørere skal være drept eller såret siden angrepene startet sent torsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, Ghazni, Afghanistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, dødsfall, etter, Taliban-angrep
Aftenposten - 14 Aug 18 kl. 12:20

Taliban angrep provinshovedstad: FN frykter for sivilbefolkningen i Ghazni

Mange sivile er ifølge FN drept og såret i Ghazni øst i Afghanistan, etter at Taliban angrep byen fredag..

NRK - 10 Jan 19 kl. 11:54

Over 40 drepne i Taliban-angrep

Ei rekke Taliban-angrep mot afghanske tryggingsstyrkar har kravd 21 menneskeliv vest og nord i landet, opplyser styresmakter. Dei store tapa etter nærast daglege angrep, har gjort at regjeringa i Kabul ikkje lenger legg fram offisielle drapstal..

NRK - 07 May 18 kl. 07:48

Taliban-angrep mot afghansk politi

Minst seks politifolk ble drept da Taliban søndag angrep en patrulje i Marouf-distriktet i provinsen Kandahar i Afghanistan. En talsperson i politiet sier at 15 Taliban-krigere ble drept i skuddvekslingen som varte i flere timer..

Aftenposten - 22 May 18 kl. 13:46

Nærmere 30 drept i flere Taliban-angrep i Afghanistan

Nærmere 30 mennesker er drept i flere store Taliban-angrep i Afghanistan, mange av dem sivile, opplyser talsmenn for myndighetene og sykehus i landet. .

NRK - 06 Sep 18 kl. 11:13

19 drept i Taliban-angrep

19 afghanske soldater og politifolk er drept i to Taliban-angrep ulike steder i Afghanistan, ifølge myndighetene. Elleve soldater ble drept i et bakholdsangrep fra Taliban i den vestlige Badghis-provinsen tidlig torsdag morgen..

P4 - 09 Jun 18 kl. 12:44

40 drept i Taliban-angrep

Minst 40 personer ble drept da Taliban-opprørere i annt angrep en rekke kontrollposter nord og vest i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. 13 andre ble såret i angrepet.

NRK - 20 Jun 18 kl. 09:58

30 soldater drept i Taliban-angrep

Minst 30 soldater fra sikkerhetsstyrkene er drept i to Taliban-angrep i den vestlige Badghis-provinsen, melder nyhetsbyrået AP. Angrepet skal ha pågått over natten. En talsmann for de lokale myndighetene sier at også Taliban-soldater ble drept..

NRK - 12 Apr 18 kl. 09:17

15 drept i Taliban-angrep

En guvernør, etterretningssjef og politisjef er blant 15 drepte i et angrep mot afghanske sikkerhetsstyrker i Ghazni-provinsen. I en telefonsamtale med AP sier Taliban-talsmann Zabihullah Mujahid at bevegelsen sto bak angrepet..

NRK - 17 Sep 18 kl. 12:21

Nye Taliban-angrep i Afghanistan

Minst 17 medlemmer av de afghanske sikkerhetsstyrkene er drept i Taliban-angrep i Farah-provinsen i natt. Det sier afghanske myndigheter ifølge nyhetsbyrået AP. Flere kontrollposter og andre mål ble angrepet i løpet av natten..

NRK - 15 Jan 19 kl. 05:50

Taliban sier bomben var deres

Terrorgruppa Taliban sier at lastebilbomben som mandag drepte fire og skadet 113 i den afghanske hovedstaden Kabul, var laget av dem. Taliban varsler også nye angrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sondre Bratland (80) blir kommandør

Artisten Sondre Bratland (80) som er kjent for kveding og religiøse folketoner blir kommandør av St. Olavs Orden, det melder Vest-Telemark blad..

NRK - 30 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 30 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 45 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt