P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 08:45

P4 - 23 May 20 kl. 20:10

Mange angrer på fedmeoperasjon

Hvert år opereres 3000 nordmenn for fedme. To av tre får bedre helse som følge av operasjonen, men 1 av 3 angrer bittert, melder Tv2.
Ti prosent av de fedmeopererte sier helsetilstanden er blitt forverret etter en slik operasjon viser forskning, ifølge Jorunn Sandvik, overlege ved Ålesund sykehus.
Mange får komplikasjoner, magesmerter og operasjonen innfrir ikke til forventningene sier hun..
Les mer på P4


Les mer om:
Tv2, Jorunn Sandvik, Ålesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, angrer, fedmeoperasjon
P4 - 07 May 20 kl. 11:39

Manshaus angrer ikke

Terror- og drapstiltalte Philip Manshaus sier han ikke angrer på at han drepte sin 17 år gamle stesøster og for terrorangrepet mot al-Noor-moskeen i Bærum. Det fortalte han i sin forklaring i Asker og Bærum tingrett i formiddag. 22-åringen sier han skammer seg over og beklager at han ikke klarte å gjøre mer skader da han gikk til angrep på moskeen i august i fjor.

P4 - 07 May 20 kl. 12:32

Manshaus beklaget at han ikke fikk utrettet mer

Draps- og terrortiltalte Philip Manshaus angrer på at terrorangrepet mot al-Noor-moskeen i Bærum i fjor ikke ble vellykket. Det fortalte han i sin forklaring i Asker og Bærum tingrett i dag. Manshaus hadde mål om å drepe så mange muslimer som mulig, men ble overmannet av dem som var på stedet.

Dagbladet - 21 Apr 20 kl. 16:09

- Angrer ikke

Oscar (15) ble drept av faren (45), som beskriver handlingen i detalj..

Dagbladet - 17 Apr 20 kl. 21:56

Onkl P angrer ikke skandalene

Som nyslått og folkekjær TV-friskus har artist Pål Tøien fått sansen for oppmerksomheten som følger med det å være hyggelig..

Klartale - 26 May 20 kl. 10:45

– Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde

Den britiske rådgiveren Dominic Cummings får kritikk. Statsminister Boris Johnson støtter ham..

Dagbladet - 04 Feb 20 kl. 21:58

Ble pinsevenn - tre dager etter kom kokainpolitiet i kirken

Svenske pågrepet «hjemme» for milliardplaner i Italia. Pastoren: - Jeg angrer ikke på at vi har tatt i mot han..

Klartale - 02 Jun 20 kl. 08:51

Venter mange konkurser

Viruset korona har truffet mange, også økonomisk. Domstolene tror mange tusen bedrifter vil gå konkurs..

Klartale - 03 Jun 20 kl. 14:16

Vi bruker mange flere digitale tilbud

Mange har lært seg å bruke nye løsninger mens Norge har vært korona-stengt. Mange av de sier de vil fortsette med de nye vanene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i hele USA

I byer over hele USA er det demonstrert mot rasisme og politivold i natt. Og dette er de største demonstrasjonene som er utløst av dødsfallet til George Floyd så langt. Militære kjøretøy og soldater stengte av store deler av sentrum i Washington før den planlagte marsjen der som myndighetene forventet at 200.

P4 - 1 time siden

Biden lover politireform

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha en politireform. I en kronikk i Los Angeles Times skriver Biden at hvis han blir valgt, forplikter han seg til å etablere en nasjonal granskingskommisjon for politiet innen hundre dager ved makten. Allerede nå vil han ha endringer og konkrete tiltak for å reversere den systematiske rasismen i politiet, skriver han.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 1 time siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 1 time siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 1 time siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 9 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 9 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 9 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt