NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:07

NRK - 08 mars 21 kl. 14:19

Mange ønsker å ta Politihøgskolen

Totalt 4284 søkere har søkt opptak til Politihøgskolens 400 studieplasser i år. Dette er et rekordhøyt antall søkere pr. studieplass, og konkurransen er dermed hardere enn noen gang. I år er kvinneandelen blant søkerne på rekordhøye 56,8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politihøgskolens, Politihøgskolen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, ønskerå ta , Politihøgskolen
NRK - 08 april 21 kl. 15:00

Politiutdanning i Oslo er populær

Oslo er det mest populære studiestedet blant dem som søker seg til Politihøgskolen. Over 4000 personer har søkt på studieplass på Politihøgskolen i Oslo. Det er 23,9 prosent flere enn i fjor..

VG - 11 feb. 21 kl. 14:52

Disse studentene er hardest rammet

Studenter ved Politihøgskolen fikk det betydelig verre på mange områder etter 12. mars, viser Studentbarometeret..

NRK - 07 jan. 21 kl. 10:05

Egenerklæring erstatter fysisk test

Smittesituasjonen i Norge gjør at de fysiske testene i opptaket til bachelorutdanningen på Politihøgskolen blir erstattet av en egenerklæring også i 2021. Men de fysiske kravene i utdanningsløpet står fast..

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:49

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

VG - 19 mars 21 kl. 13:26

Politistudenter reagerer sterkt på Martine Lunde-serie

Leder for PF Politistudentene sier det er overraskende at Politihøgskolen ga tillatelse til innspilling av Martine Lundes TV-serie «Martine vil bli politi»..

NRK - 08 mars 21 kl. 14:19

Mange vil ta politiutdanning

Totalt 4284 søkere har søkt opptak til Politihøgskolens 400 studieplasser i år. Dette er et rekordhøyt antall søkere pr. studieplass, og konkurransen er dermed hardere enn noen gang.

NRK - 05 feb. 21 kl. 06:20

Søkerrekord til folkehøyskoler

Nasjonale tall er klare i mars, men flere folkehøgskoler melder om rekordmange søkere. Dorte Birch på Informasjonskontoret for Folkehøgskolen tror koronasituasjonen gjør at mange velger folkehøgskole, fordi de kan ha et sosialt liv ved nedstenging..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:15

Listhaug ønsker å bli partileder

Sylvi Listhaug bekrefter at hun ønsker å bli ny leder i Fremskrittspartiet dersom partiet ønsker det. I går sa Siv Jensen at hun gir seg som partileder og ikke stiller til gjenvalg til Stortinget. Jensen sa samtidig at hun mener Listhaug bør overta..

Aftenposten - 06 mars 21 kl. 17:32

Usikkerhet preger Klepp: Ønsker ikke å uttale et mål

– Vi har noen interne mål som vi ønsker å oppnå, men det er ikke noe vi ønsker å si til media, sier Klepp-trener Nick….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

166 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er fire over snittet de sju foregående dagene. 166 tilfeller er 78 flere enn på søndag, men 15 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Juryen avslutter for dagen

Jurymedlemmene i rettssaken mot den tidligere politimannen i Minneapolis Derek Chauvin har avsluttet diskusjonene sine for dagen, ifølge Hennepin County Court. Det er ikke opplyst når juryen forventes å møtes igjen tirsdag morgen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Walter Mondale (93) død

Tidligere visepresident i USA, Walter Mondale, døde mandag, melder en talsmann for familien. Mondale ble 93 år gammel. Han var visepresident under president Jimmy Carter i 1977–1981.

NRK - 2 timer siden

To personer reddet opp fra sjøen

To personer er plukket opp fra sjøen mellom Karmøy og Vestre Bokn. De ringte selv og meldte om at de var i en båt som sank. HRS koordinerte redningsaksjonen.

NRK - 2 timer siden

USA ber Russland trappe ned

USA er dypt bekymret over Russlands planer om å blokkere internasjonal skipstrafikk i deler av Svartehavet. USAs utenriksdepartement anmoder også Russland om å trappe ned styrkeoppbyggingen langs grensen til Ukraina, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 5, 9 rammet Nias-regionen i Indonesia, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Laschet valgt som kanslerkandidat

Tyskland ga sentralstyret i Angela Merkels kristeligkonservative parti CDU natt til onsdag klar støtte til Armin Laschet som kandidat til forbundskansler. 77,5 prosent stemte for Laschet, mens 22,5 prosent ville ha CSUs Markus Söder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt