NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:37

NRK - Igår: 19:48

Manchester City vil anke

Den engelske fotballklubben Manchester City sier de vil anke utestengelsen fra Mesterligaen i to sesonger til CAS. UEFA har utestengt klubben for brudd på økonomiske regler, klubben fikk også en bot på cirka 300 millioner kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manchester City, Mesterligaen, CAS, UEFA, City

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manchester, City, vil, anke
VG - I førrgår: 19:30

Manchester City utestengt to sesonger fra Champions League

UEFA har utestengt Manchester City fra Champions League i to sesonger. Klubben kan anke avgjørelsen til Idrettens voldgiftsrett (CAS)..

VG - I førrgår: 19:30

Manchester City utestengt to sesonger fra Champions League: – Et mareritt

UEFA har utestengt Manchester City fra Champions League i to sesonger. Klubben kan anke avgjørelsen til Idrettens voldgiftsrett (CAS)..

VG - I førrgår: 19:30

Manchester City utestenges fra Champions League i to sesonger: – Et mareritt

UEFA har utestengt Manchester City fra Champions League i to sesonger. Klubben kan anke avgjørelsen til Idrettens voldgiftsrett (CAS). Øyvind Alsaker tror dette kan ramme klubben hardt..

VG - 02 Nov 19 kl. 17:54

Manchester City snudde mot Southampton

(Manchester City - Southampton 2–1) Manchester City fullførte snuoperasjonen etter en tidlig keepertabbe..

VG - 30 Nov 19 kl. 15:22

Refser Manchester City etter ny smell: – Utilgivelig

(Newcastle – Manchester City 2-2) Kevin De Bruyne så ut til å redde Manchester City fra nok et poengtap med en sen kanon, men Jonjo Shelvey ville det annerledes..

VG - 30 Nov 19 kl. 15:22

Manchester City får refs etter ny smell

(Newcastle – Manchester City 2-2) Kevin De Bruyne (28) så ut til å redde Manchester City fra nok et poengtap med en sen kanon, men Jonjo Shelvey (27) ville det annerledes..

VG - 07 Dec 19 kl. 20:48

Solskjær raser etter rasismeskandale: – Burde skamme seg

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Manchester Uniteds midtbanespiller Fred (26) skal ha blitt utsatt for rasistiske tilrop fra Manchester City-fans under derbyet på Etihad Stadium..

VG - 02 Nov 19 kl. 17:54

Agüero scoret da Manchester City snudde mot Southampton

(Manchester City - Southampton 2–1) Manchester City fullførte snuoperasjonen og kunne juble for tre poeng, men det så ikke lyst ut da Ederson (26) rotet det til før kvarteret var spilt..

VG - 15 Dec 19 kl. 19:21

Arsenal-krisen fortsetter - knust av Manchester City: – Vondt å se på

(Arsenal - Manchester City 0–3) Manchester City, med Kevin de Bruyne (28) i spissen, herjet med Arsenal. Nå har de kun vunnet en kamp på de siste ni forsøkene i Premier League..

VG - 03 Dec 19 kl. 23:05

Manchester City herjet med Burnley: – Noe av det beste de har gjort denne sesongen

(Burnley - Manchester City 1–4) To mål fra Gabriel Jesus, en rakett fra Rodri og et velplassert Riyad Mahrez-skudd var hovedingrediensene da Pep Guardiola og Manchester City fant tilbake til gammel vinneroppskrift..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 30 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt