NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:43

NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til fire års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Han må også betale 50.000 amerikanske dollar i bot. Det bestemte en dommer i Virginia natt til fredag norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manafort, Donald Trump, Virginia

Dele artikeln

83 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manafort, dømt, til, fire, års, fengsel
NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til 4 års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Det bestemte en dommer i Virginia sent torsdag kveld norsk tid..

NRK - 13 Mar 19 kl. 17:09

Manafort får lengre fengselstraff

Donald Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort ble i kveld dømt til ytterligere tre og et halvt års fengsel, noe som kommer i tillegg til dommen som falt for én uke siden. Manafort var blant annet tiltalt for sammensvergelser mot USA..

VG - 08 Mar 19 kl. 01:02

Manafort dømmes til nær fire år i fengsel

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort ble torsdag dømt til fengsel i nesten fire år. Dette er kun for skatteunndragelse og banksvindel, og ikke for saken mot ham angående lobbyvirksomhet..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 08:28

Mild straff for Manafort - snaut fire års fengsel for økonomisk kriminalitet

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til 47 måneder i fengsel for skatteunndragelse og banksvindel. Han risikerte 20 år lengre straff..

NRK - 05 Feb 19 kl. 01:32

Manafort får dom 13. mars

13. mars faller dommen for president Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort, for to tilfeller av sammensvergelse og vitnepåvirkning, melder CNN. Dato er ikke satt for åtte andre tiltalepunkter som Manafort er kjent skyldig i..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 05:48

Mild straff for Manafort – snaut fire års fengsel for økonomisk kriminalitet

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til 47 måneder i fengsel for skatteunndragelse og banksvindel. Han risikerte 20 år lengre straff..

NRK - 09 Dec 18 kl. 15:50

Bør ikke benåde Manafort

Trump bør ikke benåde sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort, sier den republikanske senatoren Marco Rubio til CNN. Manafort er siktet for flere lovbrudd, noen av dem knyttet til FBIs etterforskning av Russlands innblanding i presidentvalget i 2016.

NRK - 08 Mar 19 kl. 17:10

Trump synes synd på Manafort

President Donald Trump synes synd på sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort, som torsdag ble dømt til knapt fire års fengsel for skatte- og banksvindel. I dag gjentok Trump at Manaforts sak «ikke hadde noe å gjøre med Russland»..

VG - 08 Mar 19 kl. 01:02

Manafort dømmes nær fire år i fengsel

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort ble torsdag dømt til fengsel i drøye tre år..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 17:15

Ny Manafort-dom i USA

Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til ytterligere tre og et halvt års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sammenstøt utenfor Downing Street

Britisk politi har støtt sammen med demonstranter utenfor statsministerboligen i Downing Street i London. Det får Reuters opplyst av øyenvitner..

NRK - 15 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 10 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - 10 minutter siden

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 45 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 1 time siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt