NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:21

NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til fire års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Han må også betale 50.000 amerikanske dollar i bot. Det bestemte en dommer i Virginia natt til fredag norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manafort, Donald Trump, Virginia

Dele artikeln

83 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manafort, dømt, til, fire, års, fengsel
NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til 4 års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Det bestemte en dommer i Virginia sent torsdag kveld norsk tid..

NRK - 13 Mar 19 kl. 17:09

Manafort får lengre fengselstraff

Donald Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort ble i kveld dømt til ytterligere tre og et halvt års fengsel, noe som kommer i tillegg til dommen som falt for én uke siden. Manafort var blant annet tiltalt for sammensvergelser mot USA..

VG - 08 Mar 19 kl. 01:02

Manafort dømmes til nær fire år i fengsel

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort ble torsdag dømt til fengsel i nesten fire år. Dette er kun for skatteunndragelse og banksvindel, og ikke for saken mot ham angående lobbyvirksomhet..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 08:28

Mild straff for Manafort - snaut fire års fengsel for økonomisk kriminalitet

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til 47 måneder i fengsel for skatteunndragelse og banksvindel. Han risikerte 20 år lengre straff..

NRK - 05 Feb 19 kl. 01:32

Manafort får dom 13. mars

13. mars faller dommen for president Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort, for to tilfeller av sammensvergelse og vitnepåvirkning, melder CNN. Dato er ikke satt for åtte andre tiltalepunkter som Manafort er kjent skyldig i..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 05:48

Mild straff for Manafort – snaut fire års fengsel for økonomisk kriminalitet

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til 47 måneder i fengsel for skatteunndragelse og banksvindel. Han risikerte 20 år lengre straff..

NRK - 09 Dec 18 kl. 15:50

Bør ikke benåde Manafort

Trump bør ikke benåde sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort, sier den republikanske senatoren Marco Rubio til CNN. Manafort er siktet for flere lovbrudd, noen av dem knyttet til FBIs etterforskning av Russlands innblanding i presidentvalget i 2016.

NRK - 08 Mar 19 kl. 17:10

Trump synes synd på Manafort

President Donald Trump synes synd på sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort, som torsdag ble dømt til knapt fire års fengsel for skatte- og banksvindel. I dag gjentok Trump at Manaforts sak «ikke hadde noe å gjøre med Russland»..

VG - 08 Mar 19 kl. 01:02

Manafort dømmes nær fire år i fengsel

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort ble torsdag dømt til fengsel i drøye tre år..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 17:15

Ny Manafort-dom i USA

Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til ytterligere tre og et halvt års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 45 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt