NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:10

NRK - 23 sep. 20 kl. 13:11

Man fløyet til sykehus etter ulykke

En mann skal ha vært involvert i en arbeidsulykke og kommet i klem mellom en båt og flåte og falt i sjøen i Aure kommune i Møre og Romsdal. Personen har kommet opp av vannet. Mannen er fløyet med luftambulanse til sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aure, Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Man fløyet, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 25 okt. 20 kl. 15:06

Fløyet til sykehus etter fallulykke

En mann ble fløyet til sykehus etter en fallulykke i Asdøljuvet naturreservat i Lier kommune søndag ettermiddag. Sørøst politidistrikt opplyser at mannen er bevisst, men har smerter i armer og bein. Han er fløyet til Drammen sykehus..

NRK - 23 sep. 20 kl. 13:11

Mann fløyet til sykehus

En mann skal ha vært involvert i en arbeidsulykke og kommet i klem mellom en båt og flåte og falt i sjøen i Aure kommune i Møre og Romsdal. Personen har kommet opp av vannet. Mannen er fløyet med luftambulanse til sykehus..

P4 - 11 okt. 20 kl. 16:53

Til sykehus etter ulykke

En person er fløyet til sykehus i Tromsø med ukjent skadeomfang etter en bilulykke på Andøya nå i ettermiddag. En bil med to personer kjørte av veien. Det er sjåføren som er fløyet til sykehus, mens passasjeren er sendt til legevakt..

NRK - 20 sep. 20 kl. 01:36

Fløyet til sykehus etter påkjørsel

En person er fløyet med luftambulanse til sykehus i Trondheim etter å ha blitt påkjørt av en bil på Brekstad. Skadeomfanget er ukjent, twitrer politiet klokka 00.41.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 20:43

Eldre mann funnet etter leteaksjon i Malvik i Trøndelag, fløyet til sykehus

Den eldre mannen det er blitt lett etter i Malvik i Trøndelag lørdag, er funnet i relativt god behold. Han blir nå fløyet til sykehus..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 17:48

Flere fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Møre og Romsdal

Flere personer er fløyet til sykehus i luftambulanse etter at to biler frontkolliderte i Haddal i Ulstein i Møre og Romsdal onsdag ettermiddag..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 17:48

Fire fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Møre og Romsdal

Fire personer ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter at to biler frontkolliderte i Haddal i Ulstein i Møre og Romsdal onsdag ettermiddag..

NRK - 28 sep. 20 kl. 18:47

Fløyet til sykehus

Mannen som satt fastklemt i en bil etter et sprengningsuhell ved Buheii i Kvinesdal, er frigjort og fløyet til sykehus, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 03 okt. 20 kl. 06:46

Mann fløyet til sykehus etter vold

En mann i 20-årene er fløyet til Haukeland universitetssykehus etter en voldshendelse i Volda natt til lørdag. Mannen har hodeskader. Politiet i Møre og Romsdal opplyser at de ønsker tips fra publikum om gjerningsmannen..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 07:31

Mann fløyet til sykehus etter påkjørsel – bil kjørte videre

En mann er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha blitt påkjørt av en bil på Brekstad. Bilisten stakk av fra stedet, men er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 30 minutter siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 30 minutter siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..

NRK - 1 time siden

Kontroll på gjerningsperson

Politiet har kontroll på gjerningspersonen som de mener knivstakk en kvinne i Elverum tidligere i dag. Personen ble funnet skadet, forenlig med fallskader, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud på offentlige steder

Lørenskog gikk strengere til verks enn Oslo da koronatiltakene ble strammet til fredag. Nå er det munnbindpåbud på offentlige steder innendørs uavhengig av om meteren holdes. Det skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Sykehjemsansatt koronasmittet

En ansatt ved Lyngbakken bo- og behandlingssenter i Skien har testet positivt for covid-19. Alle nærkontaktene til denne personen skal testes. Siden utbruddet i mars har 81 personer testet positivt i Skien kommune..

NRK - 2 timer siden

12 nye smitta i Bardu

Fredag har 12 personer fått påvist corona-smitte i Bardu. Det melder smittevernoverlege Vidar Bjørnås. Smitten er fortsatt knyttet til Setermoen leir, der to ansatte fikk påvist koronasmitte onsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Suspenderes i fire kamper

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, melder Norges Fotballforbund. Det har stormet rundt Kristiansund-spilleren etter at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» under kampen søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt