NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:09

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:50

Malta: Stormet regjeringsbygg

Demonstranter stormet mandag morgen kontorene til Maltas statsminister og krevde hans avgang. Statsminister Joseph Muscat har varslet at han vil trekke seg. Det var rundt 30 demonstranter fra aktivistgruppen Graffitti som tok seg inn i bygningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Maltas, Joseph Muscat, Graffitti

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Malta, Stormet, regjeringsbygg
P4 - 09 Dec 19 kl. 13:18

Stormet regjeringsbygg på Malta

Demonstranter stormet i dag inn på kontorene til Maltas statsminister og krevde hans avgang. Statsminister Joseph Muscat har tidligere varslet at han vil trekke seg. Han er under økende press om å gå av etter etterforskningen av bilbomben som drepte en journalist.

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 12:52

Regjeringsbygning på Malta stormet av demonstranter

Demonstranter stormet mandag morgen kontorene til Maltas statsminister og krevde hans avgang. Statsminister Joseph Muscat har varslet at han vil trekke seg..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 14:46

Nytt angrep i Afghanistan – selvmordsbombere og skyttere angrep regjeringsbygg

Fire væpnede angripere ble skutt og drept av afghanske sikkerhetsstyrker etter et selvmordsangrep mot et regjeringsbygg i Jalalabad onsdag. 15 andre skal ha blitt skadet..

NRK - 23 Aug 19 kl. 12:16

«Ocean Viking» til Malta

Det norskeide skipet «Ocean Viking», som har 365 migranter om bord, får legge til på Malta, opplyser myndighetene ifølge Times of Malta..

VG - 18 Nov 19 kl. 22:39

Tam norsk forestilling på Malta – beste norske med 6-er på VG-børsen

ATTARD/OSLO (VG) (Malta – Norge 1-2) Norge tok tre poeng og sikret tredjeplassen i gruppen, men det var langt fra en festforestilling Lars Lagerbäck og hans menn serverte på Malta..

VG - 12 Oct 19 kl. 22:37

Midstopperne sentral da Sverige herjet med Malta

(Malta - Sverige 0–4) Først scoret den 30 år gamle landslagsdebutanten Marcus Danielson, deretter skaffet Andrea Granqvist straffe og så satt Malta-stopper Andrei Agius ballen i eget mål..

VG - 12 Oct 19 kl. 22:37

Midtstopperne sentral da Sverige herjet med Malta

(Malta – Sverige 0–4) Først scoret den 30 år gamle landslagsdebutanten Marcus Danielson, deretter skaffet Andreas Granqvist straffe og så satte Malta-stopper Andrei Agius ballen i eget mål..

VG - 05 Sep 19 kl. 22:36

Norge senket Malta med Lagerbäcks utskjelte grep: – Kokte i topplokket

ULLEVAAL (VG) (Norge-Malta 2–0) Norge fikk en enkel dag på jobben mot Malta. Mye takket være Lars Lagerbäcks latterliggjorte angrepsvåpen..

VG - 16 Nov 19 kl. 11:54

Haaland mister Malta-kampen

Erling Braut Haalands kneskade gjør at han ikke blir med til EM-kvalifiseringskampen mot Malta mandag..

VG - 18 Nov 19 kl. 22:34

Lagerbäck tangerte «Drillo» med norsk seier mot Malta

ATTARD (VG) (Malta-Norge 1–2) Etter en rufsete norsk opptreden i 2–1-seieren over Malta har Lars Lagerbäck vunnet 52 prosent av kampene som norsk landslagssjef. Det har bare Egil «Drillo» Olsen klart før ham av trenerne med mer enn fem kamper i jobben..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 30 minutter siden

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 2 timer siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 3 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 3 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 4 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 4 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 6 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt