E24 > Økonomi

Tuesday, 07 April, 11:23

E24 - 21 Feb 20 kl. 21:05

Malaysisk leverandør sikrer milliardkontrakt på Røkkes ghanesiske oljefelt

Kjell Inge Røkke og Aker la nylig om strategien for å få fart på utbyggingen av Pecan-feltet i Ghana. I påvente av et klarsignal fra myndighetene har Aker Energy nå funnet en leverandør av produksjonsskipet på feltet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Inge Røkke, Aker, Pecan, Ghana, Aker Energy, Røkkes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Malaysisk, leverandør, sikrer, milliardkontrakt, Røkkes, ghanesiske, oljefelt
NRK - 21 Nov 19 kl. 14:03

Rema vil ha svar fra leverandører

Dagligvarekjeden Rema 1000 stanser inntil videre forhandlingene med flere leverandører. Rema ber om et snarlig møte for å få en forklaring etter at Konkurransetilsynet avdekket at leverandører gir Norgesgruppen store rabatter på innkjøp, skriver E24..

E24 - 31 Oct 19 kl. 19:49

Fikk milliardkontrakt på «11 små Troll»: – Starten på et nytt kapittel

Kværner og andre leverandører ser store muligheter i flytende havvind etter å ha sikret kontrakter for 3,3 milliarder kroner på Hywind Tampen. – Starten på et nytt kapittel, sier Kværner-sjefen..

NRK - 30 Mar 20 kl. 11:31

Kan anmelde leverandører

Konkurransetilsynet truer med å anmelde leverandører av smittevernutstyr som utnytter situasjonen, skriver BT. Prisen på utstyret har skutt i været som følge av koronapandemien. Tilsynet kan i tillegg velge å sette makspris på smittevernutstyr..

NRK - 26 Mar 20 kl. 07:53

Statsbygg fremskynder utbetalinger

Statsbygg fremskynder betalinger til leverandører og entreprenører som følge av koronakrisen. I gjennomsnitt vil leverandørene få betaling mellom 15 til 20 dager før forfall. Målet er å bidra til at hjulene holdes i gang i bygge- og anleggsbransjen..

E24 - 22 Dec 19 kl. 11:53

Sier opp avtale med leverandør etter julekort fra kinesisk fangeleir

Den britiske dagligvaregiganten har sagt opp avtalen sin med en kinesisk leverandør av julekort..

E24 - 25 Nov 19 kl. 19:42

Melder om anspent «høstjakt»: – Noen har større forklaringsproblemer enn andre

Coop-sjefen letter på sløret om de hemmelige forhandlingene med leverandørene. – Det er noen av leverandørene som ser at de kanskje har operert på grensen av loven..

P4 - 30 Mar 20 kl. 12:40

Truer med å anmelde leverandører

Konkurransetilsynet truer med å anmelde leverandører av smittevernutstyr som utnytter situasjonen i koronakrisen. Tilsynet har den siste tiden fått flere henvendelser om «uforholdsmessig store prisøkninger". De vurderer også å ta i bruk pristiltaksloven og sette makspris på smittevernutstyr, skriver Bergens Tidende..

E24 - 01 Dec 19 kl. 15:40

Havvind-milliarder til norske leverandører: – Viktig at de er med på lasset

Norske leverandører har i det siste sikret seg flere milliardkontrakter innen havvind. Det er viktig, mener Equinor-sjef Eldar Sætre..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 17:55

Kiwi og Rema må betale ulik pris for pizza hos Orkla. Det trenger ikke være lovbrudd.

Onsdag la Konkurransetilsynet frem sin kartlegging av innkjøpsbetingelsene de tre dagligvarekjedene har hos leverandørene. Tirsdag gjennomførte tilsynet razzia og bevissikring hos leverandøren Orkla og dagligvarekjeden Norgesgruppen..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 13:23

Rema 1000 fryser forhandlinger med leverandører etter forskjellsbehandling

Matvarekjeden Rema 1000 stanser inntil videre forhandlingene med flere leverandører, etter at Konkurransetilsynet avslørte forskjellsbehandling av kjedene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Reagerer på utbyttedebatt: – En ren avsporing

Flertallet på Stortinget vil ikke nekte bedrifter som mottar kontantstøtte å utbetale utbytte eller si opp folk. – De bedriftene som trenger denne kontantstøtten er neppe i posisjon til å dele ut utbytte likevel, mener Olaf Thommesen..

E24 - 45 minutter siden

Finanstilsynet: Mangelfull hvitvaskingskontroll på VPS-kontoer

Finanstilsynet har undersøkt hvordan hvitvaskingsregelverket etterleves i forbindelse med opprettelse og bruk av verdipapirkontoer i VPS..

E24 - 1 time siden

Stortinget: Enige om åpne kontantstøtte-lister for bedriftene

Tirsdag morgen er de store partiene på Stortinget enige om hvordan kontantstøtten til bedriftene skal organiseres. Et vilkår er stor grad av åpenhet om hvem som får penger..

E24 - 3 timer siden

Kraftig salgsfall for Kid etter pandemierklæring

Viruskrisen senket Kids inntekter i første kvartal..

E24 - 2 timer siden

Enighet på Stortinget om ny økonomisk krisepakke

Den nye pakken vil bli lagt frem på en pressekonferanse på Stortinget klokken ti tirsdag..

E24 - 3 timer siden

Kid Interiør-salget falt med 24 prosent etter pandemierklæring

Kids salg falt umiddelbart med 24 prosent etter at Verdens Helseorganisasjon 11. mars erklærte coronaviruset som en pandemi og det derfor ble innført ulike tiltak verden over for å begrense smitte..

E24 - 3 timer siden

Kid-salget falt med 24 prosent etter pandemierklæring

Kids salg falt umiddelbart med mellom 23 og 24 prosent resten av kvartalet etter at Verdens Helseorganisasjon 11. mars erklærte coronaviruset som en pandemi og det derfor ble innført tiltak verden over for å begrense smitte..

E24 - 3 timer siden

Slik vil Listhaug og Moxnes stoppe krisepakke-profitørene

Sylvi Listhaug (Frp) og Bjørnar Moxnes (R) vil begge gjøre nye grep for å unngå at kriminelle og useriøse bedrifter skor seg på Norges enorme krisepakker til næringslivet. Stortinget kan gi ut 20 milliarder i måneden..

E24 - 4 timer siden

Oljeleverandør: – Ekstremt krevende selv med krisepakke

En ny gigantmodul fra Aibel i Haugesund vitner om stor oljeaktivitet fortsatt. Men innstramminger hos oljeselskapene kan sette viktige nye jobber på vent, noe som rammer leverandørene hardt..

E24 - 4 timer siden

Her er Hareides kriseprosjekter på vei og bane

Samferdselsministeren har gravd fram prosjekter som raskt kan iverksettes for å holde aktiviteten oppe i økonomien. – Ganske tamt, mener Frp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt