NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:30

NRK - 28 Feb 20 kl. 06:51

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jimmy Lai, Hongkong, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Maktkritiker, pågrepeti , Hongkong
Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 06:53

Profilert maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet av politiet i byen..

NRK - 09 Feb 20 kl. 05:45

60 personer pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier de har pågrepet 60 personer søndag morgen etter en markering av at det er tre måneder siden aktivisten Alex Chow døde. Over 100 svartkledde demonstranter samlet seg der hvor 22 år gamle Chow døde i november i fjor..

P4 - 26 Dec 19 kl. 20:21

Flere pågrepet i Hongkong

Flere personer har blitt pågrepet etter sammenstøt mellom aktivister og politi i Hongkong i dag. Demonstrantene protesterte i flere kjøpesentre i dag, etter at det har vært rolig i et par uker. Minst 23 personer ble pågrepet etter sammenstøt i går..

P4 - 17 Feb 20 kl. 09:43

Dorull-ranere pågrepet

Politiet i Hongkong har pågrepet to av personene som ranet til seg 50 sekker med doruller i dag tidlig. Tre personer, væpnet med kniv, ranet en lastebil og stjal dopapiret. Politiet søker fortsatt etter den tredje raneren.

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 18:35

Protesturo fortsetter i Hongkong

Flere personer ble pågrepet i Hongkong andre juledag i sammenstøt med politi på det som var tredje dag på rad med nye protester..

P4 - 09 Feb 20 kl. 07:24

60 pågrepet under markering i Hongkong

60 personer er pågrepet av politiet i HongKong i Kina under en markering for aktivisten Alex Chow. Politiet brukte tåregass og gummikuler for å spre menneskemengde. Aktivisten Alex Chow døde etter å ha falt ned flere etasjer i et parkeringshus under tidligere demonstrasjoner og sammenstøt med politiet.

P4 - 01 Jan 20 kl. 17:11

Nye demonstrasjonspågripelser i Hongkong

Urolighetene i Hongkong fortsetter. Rundt 400 personer skal ha blitt pågrepet i forbindelse med nye demonstrasjoner i dag. Over en million mennesker har i dag tatt til gatene for å vise sin motstand mot den sittende regjering og leder Carrie Lam, ifølge nyhetsbyrået AFP.

NRK - 08 Dec 19 kl. 08:52

Flere pågripelser i Hongkong

Politiet i Hongkong sier de har pågrepet elleve personer for ulovlig våpenbesittelse i forkant av en varslet demonstrasjon søndag. Ifølge politiet har noen planlagt å angripe dem med våpen. De beslagla også skuddsikre vester, sabler og pepperspray..

NRK - 04 Jan 20 kl. 11:56

Kina bytter ut Hongkong-utsending

Kina bytter ut sin viktigste utsending til Hongkong, melder Reuters. Wang Zhimin, sjefen for kontoret som fungerer som Kinas ambassade i Hongkong, byttes ut med Luo Huining. Det er vært omfattende demokratiprotester i Hongkong siden juni i fjor..

P4 - 11 Nov 19 kl. 17:13

Mange pågrepet i Hongkong

Volden har igjen eskalert i Hongkong, etter at en 21 år gammel demonstrant i dag ble skutt i magen. 266 personer har blitt arrestert i løpet av dagen, og det har vært flere alvorlige hendelsen. En person ble satt fyr på av demonstranter, og en politimann kjørte inn i en folkemengde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 15 minutter siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 30 minutter siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 30 minutter siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 45 minutter siden

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

NRK - 1 time siden

Går ut mot konspirasjonsteorier

Den britiske helsedirektøren angriper konspirasjonsteorier som knytter 5G-mobilnettet til korona-pandemien. Det finnes ingen bevis for at mobilsignaler har noe med sykdom å gjøre. To mobilmaster er påtent i England det siste døgnet, skriver BBC..

NRK - 1 time siden

Færre på intensivavdeling i Italia

For første gang siden korona-pandemien brøt ut, er det nedgang i tallet på intensivpasienter i Italia. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra helsemyndighetene i landet..

NRK - 1 time siden

Norske kattunger er «big in Japan»

De 14 små kattungene som streames direkte nesten døgnet rundt på nrk.no, har fått en overraskende fanklubb på andre siden av kloden..

NRK - 1 time siden

Møte om oljeprisen utsatt

Møtet mellom Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, og Russland er utsatt. Oljeprisen har falt de siste ukene fordi de to partene er uenige om produksjonen, og det har skapt en priskrig. Møtet i Aserbajdsjan er utsatt til 9.

NRK - 1 time siden

630 korona-dødsfall i New York

Tallet på dødsfall på grunn av koronapandemien i delstaten New York steg med 630 til 3.565 det siste døgnet. Det sa guvernør Andrew Cuomo da han orienterte medier i ettermiddag, norsk tid.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt