VG > Sport

Tuesday, 28 January, 08:36

VG - 28 Aug 19 kl. 23:35

Magnus Carlsen tryller igjen: Omspill om seieren

(Maxime Vachier-Lagrave-Magnus Carlsen 0–1) Først spilte han ni partier på rad med remis. Så reddet Magnus Carlsen (28) æren ved å vinne de to siste partiene sine i Sinquefield Cup. Nå kan han vinne turneringen!.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vachier-Lagrave-Magnus Carlsen, Magnus Carlsen, Sinquefield Cup, Carlsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Magnus, Carlsen, tryller, igjen, Omspillom , seieren
P4 - 13 Jun 19 kl. 20:41

Carlsen vant igjen

Magnus Carlsen er på god vei mot å ta Norway Chess-tittelen etter at han igjen vant i kveld. Carlsen vant i langsjakk mot kinesiske Yu Yangyi. Etter 42 trekk hadde motstanderen kun litt over minuttet igjen, mens Carlsen hadde 45 minutter.

VG - 30 Dec 19 kl. 17:07

Magnus Carlsen tok gull igjen – nå er han trippel verdensmester

MOSKVA (VG) For første gang på fem år kan Magnus Carlsen (29) igjen glede seg over å være verdensmester i alle de tre mest prestisjefylte sjakk-grenene samtidig..

VG - 27 Dec 19 kl. 16:42

Magnus Carlsen tok to seirer og er endelig i ledelsen

MOSKVA (VG) Magnus Carlsen (29) har tatt igjen konkurrentene og er i delt ledelse etter at ni av 15 runder i VM i hurtigsjakk er unnagjort..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 13:46

Magnus Carlsen er verdensmester i hurtigsjakk: – Virkelig, virkelig deilig

Magnus Carlsen utnyttet forspranget og er igjen verdens beste i hurtigsjakk..

VG - 01 Nov 19 kl. 19:19

Full krise for Magnus Carlsen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–7 1/2) Wesley So (26) utspilte Magnus Carlsen (28) og har skaffet seg en stor ledelse i kampen om VM-tittelen i Fischer-sjakk..

VG - 31 Oct 19 kl. 19:18

Tabbetrekk ga sjokktap for Magnus Carlsen i VM-starten

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–4 1/2 etter to partier) Beskjedne Wesley So (26) vil ikke gi Magnus Carlsen (28) noe gratis i kampen om VM-tittelen i Fischer-sjakk..

VG - 20 Oct 19 kl. 22:03

Magnus Carlsen med 100 partier uten tap: – På vei mot å bli historiens fremste sjakkspiller

(Magnus Carlsen-Maksim Matlakov 1–0) For 100. gang på rad spilte Magnus Carlsen (28) et sjakkparti uten å tape. Det er tangering av «verdensrekorden» til kinesiske Ding Liren..

VG - 10 Jan 20 kl. 08:53

Magnus Carlsen mener han IKKE er tidenes beste

Lørdag er det klart for årets første store sjakkturnering, og Magnus Carlsen (29) mener han fortsatt har et stykke igjen til å sammenligne seg med Garry Kasparov..

VG - 09 Jun 19 kl. 18:59

Magnus Carlsen tar grepet i Norway Chess: Fjerde seier i armageddon

(Maxime Vachier-Lagrave-Magnus Carlsen 1/2–1 1/2) Magnus Carlsen (28) utnyttet igjen reglene i Norway Chess til sitt beste. Armageddon-seieren over Maxime Vachier-Lagrave (28) gjør at han regjerer i Rogaland..

VG - 01 Nov 19 kl. 19:19

Magnus Carlsen blir utspilt i VM-finalen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–10 1/2) Wesley So (26) har gjort Magnus Carlsen (28) til statist de to første dagene av VM-finalen i Fischer-sjakk..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Havarikommisjon om dødsstyrten: Piloten ville stige for å unngå skylag

Bare minutter før den fatale ulykken der Kobe Bryant og åtte andre mistet livet, fikk piloten klarering til å fly i den kraftige tåken..

VG - 45 minutter siden

John Arne Riise åpen om sitt private forbruk: – Jeg har ikke brydd meg om penger

Den tidligere fotballspilleren spiste ute 360 ganger på ett år. På samme tid brukte han nesten 500.000 kroner bare på klær og sko..

VG - 1 time siden

Zero: Syv klimatiltak regjeringen kan gjøre nå

Regjeringen har låst seg til den gamle avtalen med Frp – men de har rom til å gjennomføre ny klimapolitikk, ifølge miljøstiftelsen Zero..

VG - 3 timer siden

LeBron om rivalen, vennen og legenden: – Jeg er knust, min bror

De var rivaler på parketten, men venner utenfor. Nå snakker LeBron James (35) for første gang om nyheten som søndag rystet en hel idrettsverden..

VG - 6 timer siden

Milliardkampen om Premier League-rettighetene: – Årets store TV-kamp som nå skal avgjøres

Kampen om de norske TV-rettighetene til Premier League frem mot 2028 er i full gang. Prisen kan ende på flere milliarder kroner..

VG - 6 timer siden

Tidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet

Etter en positiv DNA-test innrømmer den tidligere kong Albert II av Belgia at han er far til skulptøren Delphine Boël etter en affære på 60-tallet..

VG - 9 timer siden

Kina-forsker om sykehus-scener: – Potensielt en smittebombe

Lav tillit til fastlegesystemet kan øke smittefaren fra coronaviruset, sier forsker Kristin Dalen. Samtidig innrømmer WHO at de har feilinformert om smittefaren..

VG - 9 timer siden

Arsenal-talentene sjarmerte igjen - slo King-løse Bournemouth

(Bournemouth - Arsenal 1–2) Et Arsenal-angrep spekket med talent gjorde livet surt for Bournemouth og skaffet avansement i FA-cupen. Men en ny skade skaper noe bekymring..

VG - 10 timer siden

Disse omkom i helikopterstyrten

En 13 år gammel jente, en trebarnsmor samt et foreldrepar med deres datter er blant de omkomne etter helikopterulykken..

VG - 11 timer siden

Spenner ben for Trump

Det beste kort Donald Trumps forsvarere har fått utdelt er at det ikke er bevis for «quid pro quo». Men et vitnemål fra John Bolton kan føre til at Trumps forsvar faller sammen som et korthus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt