VG > Sport

Tuesday, 12 November, 05:23

VG - 01 Nov 19 kl. 19:19

Magnus Carlsen blir utspilt i VM-finalen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–10 1/2) Wesley So (26) har gjort Magnus Carlsen (28) til statist de to første dagene av VM-finalen i Fischer-sjakk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Carlsen-Wesley So, So, Magnus Carlsen, VM, Fischer, Carlsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Magnus, Carlsenblir , utspilti , VM-finalen
VG - 29 Oct 19 kl. 19:21

Magnus Carlsen klar for VM-finalen: - Jeg satt nærmest i koma

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 12,5–7,5 etter åtte partier) Magnus Carlsen (28) er klar for VM-finalen i Fischer-sjakk. Motstander blir Wesley So (26)..

VG - 29 Oct 19 kl. 19:21

Magnus Carlsen tapte - men er på vei mot VM-finalen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 10,5–7,5 etter syv partier) Til tross for tap i det siste partiet de har spilt, bør Magnus Carlsen (28) være på god vei mot VM-finalen i Fischer-sjakk. Men Fabiano Caruana (27) har ikke gitt opp..

VG - 29 Oct 19 kl. 19:21

Magnus Carlsen vant og er på vei mot VM-finalen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 10,5–5,5 etter seks partier) Magnus Carlsen (28) vant tirsdagens andre parti mot Fabiano Caruana (27) og har dermed tatt et langt steg mot VM-finalen i Fischer-sjakk. Han briljerer med svarte brikker..

P4 - 01 Nov 19 kl. 21:31

Krise for Carlsen

Magnus Carslen ble også i dag utspilt i VM-finalen i fischersjakk av mostander Wesley So. Nordmannen tapte begge partiene, og amerikaneren leder nå med knusende 10,5 poeng mot Carslens 1,5. Det er førstemann til 12 og et halvt poeng..

P4 - 02 Nov 19 kl. 21:17

Carlsen: - Jeg skammer meg

Magnus Carslen sier han skammer seg dypt etter å ha blitt utspilt av amerikanske Wesley i VM-finalen i fischersjakk på hjemmebane. Amerikaneren vant med stor margin, og Carslen var i så dårlig humør etter nederlaget i dag at han nektet å prate med noen og stormet ut av lokalet. Først i kveld sier Carlsen til NRK at So spilte mye bedre enn ham, men at han er svært misfornøyd over sin egen prestasjon..

VG - 31 Oct 19 kl. 19:18

Magnus Carlsen klarte ikke å avgjøre: Remis i første parti

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–1 1/2 etter parti 1) Magnus Carlsen (28) hadde overtaket, men Wesley So (26) forsvarte seg til remis i det første partiet av finalen i VM i Fischer-sjakk..

NRK - 01 Nov 19 kl. 21:34

Ny smell for Magnus Carlsen

Wesley So har Magnus Carlsen i et jerngrep i VM-finalen i fischersjakk. Nordmannen har tre tap på rad og er hele ni poeng bak før VM avgjøres i morgen. – Dette kunne vi aldri forestilt oss, sier NRKs sjakkekspert Torstein Bae..

NRK - 29 Oct 19 kl. 21:09

Magnus Carlsen i sjakkfinale

Magnus Carlsen er i finalen i fischersjakk..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 18:48

Carlsen-oppvisning hylles som den beste i historien: – Han er fullstendig utspilt

Magnus Carlsen (28) lot til å være i kjempehumør før kveldens første parti i Fischer-VM. Det gode humøret smittet over på brettet..

VG - 03 Nov 19 kl. 16:57

Carlsen om å bli utspilt: – Veldig mye som gikk galt på veldig kort tid

OSLO (VG) Motivasjonen er uforandret etter å ha gått på et knusende finaletap i fischersjakk-VM. Magnus Carlsen (28) lover å komme sterkere tilbake..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Saksøker Madonna etter utsatt konsert

En mann fra Florida saksøker nå popstjernen etter at konserten han hadde billetter til ble utsatt fra 20.30 til 22.30 på kvelden..

VG - 1 time siden

Liverpool-stjerne ble tatt på sengen av Sander Berge: – Jeg undervurderte ham

LIVERPOOL (VG) Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain (26) kommer ikke til å glemme Genks nordmann Sander Berge (21) med det aller første..

VG - 4 timer siden

England vraker Sterling etter krangel med Liverpool-spiller

Manchester City-stjernen Raheem Sterling blir ikke en del av England-laget som møter Montenegro i EM-kvalifiseringen torsdag..

VG - 7 timer siden

Stordalen i intervju: Tid ble en mangelvare

Bare dager før bruddet ble kjent snakket Petter Stordalen ut om utfordringene i ekteskapet..

VG - 7 timer siden

Fotballdommere tør ikke kritisere kretsen – frykter å bli straffet med færre kamper

Flere dommere tør ikke uttale seg om volden i fotballen av frykt for å bli tildelt færre kamper. – Det er en uskreven lov at man ikke skal ytre seg kritisk mot personene som gir deg kamper, hevder tidligere dommer Anders Haugland..

VG - 7 timer siden

Det haster å lytte til dommerne!

Det bør blinke i alle varsellampene på Ullevaal når dommere som føler seg utrygge ikke tør å si ifra om det – av frykt for represalier fra NFF..

VG - 8 timer siden

«Jakten»-Simen utrøstelig: – Alt var så intenst

TV-seerne ble vitne til et av «Jakten»-historiens såreste øyeblikk, da Simen Kummeneje (28) brøt sammen etter å ha blitt vraket av bonden Inger Lund (29)..

VG - 8 timer siden

Verdsettes til 570 millioner: – Ganske realistisk

Martin Ødegaard (20) verdsettes til 570 millioner kroner av det sveitsiske statistikk- og analysebyrået CIES Football Observatory..

VG - 10 timer siden

En person skadet etter ny skyting i Malmö

Politiet opplyser at hendelsen foreløpig etterforskes som et drapsforsøk..

VG - 9 timer siden

Tilbake etter ulykken: – En vanskelig tid

Komiker og skuespiller Kevin Hart fikk stående applaus da han entret scenen for å ta imot pris på E! People’s Choice Awards søndag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt