NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:58

NRK - 22 sep. 20 kl. 16:41

Macron vil samtale med Erdogan

Frankrikes president Emmanuel Macron skal ha telefonsamtaler med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Ifølge franske myndigheter vil et viktig tema være uenigheten mellom Tyrkia og Hellas om rettighetene til olje og gass, øst i Middelhavet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Emmanuel Macron, Tyrkias, Recep Tayyip Erdogan, Tyrkia, Hellas, Middelhavet, Erdogan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, vil, samtalemed , Erdogan
P4 - 6 timer siden

Erdogan ut mot Macron

Tyrkias president Recep Erdogant går nå til kraftig angrep på den franske presidenten Emmanuel Macron. I en tale sa Erdogan at Macron bør undersøke sin mentale helse for sin holdning til muslimer. Franske myndigheter har kommet med et lovforslag som tar sikte på å beskytte Frankrike mot radikale islamister.

NRK - 02 okt. 20 kl. 12:19

Macron: Islam er i krise

Frankrikes president Emmanuel Macron holdt i dag en lenge ventet tale om kampen mot radikal islamisme i landet. Macron sa at islam er i krise over hele verden på grunn av økende radikalisering og hardere fronter..

NRK - 16 okt. 20 kl. 22:45

Macron: Drapet var et terrorangrep

Frankrikes president Emmanuel Macron sier at drapet på en lærer fredag var et «islamistisk terrorangrep». Macron besøkte fredag kveld åstedet der en lærer på ungdomsskolenivå ble halshogget av en angriper tidligere samme dag.

Dagbladet - 23 sep. 20 kl. 02:36

- Kan selv ha svelget giften

Russlands president Vladimir Putin skal angivelig ha antydet at opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj forgiftet seg selv med Novitsjok i samtale med Frankrikes president Emmanuel Macron, ifølge fransk storavis..

NRK - 22 sep. 20 kl. 21:31

Macron kritiserte USA i FN

Frankrikes president Emmanuel Macron understreker at Europa ikke vil rette seg etter USAs syn i striden om nye sanksjoner mot Iran. Trump mener USA har myndighet til å gjeninnføre FN-sanksjoner mot Iran – men dette avvises av nesten alle andre land..

NRK - 02 okt. 20 kl. 07:39

Macron vil ha forklaring frå Tyrkia

Frankrikes president Emmanuel Macron krev at Tyrkia forklarer det han seier er jihadistar som har teke seg inn i Nagorno-Karabakh, og han ber Nato granske. Han hevdar at 300 krigarar frå jihadistgrupper i Syria har drege via Tyrkia til Aserbajdsjan..

P4 - 20 okt. 20 kl. 23:55

Macron varsler tiltak

Frankrikes president Emmanuel Macron varsler nye tiltak mot islamistisk ekstremisme etter at en lærer ble drept utenfor Paris forrige uke. Læreren ble drept etter at han viste Muhammed-karikaturerer i en time om ytringsfrihet. Franske myndigheter vil nå oppløse en organisasjon som støtter den palestinske Hamas-bevegelsen og som skal ha medvirket til drapet.

NRK - 27 sep. 20 kl. 02:00

Macron mener Lukasjenko må gå

Frankrikes president Emmanuel Macron sier Hviterusslands omstridte leder Aleksandr Lukasjenko må gå av. Uttalelsen kommer få dager etter at EU slo fast at unionen ikke kan anerkjenne Lukasjenko som Hviterusslands legitime leder..

NRK - 29 sep. 20 kl. 10:27

Macron lover hjelp i Hviterussland

Frankrikes president Emmanuel Macron lover å hjelpe til med mekling i krisen i Hviterussland. Løftet kom etter et møte med den hviterussiske opposisjonslederen Svetlana Tikhanovskaja i Litauen tirsdag..

VG - 01 okt. 20 kl. 02:34

Krigen raser: Putin og Macron ber om full stans i kamphandlinger

Russlands president Vladimir Putin og Frankrikes president Emmanuel Macron ber om full stans i kampene mellom Armenia og Aserbajdsjan i Nagorno-Karabakh..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19-åring planla å drepe Biden

En 19 år gammel mann er pågrepet i USA med bilen full av våpen, og med angivelige planer om et attentat mot den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Ifølge Washington Post fant 19 åringen Bidens adresse på internett..

NRK - 30 minutter siden

Skipslege på Hurtigruten drept

Den filippinske mannen som var skipslege om bord på hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen» er død, melder Nordlys. Ifølge avisa skal mannen ha blitt drept i en kriminell hendelse i hjemlandet..

NRK - 1 time siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 1 time siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 10 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 2 timer siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt