NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 00:15

NRK - 25 Aug 19 kl. 13:13

Macron skal sende budskap til Iran

Lederne av G7-landene er enige om at Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal sende et budskap til Iran. Kilder tett på Macron sier det er en høy prioritet å minske spenningene i Persiabukta, og å forhindre at Iran utvikler atomvåpen, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
G7, Frankrikes, Macron, Iran, Persiabukta, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, skal, sende, budskap, til, Iran
NRK - 21 Aug 19 kl. 20:08

Macron skal møte iranske diplomater

Frankrikes president Emmanuel Macron sier onsdag at han skal møte iranske tjenestemenn før helgas G7-møte for å komme med forslag til hvordan konflikten mellom Iran og USA kan deeskaleres, melder Reuters. – Jeg skal foreslå noen ting, sier Macron..

P4 - 26 Jul 19 kl. 19:50

Macron og Merkel inviterer Johnson

Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands forbundskansler Angela Merkel inviterer britenes statsminister Boris Johnson til møter. Macron inviterte Johnson til Frankrike i løpet av de kommende ukene. Merkel skal ha diskutert Johnsons brexitplan under en telefonsamtale i dag..

P4 - 22 Aug 19 kl. 18:36

- For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober. Macron møtte i dag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris.

P4 - 28 Nov 19 kl. 15:07

Lei av pengekrangel i NATO

Frankrikes president Emmanuel Macron er lei av all pengekrangelen i NATO. Han hadde et møte med generalsekretær Jens Stoltenberg i dag, i forkant av toppmøtet i London neste uke. Macron sa tidligere i november at alliansen er i ferd med å bli hjernedød, og han forsvarte dette på en pressekonferanse i dag.

NRK - 28 Jul 19 kl. 13:56

Macron og Putin skal møtes

Frankrikes president Emmanuel Macron og hans russiske kollega Vladimir Putin skal møtes før G7-toppmøtet i Biarritz neste måned. Russland var tidligere medlem av gruppa, men deres medlemskap ble suspendert etter annekteringen av Krim-halvøya i 2014..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 16:16

Stoltenberg skal skvære opp med Macron før toppmøtet

BRUSSEL (Aftenposten): Den franske presidenten kalte NATO-alliansen for «hjernedød». Generalsekretær Jens Stoltenberg skal møte Emmanuel Macron neste uke for å rense luften..

NRK - 13 Jul 19 kl. 19:42

Macron: Vil ha romkommando

Den franske presidenten Emmanuel Macron etablerer en romkommando. I likhet med et lignende initiativ fra Trump i 2018, har Macron bestemt seg for at det franske militæret burde ha et nærvær i verdensrommet..

NRK - 19 Aug 19 kl. 10:22

Macron og Johnson møtes på torsdag

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson møtes til samtaler i Paris på torsdag. Samtalene vil dreie seg om Brexit og krisen i Iran og Syria, opplyser en talsmann for Macron til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:46

Bosnia reagerer på Macron-utspill

Bosnia har kalt den franske ambassadøren inn på teppet etter at president Emmanuel Macron beskrev landet som en tidsinnstilt bombe i et intervju med The Economist . Macron sa Bosnia kan vente mange farlige jihadister som kommer hjem fra Syria..

NRK - 28 Nov 19 kl. 12:29

Stoltenberg i møte med Macron

Frankrikes president Emmanuel Macron tok torsdag formiddag imot generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg i Paris. Det er venta at Stoltenberg vil konfrontere Macron med fråsegna om at Nato-alliansen er i ferd med å bli hjernedød..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Holder skolen åpen på julaften

Jordal skole i Oslo holder åpent for elevene på julaften, skriver Dagsavisen. Tiltaket skyldes at enkelte elever har fortalt at de går gatelangs uten noe å gjøre i et julestengt Oslo. Rektor forventer at mellom 30 og 40 elever kommer vil dukke opp..

NRK - 30 minutter siden

Ett ambulansefly tilbake i drift

Lørdag varslet luftambulanseoperatøren at fem av ambulanseflyene deres var satt på bakken. Søndag kveld opplyser selskapet at ett av flyene nå er klarert og satt tilbake i tjeneste. Det melder NTB.

NRK - 1 time siden

I live under sammenrast bygning

Fredag kollapset en seks etasjers bygning i Kenyas hovedstad Nairobi. Søndag fant redningsmannskapene to overlevende. Ifølge Al Jazeera skal bygningskollapsen ha kostet fem mennesker livet, 31 ble skadd og 31 er savnet..

NRK - 3 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skadd, sie politiet til NTB. Hun døde senere av skadene.

NRK - 2 timer siden

Våpenindustrien opp som en rakett

I fjor økte verdens 100 største forsvarsselskaper salget med 3 800 milliarder kroner, eller 4,6 prosent. Det kommer frem i en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI, skriver Svenska Dagbladet. Amerikanske selskaper øker mest..

NRK - 2 timer siden

Krever ambulanse-forklaring av Erna

SV vil kalle statsminister Erna Solberg (H) inn til Stortinget for å forklare seg om situasjonen rundt ambulanseflyene i Nord-Norge. Partiet mener helseminister Bent Høie (H) ikke ser alvoret i saken. det melder NTB..

NRK - 7 timer siden

Uvær og glatte veier skaper trøbbel

Uvær med kraftig snøfokk førte til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det ble også meldt om flere trafikkulykker. Vegvesenet ber trafikanter om å kjøre forsiktig..

NRK - 3 timer siden

Biler i skiløype i Holmestrand

Flere biler kjørte omtrent halvannen kilometer innover skiløypa på Gullhaug i Holmestrand søndag kveld, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa mens bilene kjørte der..

NRK - 3 timer siden

Kvinne påkjørt i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skad, sie politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Disney advarer

Disney ber kinoer advare om at «Star Wars: The Rise of Skywalker» kan forårsake anfall hos mennesker med lysfølsom epilepsi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt