NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 13:07

NRK - 25 aug. 19 kl. 13:13

Macron skal sende budskap til Iran

Lederne av G7-landene er enige om at Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal sende et budskap til Iran. Kilder tett på Macron sier det er en høy prioritet å minske spenningene i Persiabukta, og å forhindre at Iran utvikler atomvåpen, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
G7, Frankrikes, Macron, Iran, Persiabukta, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, skal, sende, budskap, til, Iran
NRK - 21 aug. 19 kl. 20:08

Macron skal møte iranske diplomater

Frankrikes president Emmanuel Macron sier onsdag at han skal møte iranske tjenestemenn før helgas G7-møte for å komme med forslag til hvordan konflikten mellom Iran og USA kan deeskaleres, melder Reuters. – Jeg skal foreslå noen ting, sier Macron..

NRK - 18 des. 19 kl. 13:44

Macron møter fagforeningsledere

Frankrikes president Emmanuel Macron skal onsdag møte fagforeningsledere angående streiken om den nye pensjonsreformen som har skapt massive demonstrasjoner. Over 600.000 mennesker skal ha deltatt i generalstreiken tirsdag, melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 26 juli 19 kl. 19:50

Macron og Merkel inviterer Johnson

Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands forbundskansler Angela Merkel inviterer britenes statsminister Boris Johnson til møter. Macron inviterte Johnson til Frankrike i løpet av de kommende ukene. Merkel skal ha diskutert Johnsons brexitplan under en telefonsamtale i dag..

P4 - 22 aug. 19 kl. 18:36

- For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober. Macron møtte i dag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris.

P4 - 28 nov. 19 kl. 15:07

Lei av pengekrangel i NATO

Frankrikes president Emmanuel Macron er lei av all pengekrangelen i NATO. Han hadde et møte med generalsekretær Jens Stoltenberg i dag, i forkant av toppmøtet i London neste uke. Macron sa tidligere i november at alliansen er i ferd med å bli hjernedød, og han forsvarte dette på en pressekonferanse i dag.

P4 - 18 des. 19 kl. 15:15

Macron skal prate med fagforening

I dag skal Frankrikes president Emmanuel Macron møte fagforeningsledere for å snakke om streiken om den nye pensjonsreformen. Senest i går var det massive demonstrasjoner mot reformen. Over 600.

NRK - 28 juli 19 kl. 13:56

Macron og Putin skal møtes

Frankrikes president Emmanuel Macron og hans russiske kollega Vladimir Putin skal møtes før G7-toppmøtet i Biarritz neste måned. Russland var tidligere medlem av gruppa, men deres medlemskap ble suspendert etter annekteringen av Krim-halvøya i 2014..

NRK - 21 des. 19 kl. 23:36

Macron beklaget kolonialisering

Frankrikes president Emmanuel Macron sa at «kolonialisering var en grov feil» da han i dag besøkte den tidlgere franske kolonien Elfenbenskysten. Macron har tidligere kalt kolonialiseringen av Algerie for en «forbrytelse mot menneskeheten»..

Aftenposten - 21 nov. 19 kl. 16:16

Stoltenberg skal skvære opp med Macron før toppmøtet

BRUSSEL (Aftenposten): Den franske presidenten kalte NATO-alliansen for «hjernedød». Generalsekretær Jens Stoltenberg skal møte Emmanuel Macron neste uke for å rense luften..

NRK - 22 jan. 20 kl. 18:42

Macron kastet ut sikkerhetsfolk

Frankrikes president Emmanuel Macron langet ut mot israelske sikkerhetsfolk da han besøkte Jerusalems gamleby i dag. Sikkerhetsfolkene trengte seg forbi Macron og hans følge da de var på vei inn i Sainty Anne-kirken, som eies av den franske stat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Putin-slektning blir partileder

En slektning av Russlands president Vladimir Putin, er valgt inn som partileder av et mindre politisk parti, melder Reuters. Nyhetsbyrået skriver at Putin håper slektningens parti vil vinne plasser i parlamentet under neste års valg..

NRK - 15 minutter siden

India: Kina trekker seg tilbake

Indiske regjeringskilder sier til Reuters at Kina har begynt å trekke tilbake sine soldater fra grenseområdet der 20 indiske soldater ble drept 15. juni. Kina har ikke oppgitt hvor mange av deres soldater som døde i trefningene..

NRK - 30 minutter siden

Laveste antall innlagte siden mars

Det er nå elleve pasienter innlagt på sykehus med covid-19-sykdom i Norge, ifølge tall fra Helsedirektoratet. Det er det laveste tallet siden 10. mars.

NRK - 30 minutter siden

11 innlagt på sykehus med korona

Det er nå elleve pasienter innlagt på sykehus med Covid-19-sykdom i Norge, ifølge tall fra Helsedirektoratet. To pasienter får behandling i respirator..

NRK - 30 minutter siden

Anders Opdahl ny toppsjef i Amedia

Tidligere regionredaktør for NRK i Nord-Norge og nåværende konserndirektør i Amedia, Anders Ophdal, blir ny konsernsjef i Amedia. Finnmarkingen overtar stillingen som toppsjef etter Are Stokstad..

NRK - 30 minutter siden

Oppfordrer til ikke å blande seg

Kinas ambassadør til Storbritannia oppfordrer Storbritannia til ikke å blande seg i interne saker, melder Reuters. Ifølge nyhetsbyrået skal ambassadøren ha kalt storbritannias bemerkninger om Hongkong for «uansvarlige»..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner sju ruter

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa, skriver de i en pressemelding. Rutene som åpnes er blant annet mellom Norge og England, fra 15. juli, opplyser flyselskapet..

NRK - 1 time siden

Dalai Lama 85 år og albumdebutant

Dalai Lama, den åndelige lederen til tibetanske buddhister, fyller 85 år mandag. Samtidig debuterer han med albumet «Inner World». I en videobeskjed fra hjemmet hans i India sier han at det ikke er nødvendig med feiringer på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Åpner direkteflyginger 15. juli

Fra 15. juli vil man kunne fly direkte mellom Storbritannia og Hellas igjen, melder Reuters. Det er greske myndigheter som opplyser om at de har kommet til enighet om dette etter å ha forhørt seg med eksperter..

NRK - 1 time siden

Russisk journalist ilagt bot

Den russiske journalisten Svetlana Prokopyeva er funnet skyldig i å «rettferdiggjøre terrorisme», og må betale 500.000 rubler, tilsvarende ca. 65.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt