E24 > Økonomi

Thursday, 23 May, 16:41

E24 - 05 Dec 18 kl. 23:29

Macron droppet økt drivstoffavgift etter protester

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Emmanuel Macron

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, droppet, økt, drivstoffavgift, etter, protester
NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Macron droppar auka drivstoffavgift

Etter store protestar dei siste vekene, skal Frankrikes president, Emmanuel Macron, ha bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP. Tidlegare har det blitt meldt at auken skulle utsetjast i seks månader..

VG - 05 Dec 18 kl. 21:44

Macron snur etter protester: Dropper økt drivstoffavgift

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..

NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Skal ha droppa auka drivstoffavgift

Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal he bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP, som siterer kjelder tett på presidenten. Tidlegare har det blitt meldt at dei berre skulle utsetjast..

Hegnar.no - 06 Dec 18 kl. 06:14

Macron dropper skatt etter protester

Frankrikes president har etter store protester besluttet å droppe økningen i drivstoffavgift..

NRK - 31 Jul 18 kl. 17:20

Macron og May møtes på feriested

Frankrikes president Emmanuel Macron tar fredag imot den britiske statsministeren Theresa May i sin feriebolig ved Brégançon, der Macron og kona Brigitte tilbringer ferien. May og Macron skal både ha et arbeidsmøte og spise en privat middag sammen..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:21

Macron vil ha europeisk hær

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ha det han kaller en «ekte europeisk hær» som kan forsvare seg mot Russland og USA. Macron mener vi må gjøre oss mindre avhengig av amerikansk makt. 25 EU-land gikk i fjor sammen om et nytt forsvarssamarbeid..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:56

Macron kritiserte midtøstenpolitikk

Frankrikes president Emmanuel Macron advarer president Donald Trump mot å tråkke på palestinerne til fordel for Israel, og mot å støte Iran ut i kulden. – Det fins ikke noe troverdig alternativ til en tostatsløsning, sa Macron fra talerstolen i FN..

NRK - 29 Nov 18 kl. 18:54

Macron vil snakke om Khashoggi

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ta opp Saudi-Arabias drap på Jamal Khashoggi under et møte med kronprins Mohammed bin Salman. Macron og Salman møtes på sidelinjen under G20-møtet i Argentina..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

NRK - 10 Nov 18 kl. 13:17

Trump møtte Macron i Paris

Donald Trump og Emmanuel Macron møttes lørdag i Paris, bare noen dager etter at Macron i et intervju antydet at Europa må beskytte seg mot blant andre USA..

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 minutter siden

Kraftig børsfall i Oslo: Equinor endte ned 5,41 prosent til laveste kurs på 15 måneder etter ras i oljeprisen

Handelsuroen har senket aksjemarkeder over hele verden det siste døgnet, og Oslo Børs var ikke et unntak. Likevel er det lyspunkter, blant annet i lakseaksjene..

E24 - 45 minutter siden

Kan bli tvunget til å permittere alle sine ansatte i over ett år – inkludert seg selv

(IBESTAD, TROMS) På et blunk døde all fisken Ole Johansen og hans ansatte skulle slakte de neste åtte månedene. Alle ansatte kan bli permittert i Ibestad kommunes største private arbeidsplass. .

E24 - 1 time siden

Analytiker om SAS: Pilotstreik gir smell på 318 millioner

Den mangeårige SAS-analytikeren Jacob Pedersen tror pilotstreiken i vår barberer inntektene med 350 millioner svenske kroner..

E24 - 3 timer siden

Skipet Inter Nord jobbet på spreng i tre døgn. Kan ha berget verdier for over 400 millioner kroner.

Mens algene utslettet millioner av fisk i Ofotfjorden og Astafjorden, jobbet skipet Inter Nord for å berge fisk av veien for giftalgene. I natt lykkes de med å få all fisken ut. – Båten har et mannskap som man bare kan drømme om.

E24 - 4 timer siden

Peter Tidemand Malling sr. er død

Peter Tidemand Malling sr. døde onsdag denne uken..

E24 - 5 timer siden

Hurtigruten inngår rekordavtale om biogass

«Verdens vakreste sjøreise» skal bli batteri- og gassdrevet fra 2021. E24 erfarer at kontrakten Hurtigruten nå gir Biokraft er på flere hundre millioner kroner..

E24 - 5 timer siden

Norges Bank-rapport: Flere venter rentehopp

Nordmenn forbereder seg på renteøkning, viser ny undersøkelse fra Norges Bank..

E24 - 5 timer siden

Forbrukerrådet ber DNB-kunder følge nøye med

Forbrukerrådet slår klart fast at DNBs kunder ikke skal få regningen for problemene med doble betalinger hos banken. De ber folk overvåke kontoene sine nøye..

E24 - 6 timer siden

Motvillige banker kan gi lånetrøbbel for Dof – aksjen stuper

Dof risikerer å havne i lånetrøbbel. Grunnen er at enkelte banker er motvillige til å bidra i refinansieringsrunder, ifølge offshorerederiet. På Oslo Børs faller aksjen over 30 prosent..

E24 - 6 timer siden

Norges Bank vurderer egne digitale penger som en beredskapsløsning

Norges Bank mener dagens betalingssystemer ikke er gode nok..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt