NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:41

NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Macron droppar auka drivstoffavgift

Etter store protestar dei siste vekene, skal Frankrikes president, Emmanuel Macron, ha bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP. Tidlegare har det blitt meldt at auken skulle utsetjast i seks månader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrikes, Macron, AFP

Dele artikeln

107 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, droppar, auka, drivstoffavgift
NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Skal ha droppa auka drivstoffavgift

Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal he bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP, som siterer kjelder tett på presidenten. Tidlegare har det blitt meldt at dei berre skulle utsetjast..

VG - 05 Dec 18 kl. 21:44

Macron snur etter protester: Dropper økt drivstoffavgift

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..

E24 - 05 Dec 18 kl. 23:29

Macron droppet økt drivstoffavgift etter protester

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..

Hegnar.no - 06 Dec 18 kl. 06:14

Macron dropper skatt etter protester

Frankrikes president har etter store protester besluttet å droppe økningen i drivstoffavgift..

NRK - 31 Jul 18 kl. 17:20

Macron og May møtes på feriested

Frankrikes president Emmanuel Macron tar fredag imot den britiske statsministeren Theresa May i sin feriebolig ved Brégançon, der Macron og kona Brigitte tilbringer ferien. May og Macron skal både ha et arbeidsmøte og spise en privat middag sammen..

NRK - 20 timer siden

Skal følgje planar om auka utgifter

EU vil følgje utgiftsplanane til Frankrike tett og sjå kva dei vil gjere med budsjettunderskotet, seier finanssjef Pierre Moscovici, ifølgje AFP. President Emmanuel Macron har lova å auke minstelønna og gi skattelette for å dempe protestane..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:21

Macron vil ha europeisk hær

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ha det han kaller en «ekte europeisk hær» som kan forsvare seg mot Russland og USA. Macron mener vi må gjøre oss mindre avhengig av amerikansk makt. 25 EU-land gikk i fjor sammen om et nytt forsvarssamarbeid..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:56

Macron kritiserte midtøstenpolitikk

Frankrikes president Emmanuel Macron advarer president Donald Trump mot å tråkke på palestinerne til fordel for Israel, og mot å støte Iran ut i kulden. – Det fins ikke noe troverdig alternativ til en tostatsløsning, sa Macron fra talerstolen i FN..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

NRK - 29 Nov 18 kl. 18:54

Macron vil snakke om Khashoggi

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ta opp Saudi-Arabias drap på Jamal Khashoggi under et møte med kronprins Mohammed bin Salman. Macron og Salman møtes på sidelinjen under G20-møtet i Argentina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i barnehage slukket

Brannen som oppstod i barnehage på Kongshavn er slukket. Brannen skal ha vært på et kjøkken. Alle ble evakuert og det er ingen opplysninger om at noen er skadd i hendelsen, melder Politiet i Agder..

NRK - 15 minutter siden

Kreft er hyppigste dødsårsak i Norge

I 2017 var det for første gang flere som døde av kreft enn av hjerte- og karsykdommer. Det viser tall fra dødsårsaksregisteret ved Folkehelseinstituttet. Dødsfall på grunn av lungesykdom og demens er nest hyppigste dødsårsaker..

NRK - 30 minutter siden

Mann funnet skutt på gate i Malmö

En mann er funnet med skuddskader i Malmö, og politiet jakter på en eller flere gjerningsmenn, skriver Aftonbladet. Politiet har sperret av et stort området og avhører nå vitner på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Branntilløp i en barnehage

Det er meldt om branntilløp i en barnehage på Kongshavn, ved Arendal. Foreløpig opplysninger tilsier at alle skal være ute av bygget, skriver politiet i Agder på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 1 time siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 2 timer siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt