NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:52

NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Macron droppar auka drivstoffavgift

Etter store protestar dei siste vekene, skal Frankrikes president, Emmanuel Macron, ha bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP. Tidlegare har det blitt meldt at auken skulle utsetjast i seks månader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrikes, Macron, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Macron, droppar, auka, drivstoffavgift
NRK - 05 Dec 18 kl. 21:11

Skal ha droppa auka drivstoffavgift

Frankrikes president, Emmanuel Macron, skal he bestemt seg for å droppe den planlagde auken i drivstoffavgift i 2019. Det melder AFP, som siterer kjelder tett på presidenten. Tidlegare har det blitt meldt at dei berre skulle utsetjast..

VG - 05 Dec 18 kl. 21:44

Macron snur etter protester: Dropper økt drivstoffavgift

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..

E24 - 05 Dec 18 kl. 23:29

Macron droppet økt drivstoffavgift etter protester

Frankrikes president Emmanuel Macron har etter store protester de siste ukene besluttet å droppe den planlagte økningen i drivstoffavgift i 2019..

Hegnar.no - 06 Dec 18 kl. 06:14

Macron dropper skatt etter protester

Frankrikes president har etter store protester besluttet å droppe økningen i drivstoffavgift..

NRK - 31 Jul 18 kl. 17:20

Macron og May møtes på feriested

Frankrikes president Emmanuel Macron tar fredag imot den britiske statsministeren Theresa May i sin feriebolig ved Brégançon, der Macron og kona Brigitte tilbringer ferien. May og Macron skal både ha et arbeidsmøte og spise en privat middag sammen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 13:40

Skal følgje planar om auka utgifter

EU vil følgje utgiftsplanane til Frankrike tett og sjå kva dei vil gjere med budsjettunderskotet, seier finanssjef Pierre Moscovici, ifølgje AFP. President Emmanuel Macron har lova å auke minstelønna og gi skattelette for å dempe protestane..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:21

Macron vil ha europeisk hær

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ha det han kaller en «ekte europeisk hær» som kan forsvare seg mot Russland og USA. Macron mener vi må gjøre oss mindre avhengig av amerikansk makt. 25 EU-land gikk i fjor sammen om et nytt forsvarssamarbeid..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:56

Macron kritiserte midtøstenpolitikk

Frankrikes president Emmanuel Macron advarer president Donald Trump mot å tråkke på palestinerne til fordel for Israel, og mot å støte Iran ut i kulden. – Det fins ikke noe troverdig alternativ til en tostatsløsning, sa Macron fra talerstolen i FN..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

NRK - 29 Nov 18 kl. 18:54

Macron vil snakke om Khashoggi

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ta opp Saudi-Arabias drap på Jamal Khashoggi under et møte med kronprins Mohammed bin Salman. Macron og Salman møtes på sidelinjen under G20-møtet i Argentina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Til sykehus etter innbruddsforsøk

En kvinne er sendt til sykehus etter at en mann med øks prøvde å bryte seg inn i hjemmet hennes i Haugesund. – Vi fant henne på stedet med skader, men vet ikke om disse ble påført av øksen.Kvinnen var ved bevissthet da hun ble funnet, sier politiet..

NRK - 15 minutter siden

Giske står sterkt i Nord-Trøndelag

Syv av åtte lokale Ap-lag i Nord-Trøndelag vil ha Trond Giske inn i fylkesstyret i Trøndelag, slik valgkommiteen foreslo mandag. Oslo Ap har uttalt at de er svært kritiske til Giskes ønskede retur til trøndelagspolitikken..

NRK - 15 minutter siden

Sju barn omkommet i husbrann

Sju barn mistet livet da et hus i Halifax på Canadas atlanterhavskyst brant ned til grunnen tirsdag. Familien som bodde i huset var syriske flyktninger, ifølge canadisk kringkasting. En mann og en kvinne overlevde, men mannen har livstruende skader..

NRK - 45 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 1 time siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 2 timer siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt