E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 11:24

E24 - 28 jan. 20 kl. 06:33

MacKenzie Bezos har solgt Amazon-aksjer for 3,7 mrd.

MacKenzie Bezos, Amazon-sjef Jeff Bezos’ ekskone, har solgt aksjer i selskapet for 400 millioner dollar, tilsvarende 3,7 milliarder kroner..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bezos, Jeff Bezos, Amazon

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MacKenzie, Bezoshar , solgt, Amazon-aksjer, for, 3,7, mrd
NRK - 06 aug. 20 kl. 04:52

Bezos selger Amazon-aksjer

Verdens rikeste mann, Amazon-eier Jeff Bezos, har solgt aksjer i selskapet for 1,9 milliarder dollar. Han sier ifølge Reuters at han vil selge aksjer for 1 milliard dollar årlig for å finansiere sitt romfartsselskap Blue Origin..

E24 - 03 aug. 20 kl. 07:35

Jeff Bezos' ekskone donerer bort milliarder av formuen

Jeff Bezos, Amazon-grunnlegger og verdens rikeste mann, har blitt kritisert for å ikke donere bort nok. Hans tidligere kone MacKenzie varsler at hun i første omgang vil gi bort 1,7 milliarder dollar til veldedighet..

NRK - 17 feb. 20 kl. 21:57

Bezos vil bekjempe klimaendringene

Amazon-grunnlegger Jeff Bezos gir 10 milliarder dollar til et fond for å kjempe mot klimaendringene. – Klimaendringene er den største trusselen mot planeten vår, skriver Bezos. Pengene skal gå til forskere, aktivister og ideelle organisasjoner..

NRK - 25 okt. 19 kl. 03:49

Bill Gates er verdens rikeste

Amazon-eier Jeff Bezos er ikke lenger verdens rikeste mann, ifølge Forbes. Amazon-aksjene har falt med sju prosent de siste dagene, som førte til at Bezos' formue ble mindre. Dermed er Microsoft-eier Bill Gates igjen verdens rikeste.

E24 - 08 feb. 20 kl. 16:28

Solgte Amazon-aksjer for over 37 milliarder på en uke

Amazon-gründer Jeff Bezos har den siste uken solgt to millioner aksjer i selskapet, i forbindelse med en tidligere avtalt handelsplan. Det viser regulatoriske meldinger fra selskapet..

E24 - 06 aug. 20 kl. 16:33

Amazon-sjefen selger aksjer for 28,9 milliarder kroner

Jeff Bezos har solgt aksjer til en verdi på 3,1 milliarder dollar (28,9 milliarder kroner) i netthandelsselskapet Amazon, skriver Reuters..

NRK - 01 mai 20 kl. 03:25

Kraftig fall for Amazon

På ett år har resultatet for nettgiganten Amazon falt med 29 prosent, selv om omsetningen har økt kraftig. Av en omsetning på mer enn 75 milliarder dollar var overskuddet på 2,5 milliarder dollar, ifølge Amazon-sjef Jeff Bezos..

E24 - 17 feb. 20 kl. 22:03

Bezos stifter kjempefond mot global oppvarming

Amazon-grunnlegger Jeff Bezos gir 10 milliarder dollar til et fond som skal kjempe mot klimaendringene..

P4 - 17 feb. 20 kl. 22:05

Verdens rikeste stifter klimafond

Verdens rikeste mann, Amazon-grunnlegger Jeff Bezos , oppretter et fond og lover å gi bort ti milliarder dollar til kampen mot klimaendringer. Det melder Washington Post. I et Instagram-innlegg beskriver han klimaendringer som den største trusselen mot planeten vår.

NRK - 15 juli 20 kl. 23:44

Biden og Bezos brukt i bitcoinbløff

Tidligere visepresident Joe Biden og Amazon-eier Jeff Bezos ser også ut til å være hacket og misbrukt i en pågående bitcoin-svindel på Twitter, der folk blir bedt om å sende penger til kryptovaluta-kontoer. Det skriver Washington Post..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Hvordan ble det toppleder av skoledropout Birgit Liodden?

Hun sluttet på skolen som 16-åring og ville aller helst jobbe med hest – leder, det skulle hun ikke bli. Shippingbransjen ville det annerledes..

E24 - 1 time siden

Ekspressbusser får mer krisestøtte – 100 nye millioner i 2021

Regjeringen blar opp 100 millioner kroner neste år og forlenger hjelpen til kriserammede ekspressbusselskaper..

E24 - 1 time siden

Danmark tilbyr seg å lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt..

E24 - 2 timer siden

Amerikanske medier: Trump har valgt Barrett til Høyesterett

USAs president Donald Trump har bestemt seg for at han vil ha Amy Coney Barrett (48) som den nye dommeren i Høyesterett, melder flere amerikanske medier..

E24 - 2 timer siden

Undersøkelse: En av fem bekymret for privatøkonomien

850.000 nordmenn er bekymret for privatøkonomien på grunn av coronakrisen. Unge er mer bekymret enn eldre, og bekymringene er ikke grunnløse, sier økonom..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune får refs av Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet fant brudd på arbeidsmiljøloven i alle etater og bydeler de undersøkte i Oslo, unntatt én. Nå krever de at kommunen rydder opp..

E24 - 2 timer siden

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 13 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt