NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 20:58

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:03

MDG snakker med fagforeninger

Miljøpartiet De Grønne har startet samtaler med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid, skriver Klassekampen. Partene håper å forstå hvernafrde bedre og på sikt føre kunne samarbeide om en grønn omstilling,.
Les mer på NRK


Les mer om:
De Grønne, Klassekampen, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, snakkermed , fagforeninger
Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 22:20

Snakker ut om blemma. - Total bom

Tore Sagen snakker for første gang ut om misforstått rasisme i NRK-programmet..

Dagbladet - 15 Oct 19 kl. 14:10

Skandalesønnen snakker ut: - Dårlig dømmekraft

Joe Bidens sønn Hunter snakker ut etter at hans Ukraina-eventyr har blitt brukt som politisk krutt..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 21:49

Krever bevis på at Erna snakker sant

Regjeringen skryter av mer politi på veiene - mens politiets tillitsvalgte slår alarm om det motsatte. Nå må regjeringen bevise at de snakker sant, mener Sp..

VG - 26 Sep 19 kl. 09:49

Lars Monsen i ny bok: Snakker til de døde

Han snakker med de døde når han er ute på tur. Da han var 13 år gammel feiret han julaften alene ute i skogen for første gang. Han har også vært hjemløs.

Aftenposten - I førrgår: 21:46

Frode Berg snakker ut for første gang: - Det her var jeg ikke forberedt på

Frode Berg snakker ut for første gang på advokat Brynjulf Risnes Facebook-side..

E24 - 07 Oct 19 kl. 20:18

Franske fagforeninger varsler nye Norwegian-streiker

I høst kan samtlige av Norwegians kabinansatte i Paris tas ut i streik - i flere omganger..

VG - 27 Sep 19 kl. 14:30

Foodora-syklistenes viktige seier

Foodora-syklistenes kamp et godt eksempel på hvorfor vi trenger fagforeninger..

VG - 04 Sep 19 kl. 18:36

Skolevalget: Lei av at politikere snakker unge etter munnen

HOLTET (VG) Elever i skolevalget refser politikere for å snakke ungdom etter munnen. - De tilpasser budskapet etter hvem de snakker med, og blåser opp problemene, sier Jenny Thao Vo på Holtet videregående skole i Oslo..

E24 - 09 Nov 19 kl. 18:22

Læreropprør etter Vismas rekordkontrakt: – Uforsvarlig

I et brev til fylkeskommunen i Akershus, skriver samtlige fagforeninger som organiserer ansatte på skoler i fylket under på at det er uforsvarlig å rulle ut Vismas system til flere skoler i 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 45 minutter siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 1 time siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 1 time siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 1 time siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 2 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..

NRK - 2 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

NRK - 3 timer siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt