NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:42

NRK - 17 Jan 19 kl. 21:51

MDG slakter klimaprofilen

Miljøpartiet de Grønne slakter klimaprofilen i den nye plattformen. - Den er en stor seier for oljelobbyen. Her har de fått enda mer enn i Jeløya-plattformen. Dette kan ikke kalles ambisiøs klimapolitikk, skriver partiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønne, Jeløya, MDG

Dele artikeln

85 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, slakter, klimaprofilen
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:06

– Håper KrF skjerper klimaprofilen

Miljøstiftelsen Zero mener regjeringens budsjettforslag ikke er grønt nok, og håper vippepartiet KrF skjerper klimaprofilen gjennom budsjettforhandlingene..

Hegnar.no - 02 Feb 19 kl. 12:05

Slakter forslag: -Ikke et eneste faglig argument

Slakter pelsdyrforslag: - Å innføre forbud mot eksisterende næringsvirksomhet er etter vår vurdering et ekstremt inngripende tiltak..

NRK - 06 Feb 19 kl. 16:58

Datatilsynet slakter lovforslag

Datatilsynet slakter Forsvarsdepartementets forslag til ny lov om Etterretningstjenesten, og mener det ikke bør innføres, skriver tilsynet i en pressemelding. – Det vil rokke ved vårt demokratiske fundament, sier direktør Bjørn Erik Thon..

Dagbladet - 06 Jan 19 kl. 13:42

Myndighetene tror gigantprosjektet er redningen - eksperter slakter planene

Boligkrisa i Hongkong er nå så kritisk at myndighetene vil bruke gigantsummer på å løse problemet. Men både forskere og aktivister slakter planene..

VG - 15 Jan 19 kl. 07:54

Fjørtoft slakter Cardiff-trenerens tirade mot Brexit-situasjonen: – Hadde gitt ham sparken på dagen

Cardiff-trener Neil Warnock leverte en tirade av de sjeldne da han fikk spørsmål om Brexit i helgen. Fotballekspert Jan Åge Fjørtoft slakter uttalelsene og mener 70-åringen burde fått sparken..

E24 - 22 May 19 kl. 09:18

Salmar slakter tusen tonn laks for å sikre seg mot alger

Lakseoppdretteren Salmar slakter om lag tusen tonn laks før tiden i anlegg nær algeangrepet for å være føre var. .

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 15:29

Faroe-styret slakter DNO-bud

Hegnar.no - 23 Feb 19 kl. 08:01

- Skal ned på finanskrisenivå

Meglerhus slakter fremtidsutsiktene. .

Hegnar.no - 24 Oct 18 kl. 09:14

Grieg Seafood slakter mer

Tar nedskrivninger på Shetland og i Canada..

Hegnar.no - 14 May 19 kl. 11:30

Slakter forslag til nye regler for salg av bolig

- En lissepasning til kranglefanter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 3 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt