NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:17

NRK - 17 Jan 19 kl. 21:51

MDG slakter klimaprofilen

Miljøpartiet de Grønne slakter klimaprofilen i den nye plattformen. - Den er en stor seier for oljelobbyen. Her har de fått enda mer enn i Jeløya-plattformen. Dette kan ikke kalles ambisiøs klimapolitikk, skriver partiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønne, Jeløya, MDG

Dele artikeln

85 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, slakter, klimaprofilen
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:06

– Håper KrF skjerper klimaprofilen

Miljøstiftelsen Zero mener regjeringens budsjettforslag ikke er grønt nok, og håper vippepartiet KrF skjerper klimaprofilen gjennom budsjettforhandlingene..

Hegnar.no - 02 Feb 19 kl. 12:05

Slakter forslag: -Ikke et eneste faglig argument

Slakter pelsdyrforslag: - Å innføre forbud mot eksisterende næringsvirksomhet er etter vår vurdering et ekstremt inngripende tiltak..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 08:53

Ap skal finpusse klimaprofilen – AUF krever stans i nye oljelisenser

AUF-leder Ina Libak vant i fjor striden om oljevirksomhet i Lofoten. Nå krever ungdomsorganisasjonen at Aps klimaløfter fylles med innhold. Det skaper strid..

NRK - 06 Feb 19 kl. 16:58

Datatilsynet slakter lovforslag

Datatilsynet slakter Forsvarsdepartementets forslag til ny lov om Etterretningstjenesten, og mener det ikke bør innføres, skriver tilsynet i en pressemelding. – Det vil rokke ved vårt demokratiske fundament, sier direktør Bjørn Erik Thon..

Dagbladet - 06 Jan 19 kl. 13:42

Myndighetene tror gigantprosjektet er redningen - eksperter slakter planene

Boligkrisa i Hongkong er nå så kritisk at myndighetene vil bruke gigantsummer på å løse problemet. Men både forskere og aktivister slakter planene..

P4 - 24 Aug 19 kl. 11:06

Slakter den nye bompengeskissen til Erna Solberg

Både Miljøpartiet de Grønne og SV slakter den nye bompengeskissen til statsminister Erna Solberg. I går kveld ble det klart at hele regjeringen stiller seg bak skissen, etter at Solberg stilte et ultimatum til regjeringspartnerne. - Den nye skissen vil overkjøre byene, mener MDGs talsperson, Une Bastholm..

VG - 15 Jan 19 kl. 07:54

Fjørtoft slakter Cardiff-trenerens tirade mot Brexit-situasjonen: – Hadde gitt ham sparken på dagen

Cardiff-trener Neil Warnock leverte en tirade av de sjeldne da han fikk spørsmål om Brexit i helgen. Fotballekspert Jan Åge Fjørtoft slakter uttalelsene og mener 70-åringen burde fått sparken..

E24 - 22 May 19 kl. 09:18

Salmar slakter tusen tonn laks for å sikre seg mot alger

Lakseoppdretteren Salmar slakter om lag tusen tonn laks før tiden i anlegg nær algeangrepet for å være føre var. .

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 15:29

Faroe-styret slakter DNO-bud

Hegnar.no - 23 Feb 19 kl. 08:01

- Skal ned på finanskrisenivå

Meglerhus slakter fremtidsutsiktene. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt