P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 03:31

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:24

MDG mener folk bør få bruke AAP som feriepenger

Miljøparitet De Grønne mener arbeidsavklaringspenger bør likestilles med feriepenger.
Nasjonal talsperson for MDG, Arild Hermstad, sier til Dagbladet at det å mene at man må befinne seg i Norge for å få arbeidsavklaringspenger er en smålig tanke preget av at man oppfatter at trygdemottakere ikke er i stand til å ta vare på seg selv.
Frps Erlend Wiborg raser over forslaget, og stempler utsagnet som uansvarlig..
Les mer på P4


Les mer om:
De Grønne, MDG, Hermstad, Dagbladet, Norge, Erlend Wiborg, AAP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, mener, folk, bør, , bruke, AAPsom , feriepenger
P4 - 03 Dec 19 kl. 05:31

NAF oppfordrer folk til å la bilen stå

Folk må i dag vurdere å la bilen stå. Det mener NAF. Det er varslet underkjølt regn i hele Norge utenom Finnmark i dag, noe som kan gi svært glatte veier.

P4 - 04 May 20 kl. 13:23

Tror flybransjen kan endres for alltid

- Norsk luftfart kan være endret for alltid. Det sier leder for transportkomiteen på Stortinget, Helge Orten fra Høyre, til VG. Han mener pandemien gjør at folk kan velge annerledes i fremtiden, fordi det vil være økt arbeidsledighet, folk vil ha dårligere råd og folk kanskje vil reise mindre..

NRK - 08 Nov 19 kl. 05:10

MGD vil løsne på AAP-regler

Folk bør få kunne ta med seg Arbeidsavklaringspenger (AAP) til utlandet, mener MDGs Arild Hermstad. Han sier det ikke bør være noe mål at folk skal være innenfor landegrensene..

NRK - 20 Apr 20 kl. 20:47

Færre blir tatt av skred

Det har vært færre folk i fjellet på grunn av koronakrisen, men DNT mener også at folk er blitt mer bevisste på sikkerhet til fjells..

P4 - 19 Mar 20 kl. 16:53

Ber folk unngå bål og grilling

Nordmenn bør unngå å lage bål eller grille på skogstur fremover. Det mener Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, DSB. På grunn av koronakrisen må brannvesenet fremover prioritere ressursene sine.

Klartale - 17 Dec 19 kl. 14:26

Dette mener folk om flyktning-politikken

Hvordan opplever folk i Norge innvandrere og flyktninger? Vi blir stadig mer positive, viser en undersøkelse..

P4 - 30 Mar 20 kl. 09:45

Ber folk droppe bål

Folk bør droppe å tenne bål i påsken. Det er beskjeden fra Skogbrand forsikringsselskap, som forsikrer skog i Norge. Når det ikke er lov å dra på hytta, tror de mange nordmenn vil legge ut på turer i skog og mark.

Klartale - 12 May 20 kl. 12:38

Vil ha folk tilbake på jobb

Folk kan gradvis begynne å gå på jobb igjen. Det mener NHO..

P4 - 12 May 20 kl. 06:36

Vil ha folk tilbake på jobb

Det er på tide at folk vender tilbake på jobb. Det mener direktør for arbeidsliv i NHO, Nina Melsom. NHO mener situasjonen nå tilsier at bedrifter selv kan finne gode løsninger, og etterlyser nasjonale retningslinjer som åpner mer opp for dette.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 21:00

Uhyrlig fordreining om Folk er folk | Bjønnulv Evenrud

Folk er folk har ikke betvilt hvor mange som døde under Holocaust..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 4 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 5 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 5 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 6 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 5 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 7 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 6 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 7 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 7 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt