P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:19

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:56

MDG i samtaler med LO

Miljøpartiet de Grønne er nå i samtaler med LO, med mål om et tettere samarbeid.
I tillegg til et tettere samarbeid, håper partiets nasjonale talsperson Une Bastholm de vil oppnå en bedre forståelse av hverandre, og dempe konflikter, skriver Klassekampen.
Hun møter nå i høst flere sentrale topper i fagbevegelsen.
Bastholm sier til avisen at deres klimapolitikk vil ha stor påvirkning på arbeidsplasser tilknyttet oljenæringen, og at det derfor er viktig for partiet å lytte til fagforbundene..
Les mer på P4


Les mer om:
Grønne, LO, Une Bastholm, Klassekampen, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDGi , samtalermed LO
NRK - 28 Jul 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:46

Nye Taliban-samtaler

Forhandlingsleder for USA Zalmay Khalilzad har reist tilbake til Qatar for nye samtaler med afghanske Taliban om å få slutt på amerikaneres lengste krig. De skal nærme seg avtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Aug 19 kl. 08:29

Iran vil ha samtaler

Irans president Hassan Rouhani sa tirsdag at de foretrekker samtaler med USA, men at det ikke kan skje før sanksjonene mot landet fjernes, melder AFP. Forholdet mellom landene er svært anspent etter at USA trakk seg ut av atomavtalen i mai 2018..

NRK - 14 Oct 19 kl. 00:25

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 06 Aug 19 kl. 13:08

EU åpner for brexit-samtaler

En talsperson for Europakommisjonen sier de er villige til å holde brexit-samtaler med Storbritannia de neste ukene, skriver Reuters. Talspersonen understreker at EU håper å få i stand en utmeldingsavtale, men at de også er forberedt på det motsatte..

NRK - 07 Aug 19 kl. 11:49

Positive samtaler med USA

Tyrkia og USA har holdt samtaler for å forhindre behovet for tyrkisk militær intervensjon i det nordlige Syria. Samtalene har vært positive og temmelig konstruktive, sier den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar ifølge nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 30 Jul 19 kl. 16:13

Iran og emiratene i samtaler

Iran og De forente arabiske emirater skal holde samtaler om kystsikkerhet i nærmeste framtid, melder nyhetsbyrået Reuters. Samtalene skjer i en periode hvor det store spenninger i Persiabukta..

NRK - 30 Jul 19 kl. 19:27

Russland står over samtaler

Russland står over samtaler om den politiske krisen i Venezuela som skal foregå i den peruanske hovedstaden Lima neste måned, melder Reuters. Russiske myndigheter sier de har valgt å stå over fordi Venezuelas president ikke er invitert..

NRK - 20 Sep 19 kl. 16:58

Brexit-samtaler mandag

EU-president Donald Tusk og Storbritannias statsminister Boris Johnson møtes på sidelinjen av FNs hovedforsamling i New York for brexit-forhandlinger. Ifølge en kilde til AFP skal de to møtes til samtaler mandag ettermiddag..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 13:57

KrF i Bergen i samtaler med Høyre etter forhandlingsbrudd

Dagen etter at de brøt forhandlingene med Ap, deltok Kristelig Folkeparti i Bergen søndag i samtaler med Høyre, FNB, Frp og Pensjonistpartiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 13 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 45 minutter siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 45 minutter siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 1 time siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 2 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 2 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.

P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

P4 - 3 timer siden

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt