P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:46

P4 - 09 nov. 19 kl. 17:56

MDG i samtaler med LO

Miljøpartiet de Grønne er nå i samtaler med LO, med mål om et tettere samarbeid.
I tillegg til et tettere samarbeid, håper partiets nasjonale talsperson Une Bastholm de vil oppnå en bedre forståelse av hverandre, og dempe konflikter, skriver Klassekampen.
Hun møter nå i høst flere sentrale topper i fagbevegelsen.
Bastholm sier til avisen at deres klimapolitikk vil ha stor påvirkning på arbeidsplasser tilknyttet oljenæringen, og at det derfor er viktig for partiet å lytte til fagforbundene..
Les mer på P4


Les mer om:
Grønne, LO, Une Bastholm, Klassekampen, MDG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDGi , samtalermed LO
NRK - 28 juli 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

NRK - Igår: 15:43

Avviser samtaler om G7-retur

Russlands utenriksdepartementet avviser amerikanske antydninger om at det har vært samtaler om en russisk tilbakekomst til G7. – Vi har ikke hatt noen slike samtaler og kommer ikke til å ha noen, sier Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov..

P4 - 15 juni 20 kl. 12:24

- Staten i samtaler om å gå inn i SAS

Staten skal være i samtaler om å gå inn på eiersiden i SAS igjen. Flyselskapet opplyser i dag at de trenger 12,5 milliarder kroner for å komme seg gjennom koronakrisen. Sverige og Danmark eier 29 prosent av SAS, og er involvert i planene om å gå inn med penger.

NRK - 25 nov. 19 kl. 06:47

Starte nasjonale samtaler

President Ivan Duque startet søndag samtaler med nyvalgte guvernører og ordførere i Colombia i et forsøk på å roe protestbølgen, som var inne i sin fjerde dag..

NRK - 05 sep. 19 kl. 23:46

Nye Taliban-samtaler

Forhandlingsleder for USA Zalmay Khalilzad har reist tilbake til Qatar for nye samtaler med afghanske Taliban om å få slutt på amerikaneres lengste krig. De skal nærme seg avtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 aug. 19 kl. 08:29

Iran vil ha samtaler

Irans president Hassan Rouhani sa tirsdag at de foretrekker samtaler med USA, men at det ikke kan skje før sanksjonene mot landet fjernes, melder AFP. Forholdet mellom landene er svært anspent etter at USA trakk seg ut av atomavtalen i mai 2018..

NRK - 14 okt. 19 kl. 00:25

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 06 aug. 19 kl. 13:08

EU åpner for brexit-samtaler

En talsperson for Europakommisjonen sier de er villige til å holde brexit-samtaler med Storbritannia de neste ukene, skriver Reuters. Talspersonen understreker at EU håper å få i stand en utmeldingsavtale, men at de også er forberedt på det motsatte..

NRK - 01 mars 20 kl. 11:16

– Afghanistan-samtaler i Oslo

Samtaler mellom Taliban og Afghanistans regjering skal trolig begynne i Oslo 10. mars, ifølge flere internasjonale nyhetsbyråer. Disse opplysningene er imidlertid ikke bekreftet av norske myndigheter..

NRK - 07 aug. 19 kl. 11:49

Positive samtaler med USA

Tyrkia og USA har holdt samtaler for å forhindre behovet for tyrkisk militær intervensjon i det nordlige Syria. Samtalene har vært positive og temmelig konstruktive, sier den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar ifølge nyhetsbyrået Anadolu..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

P4 - 1 time siden

Siktet etter Floyd-drapet - politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er nå løslatt fra fengselet. Det bekrefter fengselet i Hennepin County i følge The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 1 time siden

Israel med motangrep på Hamas

Det israelske luftforsvaret angrep i kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen. Bakgrunnen er at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel tidligere i dag. Luftangrepet var rettet mot Hamas underjordiske terrorinfrastruktur opplyser det israelske forsvaret.

P4 - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud

På grunn av en økning i antallet koronatilfeller i Iran har myndighetene nå innført et påbud om å bruke maske innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Men meningsmeålinger viser at mange iranere ikke tar pandemien på alvor, og det er mange som går rundt uten maske i Teheran melder NTB. I dag ble det registrert 163 nye dødsfall som følge av koronaviruset i landet...

P4 - 1 time siden

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike kommer ikke til å innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet. Men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Teleteknologiselskapet. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 3 timer siden

Mann savnet i Oslo

En 23 år gammel mann er savnet i Oslo. Frivillige leter etter mannen som har vært savnet siden i går formiddag. Det antas at han befinner seg rundt Songsnvann / Ullevålseter.

P4 - 3 timer siden

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 4 timer siden

Ordførerens hus utsatt for steinkasting og tyveri

De siste årene har ordføreren i Sandefjord blitt utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting forteller han til Dagbladet. Han legger til at de tidligere hendelsene ikke har vært av samme karakter som det han opplevde i natt da huset ble tent på. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann.

P4 - 3 timer siden

Prioriterer homofile flyktninger

Regjeringen vil nå for første gang prioritere lesbiske, homofile, bifile og transpersoner både som gruppe og som individ ved uttak av såkalte kvoteflyktninger eller overføringsflyktninger. I nærmere 70 land er homofili kriminelt og de som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan bli utsatt for forfølgelse og diskriminering i hjemlandet sitt. Det kan gi rett til beskyttelse i Norge skriver regjeringen i en pressemeldling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt