NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:45

NRK - 11 Sep 19 kl. 19:48

MDG brøt forhandlinger i Trøndelag

MDG i Trøndelag har brutt fylkesforhandlingene med Ap. Det bekrefter Tommy Reinås til NRK: – Forutsetningene som lå til grunn er ikke til stede lenger. Vi skulle styre med Rødt og ha formannskapsmodellen. Nå vil Ap ha parlamentarisme og Sp er med.
Les mer på NRK


Les mer om:
MDG, Trøndelag, Ap, Tommy Reinås, NRK, Rødt, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, brøt, forhandlingeri , Trøndelag
NRK - 10 Sep 19 kl. 22:47

Mye gjenstår før avtale i Trøndelag

Tommy Reinås (MDG) sier det kan ta flere dager, kanskje ut i kommende uke, før en avtale er spikret i Trøndelag. Ap, MDG, Rødt, SV og KrF sitter i forhandlinger på Lerkendal. – Det er altfor tidlig å si om jeg blir varaordfører, fastslår Reinås..

NRK - 30 Jun 19 kl. 00:28

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået AP. De har opplysninger fra tre personer med kjennskap til forhandlingene..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:21

MDG har brutt fylkesforhandlingene

Miljøpartiet de Grønne har brutt forhandlingene med Arbeiderpartiet om hvem som skal styre Trøndelag. Nå skal Ap i stedet være i forhandlinger med Senterpartiet, KrF og SV, melder Adresseavisen. MDG opplyser til avisen at de valgte å gå da forutsetningene som lå til grunn for en enighet ikke lenger var til stede..

NRK - 10 Sep 19 kl. 04:26

MDG truer med brudd i Trøndelag

Miljøpartiet de grønne truer med å bryte forhandlingene med de rødgrønne ifølge Trønder-Avisa. De sitter i forhandlinger i natt. Ifølge avisa håper MDG på et samarbeid med de rødgrønne, men vurderer å gå til høyre, for et blågrønt samarbeid uten Frp..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:35

Valgdrama i Midt-Norge: Han kan sørge for at Ap taper Trøndelag

TRØNDELAG (Aftenposten): Sps Tomas Iver Hallem kan bli fylkesordfører i det nye Trøndelag. Han vil ikke si om partiet vil samarbeidet med Ap eller Høyre i den nye fylkeskommunen..

NRK - 25 Jun 19 kl. 09:55

Trege forhandlinger i Danmark

– Vi kan ikke forhandle i det uendelige, sier statsministerkandidat Mette Frederiksen fra Sosialdemokratene etter mandagens ti timer lange møte. Til nå har de brukt 19 dager med forhandlinger i Danmark, og partene setter seg ned igjen tirsdag..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 00:34

AP: Nye Venezuela-forhandlinger muligens på Barbados

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået Associated Press..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:04

Krever nye forhandlinger om Oslopakke 3

Høyre og Venstre krever nye forhandlinger om Oslopakke 3. De mener byrådet har ikke følger opp den avtalefestede enigheten om Røatunnelen..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 20:06

Forhandlinger mellom Taliban og USA i det blå

Både USA og Taliban holder døren på gløtt for fortsatte forhandlinger, selv om president Donald Trump avlyste et hemmelig møte med den afghanske opprørsgruppen..

NRK - 12 Jun 19 kl. 18:51

Harde forhandlinger i Danmark

Partiene i rød blokk i Danmark er splittet i synet på dansk økonomi og hvordan en rød regjering skal sikre velferd og sterkere klimainnsats. Det ble klart etter onsdagens forhandlinger, men Socialdemokartiets leder Mette Frederiksen er optimist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt