NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:45

NRK - 11 Sep 19 kl. 19:48

MDG brøt forhandlinger i Trøndelag

MDG i Trøndelag har brutt fylkesforhandlingene med Ap. Det bekrefter Tommy Reinås til NRK: – Forutsetningene som lå til grunn er ikke til stede lenger. Vi skulle styre med Rødt og ha formannskapsmodellen. Nå vil Ap ha parlamentarisme og Sp er med.
Les mer på NRK


Les mer om:
MDG, Trøndelag, Ap, Tommy Reinås, NRK, Rødt, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, brøt, forhandlingeri , Trøndelag
NRK - 10 Sep 19 kl. 22:47

Mye gjenstår før avtale i Trøndelag

Tommy Reinås (MDG) sier det kan ta flere dager, kanskje ut i kommende uke, før en avtale er spikret i Trøndelag. Ap, MDG, Rødt, SV og KrF sitter i forhandlinger på Lerkendal. – Det er altfor tidlig å si om jeg blir varaordfører, fastslår Reinås..

NRK - 30 Jun 19 kl. 00:28

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået AP. De har opplysninger fra tre personer med kjennskap til forhandlingene..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:21

MDG har brutt fylkesforhandlingene

Miljøpartiet de Grønne har brutt forhandlingene med Arbeiderpartiet om hvem som skal styre Trøndelag. Nå skal Ap i stedet være i forhandlinger med Senterpartiet, KrF og SV, melder Adresseavisen. MDG opplyser til avisen at de valgte å gå da forutsetningene som lå til grunn for en enighet ikke lenger var til stede..

NRK - 10 Sep 19 kl. 04:26

MDG truer med brudd i Trøndelag

Miljøpartiet de grønne truer med å bryte forhandlingene med de rødgrønne ifølge Trønder-Avisa. De sitter i forhandlinger i natt. Ifølge avisa håper MDG på et samarbeid med de rødgrønne, men vurderer å gå til høyre, for et blågrønt samarbeid uten Frp..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:35

Valgdrama i Midt-Norge: Han kan sørge for at Ap taper Trøndelag

TRØNDELAG (Aftenposten): Sps Tomas Iver Hallem kan bli fylkesordfører i det nye Trøndelag. Han vil ikke si om partiet vil samarbeidet med Ap eller Høyre i den nye fylkeskommunen..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:36

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:30

Nye brexit-forhandlinger fredag

Storbritannias brexitminister, Stephen Barclay, reiser til Brussel fredag for nye forhandlinger med EUs sjefforhandler, Michel Barnier. Det opplyser en talsmann for statsminister Boris Johnson, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 25 Jun 19 kl. 09:55

Trege forhandlinger i Danmark

– Vi kan ikke forhandle i det uendelige, sier statsministerkandidat Mette Frederiksen fra Sosialdemokratene etter mandagens ti timer lange møte. Til nå har de brukt 19 dager med forhandlinger i Danmark, og partene setter seg ned igjen tirsdag..

P4 - 16 Feb 20 kl. 16:22

Ulv skutt i Haltdalen

En ulv er skutt i Haltdalen i Trøndelag i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Trøndelag overfor Trønderbladet. Ulven er den første av totalt tre kvoteulver som er felt under lisensjakta i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 13:14

Oslo-byrådet velger Rødt foran Venstre. Starter forhandlinger til uken.

Byrådspartiene skal starte forhandlinger med Rødt om ny samarbeidsavtale over helgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 15 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 30 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt