NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:04

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:49

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljøpartiet, Bastholm, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, Krise, for, byene
NRK - 01 Jan 20 kl. 05:07

Mye bråk i byene nyttårsnatta

Politiet i Øst melder om en svært heltisk natt med mye bråk og ordensforstyrrelser i byene. Unge, berusede voksne har kranglet og forstyrret ro og orden. I tillegg har det vært veldig mange småbranner..

P4 - 20 May 19 kl. 14:27

Jensen vil ha krisemøte om bompenger

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen innkaller de andre partilederne i regjeringen til møte for å diskutere det hun mener er en økende bompenge-krise. Jensen sier til VG at bompengebelastningen er blitt for høy, og vil at stat og kommunene skal bla opp med mer penger for å skjerme bilistene. FrP har ifølge flere meningsmålinger mistet svært mange velgere til bompengepartier i de store byene..

Klartale - 20 May 19 kl. 14:58

Byene får ikke sette opp bompengene mer

Bilistene skal slippe å betale prisen. Det gjelder hvis byene ikke får inn nok bompenger..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 13:29

Siv Jensen: Vil kreve egenandel fra byene

Siv Jensen varsler at byene kan måtte betale en del av bypakkene. På den måten kan bompengene bli lavere for bilistene..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 14:15

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

P4 - 26 Dec 19 kl. 12:25

Dette er de ti mest besøkte byene

Hong Kong er den byen som er mest besøkt i år, det til tross for nedgang i antall besøkende med neste 9 prosent fra året før. Det er Euromonitor International som overvåker trafikken inn og ut av 400 byer verden over. De mest populære byene bak Hong Kong er Bangkok, London, Macau og Singapore.

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 07:03

MDG negative til høyresamarbeid i byene

Miljøpartiet De Grønne holder fast ved at de er et blokkuavhengig parti, men de er ikke interessert i et samarbeid med høyresiden i de største byene..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 17:13

Dale avviser fullstendig økning av rushtidsavgift i byene

Jon Georg Dale (Frp) minner om hvem som er samferdselsminister og avviser kategorisk at man kan øke rushtidsavgiften i byene. - Bompengene skal ned, sier han..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 14:05

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 18:30

Disse byene er billigst i Europa. De er mye mer forlokkende enn tidligere, mener reiseekspert.

De billigste byene byr på andre opplevelser enn de mest populære reisemålene, ifølge reiseeksperten Gunnar Garfors..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Krona på sitt svakeste mot euroen

En euro koster torsdag ettermiddag 10,31 kroner. Så svak har den norske krona ikke vært siden euroen ble opprettet i 1999. Ifølge E24 forklares utviklingen med fall i oljeprisen og frykt for det nye koronaviruset..

NRK - 5 minutter siden

Kraftig fall i oljeprisen

Oljeprisen falt torsdag over 4 prosent som følge av virusfrykten. Også børsene og verdien av norske kroner synker markant. Ved 15.

NRK - 15 minutter siden

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..

NRK - 15 minutter siden

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..

NRK - 30 minutter siden

Får ikke bygge ny rullebane

En britisk ankedomstol har satt foten ned for en ny rullebane på Heathrow-flyplassen. Domstolen mener regjeringen burde ha tatt i betraktning Storbritannias forpliktelser om utslippskutt i Parisavtalen. Heathrow lufthavn varsler at den vil anke..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs i fritt fall

Oslo Børs har falt 4,5 prosent torsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO ber land ta umiddelbare grep

Sju nye land har meldt om koronasmitte det siste døgnet, deriblant Norge. Verdens helseorganisasjon (WHO) ber landene om å ta umiddelbare grep. – Vi befinner oss nå ved et avgjørende punkt, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus..

NRK - 30 minutter siden

– Dødsraten kan være feilaktig høy

Dødsraten for det nye koronaviruset kan være lavere enn de internasjonale tallene viser, mener Folkehelseinstituttet. Internasjonalt opererer Verdens helseorganisasjon med en rate på rundt 3,4 prosent. I Norge regner FHI med en rate på 0,4 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

NRK - 1 time siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt