NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:09

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:49

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljøpartiet, Bastholm, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, Krise, for, byene
P4 - 20 May 19 kl. 14:27

Jensen vil ha krisemøte om bompenger

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen innkaller de andre partilederne i regjeringen til møte for å diskutere det hun mener er en økende bompenge-krise. Jensen sier til VG at bompengebelastningen er blitt for høy, og vil at stat og kommunene skal bla opp med mer penger for å skjerme bilistene. FrP har ifølge flere meningsmålinger mistet svært mange velgere til bompengepartier i de store byene..

Klartale - 20 May 19 kl. 14:58

Byene får ikke sette opp bompengene mer

Bilistene skal slippe å betale prisen. Det gjelder hvis byene ikke får inn nok bompenger..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 13:29

Siv Jensen: Vil kreve egenandel fra byene

Siv Jensen varsler at byene kan måtte betale en del av bypakkene. På den måten kan bompengene bli lavere for bilistene..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 14:15

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 07:03

MDG negative til høyresamarbeid i byene

Miljøpartiet De Grønne holder fast ved at de er et blokkuavhengig parti, men de er ikke interessert i et samarbeid med høyresiden i de største byene..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 17:13

Dale avviser fullstendig økning av rushtidsavgift i byene

Jon Georg Dale (Frp) minner om hvem som er samferdselsminister og avviser kategorisk at man kan øke rushtidsavgiften i byene. - Bompengene skal ned, sier han..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 14:05

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 18:30

Disse byene er billigst i Europa. De er mye mer forlokkende enn tidligere, mener reiseekspert.

De billigste byene byr på andre opplevelser enn de mest populære reisemålene, ifølge reiseeksperten Gunnar Garfors..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 21:59

Frykter byene får kjemperegning

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo frykter for kollektivsatsingen, og hevder byene blir sittende igjen med en kjemperegning hvis regjeringens bomlekkasjer blir vedtatt politikk..

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:11

MDG: Setter byer i umulig situasjon

MDGs nasjonale talsperson Une Bastholm mener statsminister Erna Solbergs skisse til bompengeløsning overkjører byene. Hun mener Solberg tvinger byene til å fjerne bompenger, som Bastholm omtaler som det viktigste virkemiddelet mot mer biltrafikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

NRK - 30 minutter siden

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 30 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 2 timer siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt