NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:30

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Fjell, Hordaland, Haukeland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-ulykkei , Hordaland
P4 - 29 Jun 19 kl. 16:34

MC-ulykke i Hordaland

En kvinne i 60-årene er kjørt til sykehus etter en MC-ulykke i Haukanestunnelen i Hordaland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Tunnelen er foreløpig stengt etter ulykken..

P4 - 15 Jul 19 kl. 11:47

Elleveåring skadd i ulykke

Det var en elleve år gammel gutt som ble skadet i en ulykke med et luftvåpen på Voss i Hordaland i går. Han ble sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse. Ifølge politiet skal det gå bra med gutten..

P4 - 07 Jul 19 kl. 19:49

To skadet i ATV-ulykke

To personer er skadet etter en ATV-ulykke i Manger i Hordaland. Ifølge politiet skal de ha truffet en stein og deretter kjørt inn i en betongvegg. Luftambulansen er nå på stedet, skadeomfanget er ennå ikke kjent..

NRK - 07 Jul 19 kl. 19:44

To personer skadd i ATV-ulykke

To personer er skadd etter en ATV-ulykke i Hordaland. Luftambulansen har landet på stedet. Begge de personene er våkne, men skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 12:46

Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland

To tenåringsgutter ble brakt til sykehus etter en alvorlig MC-ulykke i Fjell kommune vest for Bergen natt til søndag..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 20:13

To personer i ATV-ulykke i Radøy

To personer var involvert i en ulykke med en firehjuling i Manger i Radøy kommune i Hordaland søndag kveld. Den ene er fløyet til sykehus..

NRK - 07 Jul 19 kl. 19:27

ATV-ulykke i Hordaland

Både politiet og 110-sentralen i Hordaland melder om ulykken klokka søndag kveld. – Det skal være to personer involvert. De skal ha truffet en stein og deretter kjørt inn i en betongvegg.

P4 - 25 Aug 19 kl. 07:15

To unge gutter i ulykke

To tenåringsgutter er kjørt til sykehus etter en alvorlig motorsykkelulykke i Fjell i Hordaland i natt. En av dem var bevisstløs da han ble hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 8 timer siden

Ikke alvorlig skadd etter ulykke

Føreren av et vogntog fikk kutt i bakhodet etter å ha kjørt av riksvei 7, nær fylkesgrensa mellom Buskerud og Hordaland nær Haugastøl natt til tirsdag. – Han er våken og snakker med patruljen. Han blåste til 0.

P4 - 05 Jun 19 kl. 11:49

Bevisstløs etter ulykke

En person er bevisstløs etter å ha kjørt en bil gjennom et gjerde i Kvinnherad i Hordaland i formiddag. Ifølge politiet har forbipasserende startet med hjerte- og lungeredning på stedet. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 45 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 45 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt