NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 11:18

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. Det er ikke avklart hva slags skader MC-føreren har fått..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mauravegen, Kopperudmoen, Nannestad, MC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, kollidertemed , elg
NRK - 23 mar 22 kl. 09:07

Ny fellingsrekord i hjortejakta – færre elger ble skutt

Antall felte hjort når nye høyder, mens antall felte elg er det laveste som er registrert siden jaktåret 1990/1991. Det viser en oversikt fra Statistisk sentralbyrå. Flere felte hjort og færre elg har vært trenden de siste åra, men altså med 2020/2021 som det absolutte bunnsesongen til nå.

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg på Romerike

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. MC-føreren skal ha blitt alvorlig skadet..

NRK - 18 maj 22 kl. 05:44

Nedgang i påkjørte elg, hjort og rådyr

Siste vinter ble rundt 100 færre rådyr, elg og hjort påkjørt og drept på veg og bane i Gudbrandsdalen og Ringsaker enn samme tid forrige vinter. Det til tross, så måtte 384 av disse hjorteviltene bøte med livet i vinter i disse områdene, etter å ha blitt påkjørt av biler eller tog. Det viser tall som lokalavisa GD har henta inn.

NRK - 07 nov 21 kl. 19:15

Stakk fra politi og kolliderte

Politiet i Stavanger etterlyser en sort mercedes 200 CDI som stakk fra en politipatrulje i Brønngata i Stavanger. – Like etter kolliderte den med en personbil og forsvant fra stedet. Fører av personbil som ble påkjørt blir sjekket av ambulansepersonell, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 07 nov 21 kl. 19:15

Stakk fra politiet og kolliderte

Politiet i Stavanger etterlyser en sort Mercedes 200 CDI som stakk fra en politipatrulje i Brønngata i Stavanger. – Like etter kolliderte den med en personbil og forsvant fra stedet. Fører av personbil som ble påkjørt blir sjekket av ambulansepersonell, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 16 jun 22 kl. 19:27

Brite dømt for dødelig kollisjon med båt utenfor Ystad

En 30 år gammel britisk styrmann tilsto med tårer i øyene at han hadde drukket og snakket i telefonen da hans skip kolliderte med et annet i desember i fjor. Torsdag ble mannen dømt til ett år og seks måneders fengsel for uaktsomt drap under særdeles skjerpende omstendigheter. Rettssaken ble holdt i København tingrett.

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 17:42

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med kamp, fikk han endret terminlisten

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med Lyn-kamp, fikk han endret terminlisten. Lørdag rundet han kamp nummer 500..

NRK - 18 feb 22 kl. 19:25

17 omkomne i tankbileksplosjon

Minst 17 menneske omkom og mange blei skadde då ein tankbil med bensin kolliderte i Nigeria fredag. Bilen begynte å brenne då kolliderte på ei motorvegbru. Redningsmannskapa seier ifølge AFP at minst 17 er døde, men mange er sende til sjukehus med alvorlege skadar, og dei fryktar at talet på døde kan stige..

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drept

Ein 13-åring som køyrte ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drepte ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drepne

Ein 13-åring som køyrde ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drap ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Blant dei drap er seks medlem av eit golflag frå eit college i New Mexico.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Amedia: Dataangriperne samarbeidet med Hive

For et halvt år siden ble Amedia rammet av et alvorlig dataangrep. Angriperne skal ha samarbeidet med løsepengeaktøren Hive, opplyser selskapet i en pressemelding. – Dette er en av verdens største og mest avanserte grupper som tjener store svarte penger på å lage skadevare, og legge til rette for bruk av løsepengevirus, sier Stein Damman, sikkerhetssjef i Amedia.

NRK - 5 minutter siden

Mann fikk foten i klem

En mann i 30-årene er kjørt til sykehuset i ambulanse etter en arbeidsulykke på Herøya industripark i Porsgrunn. Mannen skal ha fått noen plater over foten. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet..

NRK - 5 minutter siden

SV-politikere bekrefter skattekrav

Freddy André Øvstegård og Mona Fagerås, stortingsrepresentanter for SV, har fått varsel om krav fra skatteetaten for pendlerboliger. Det bekrefter SV til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Tipssaken skal behandles i Høyesterett

Arbeidsgiverne vant fram med sitt ønske om å anke den såkalte tipssaken til Høyesterett, som nå har besluttet at saken skal behandles. De ansatte på Hotel Bristol krevde å få beholde all tips uten at arbeidsgiver skal kunne trekke arbeidsgiveravgift og kostnader. Arbeidstakersiden vant fram med kravet i Borgarting lagmannsrett i april i år etter først å ha tapt i Oslo tingrett i 2021.

NRK - 15 minutter siden

Reuters: Russland sanksjonerer Bidens familie

Russland sanksjonerer kona og datteren til den amerikanske presidenten Joe Biden. Det melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Komiteen som gransker stormingen av Kongressen varsler hastehøring

Komiteen som gransker stormingen av den amerikanske kongressen vil tirsdag avholde en hastehøring, skriver The Washington Post. Den overraskende avgjørelsen som ble kunngjort på mandag ble avgjort i hemmelighet. Hensikten med tirsdagens høring er å presentere innhentede bevis og motta vitneforklaringer, skriver den amerikanske avisen.

NRK - 30 minutter siden

NFO skuffet over tvungen lønnsnemnd

Norsk Flytekniker Organisasjon sier det er synd at det ble tvungen lønnsnemnd. Samtidig opplyser leder Jan Skogseth at arbeidet gjenopptas umiddelbart. – Vi er veldig lei oss for det og så ikke dette som nødvendig.

NRK - 30 minutter siden

Dømt til fem års fengsel for mishandling

En mann er i Vestre Innlandet tingrett dømt til fengsel i fem år og tre måneder for grov mishandling av sin kone og tre barn. I tillegg må han betale erstatning på 200.000 kroner til hver av dem..

NRK - 1 time siden

101-åring dømt til fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

NRK - 1 time siden

USA hevder at de har likvidert ledende jihadist

Det amerikanske militæret er «svært sikre» på at de har likvidert lederen for jihadistgruppa Hurras al-Din (HaD) i et droneangrep, melder AFP. Lederen Abu Hamzah al Yemeni reiste alene med motorsykkel da angrepet inntraff i Idlib-provinsen i Syria, opplyser USAs sentralkommando i en kunngjøring. Ingen andre ble drept i angrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com