NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:22

NRK - 13 Jun 19 kl. 00:51

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsyklist er blitt brakt til Stavanger Universitetssjukehus etter en kollisjon mellom en bil og motorsykkel i Byhaugtunnelen i Stavanger natt til torsdag. MC-føreren skal ha pådratt seg et brudd i ankelen, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Universitetssjukehus, Byhaugtunnelen, Stavanger, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, til, sykehus, etter, ulykke
P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:26

Fem til sykehus etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

NRK - 13 Apr 19 kl. 03:32

En til sykehus etter russeslagsmål

En person ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter slagsmål mellom flere russ i Sandefjord natt til lørdag. En person som var skadd, fikk tilsyn av helsepersonell på stedet, men ble senere kjørt til sykehus i Tønsberg..

NRK - 30 Jun 19 kl. 04:01

To til sykehus etter ATV-ulykke

To personer er kjørt til sykehus med skader etter en ATV -ulykke i Marnardal i Vest-Agder natt til søndag. Ifølge politiet i Agder var begge de to ved bevissthet da de ble kjørt til sykehus. Utover det er lite kjent foreløpig.

NRK - 31 Jan 19 kl. 13:49

Gutt til sykehus etter badeulykke

En gutt er fraktet til sykehus etter han havnet under vann på Rjukanbadet i Telemark. Gutten var på tur med skolen til badelandet. Gutten var våken da han ble sendt til sykehus..

P4 - 01 May 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand. Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:40

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er kjørt til sykehus etter at en bil kjørte i grøfta ved Siljan i Telemark i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men alle tre var ved bevissthet etter ulykken..

NRK - 18 Apr 19 kl. 00:26

17-åring fløyet til sykehus

En 17 år gammel mopedist er fløyet til sykehus med luftambulanse etter kollisjon med en russebil i Askim onsdag kveld. Mopedisten er fløyet til Kalnes sykehus med blant annet smerter i armen. Skadeomfanget utover dette er ukjent..

P4 - 12 Aug 19 kl. 22:22

Terrorsiktet måtte på sykehus

Terrorsiktede Philip Manshaus måtte på sykehus etter at han ble pågrepet etter angrepet mot moskeen i Bærum. Politiet opplyser til Dagbladet at han ble behandlet av lege og var på Ullevål sykehus i flere timer. Politiet har ønsket å gjennomføre observasjon av 21-åringen for å se om de må engasjere sakkyndige for å vurdere tilregneligheten hans, men han har ikke ønsket å samarbeide om dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Debatten om uførepensjon:

NRK - 10 minutter siden

Regjeringen stopper snittmålinger

Samferdselsministeren har besluttet å stoppe nye gjennomsnittsmålinger av fart på norske veier, til tross for at de har redusert antall ulykker betraktelig. Vegvesenet sier de har mistet et tiltak som kan hindre at folk blir drept i trafikken..

NRK - 30 minutter siden

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

NRK - 30 minutter siden

Justin Trudeau uttalar seg:

NRK - 30 minutter siden

Fagforbundet ber regjeringen snu

Landsstyret i Fagforbundet reagerer sterkt på regjeringens forslag om å kutte i uførepensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre født i 1954 eller senere som ikke kan øke alderspensjonen, da de ikke lenger kan velge å være yrkesaktive..

NRK - 1 time siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 1 time siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 1 time siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 1 time siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt