NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:49

NRK - 13 Jun 19 kl. 00:51

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsyklist er blitt brakt til Stavanger Universitetssjukehus etter en kollisjon mellom en bil og motorsykkel i Byhaugtunnelen i Stavanger natt til torsdag. MC-føreren skal ha pådratt seg et brudd i ankelen, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Universitetssjukehus, Byhaugtunnelen, Stavanger, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

NRK - 13 Apr 19 kl. 03:32

En til sykehus etter russeslagsmål

En person ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter slagsmål mellom flere russ i Sandefjord natt til lørdag. En person som var skadd, fikk tilsyn av helsepersonell på stedet, men ble senere kjørt til sykehus i Tønsberg..

NRK - 31 Jan 19 kl. 13:49

Gutt til sykehus etter badeulykke

En gutt er fraktet til sykehus etter han havnet under vann på Rjukanbadet i Telemark. Gutten var på tur med skolen til badelandet. Gutten var våken da han ble sendt til sykehus..

P4 - 01 May 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand. Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.

NRK - 18 Apr 19 kl. 00:26

17-åring fløyet til sykehus

En 17 år gammel mopedist er fløyet til sykehus med luftambulanse etter kollisjon med en russebil i Askim onsdag kveld. Mopedisten er fløyet til Kalnes sykehus med blant annet smerter i armen. Skadeomfanget utover dette er ukjent..

NRK - 14 Apr 19 kl. 03:47

Fløyet til sykehus etter ulykke

En bilfører ble fløyet til Ullevål sykehus etter å truffet en lyktestolpe i høy fart og gått rundt ved Jessheim i Akershus natt til søndag. Føreren, som var alene i bilen, var bevisstløs etter ulykken, opplyser Øst politidistrikt på Twitter..

VG - 25 Apr 19 kl. 06:52

Til sykehus etter knivstikking

En mann i 70-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt ranet og knivstukket, melder Oslo-politiet..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 06:11

16-årig sjåfør til sykehus etter utforkjøring

En 16 år gammel gutt er sendt til sykehus etter at han kjørte av veien ved Nordsinni i Oppland..

NRK - 17 Apr 19 kl. 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

P4 - 10 Jun 19 kl. 20:50

Til sykehus etter påkjørsel

En fotgjenger er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt påkjørt av en bil på Ormsundsveien i Oslo i kveld. Politiet avhører nå sjåføren og vitner på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

Hove: Åtte millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..

NRK - 45 minutter siden

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 45 minutter siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 45 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 45 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 45 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 10 timer siden

Dette betyr rentehevingen for deg

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt