NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:16

NRK - I førrgår: 15:31

MC-fører kjørt av veien

En MC-fører har kjørt av veien på Engeløya i Steigen kommune. Tilstanden til føreren er fortsatt uavklart. Luftambulanse har landet på stedet, og det jobbes med å stabilisere pasienten..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Engeløya, Steigen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, kjørtav , veien
NRK - 19 juni 20 kl. 15:02

Dynamitten er ryddet og veien åpnet

Riksvei 7 over Hardangervidda er nå åpnet. Veien har vært stengt etter at det ble funnet dynamitt langs veien. Dynamitten har trolig ligget der siden det ble gjort sprengningsarbeider i regi av Mesta i april g har ligget under snøen, ifølge politiet..

P4 - 28 juni 20 kl. 10:51

Boblebad i veien

Jobergtunnelen i Voss er stengt fordi et boblebad ligger i veien. Boblebadet falt av tilhengeren på en bil, og må fjernes før tunnelen kan åpnes igjen, melder vegvesenet..

NRK - 11 juni 20 kl. 08:58

Politi på vei til Haramsøya

Flere politibiler er på vei til Haramsøya, melder Sunnmørsposten. Til avisa sier politiet at de skal åpne veien på Haramsfjellet. Motstandere mot vindkraftanlegget på øya har blokkert veien slik at utbyggeren ikke får transportert opp utstyr..

P4 - 08 juli 20 kl. 19:23

Døde etter motorsykkelulykke

En person døde i en motorsykkelulykke på gamle Mossevei på Kolbotn i ettermiddag. Øst politidistrikt tror sykkelen har havnet av veien, men de har varslet kriminalteknikere fra politiet og ulykkesgruppen til Statens vegvesen. Veien vil bli stengt i flere timer..

NRK - 06 juni 20 kl. 13:59

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

P4 - 25 mai 20 kl. 16:34

Jordras stenger E6 i Finnmark

Et jordras har gått over E6 ved Utsjok i Finnmark og sperrer veien. Ingen er tatt av raset, men det er umulig å passere. I følge politiet er jordraset som ligger i veien rundt en meter høyt..

NRK - 06 juli 20 kl. 13:16

Kjørte av veien med pasient

En ambulanse har kjørt av veien i Hvittingfoss i Kongsberg kommune, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært en pasient i bilen da utforkjøringa skjedde, men ingen ble skadd i utforkjøringen, skriver de..

NRK - 19 juni 20 kl. 13:19

Åpner trolig klokken 14.30

Riksvei 7 over Hardangervidda blir trolig åpnet for trafikk cirka klokken 14.30. Veien er stengt i begge retninger mellom Haugastøl og Leiro etter funn av det som kan være sprengstoff nær veien..

NRK - 21 juli 20 kl. 05:35

Ambulanse oppdaget bil av veien

En ambulanse på vei til et oppdrag fikk tilfeldigvis øye på en bil som hadde kjørt av veien mellom Langangen og Helgeroa i Porsgrunn. En sjåfør i 60-årene fikk så hjelp av ambulansen, og ble fraktet til akuttmottak med lettere skader, skriver Varden..

Aftenposten - 02 juni 20 kl. 06:42

Snøras sperrer veien over Sognefjellet

Et snøras er gått over fylkesvei 55 i Bøverdalen og sperrer veien over Sognefjellet i Vestland og Innlandet, melder Veitrafikksentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 10 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 45 minutter siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 45 minutter siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 1 time siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..

NRK - 1 time siden

Restaureringa av orgelet i gang

Orgelet i Notre-Dame-katedralen i Paris skal plukkast frå kvarandre og verte restaurert, eit år etter den katastrofale brannen i katedralen. Restaureringa starta måndag og er venta å føregå over nesten fire år..

NRK - 1 time siden

Nye kinofilmar tidlegare på nett

Ein historiske avtale i USA gjer det mogleg for filmstudioet Universal å sleppe storfilmar til leige på nett berre 17 dagar etter kinopremiere. Vanlegvis tar det fleire månader før nye filmar vert slopne på nett..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt