NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:38

NRK - Igår: 06:28

Møte mellom Kina og Vatikanstaten

Kinas utenriksminister Wang Yi og Vatikanstatens erkebiskop Paul Gallagher møttes for første gang under den pågående sikkerhetskonferansen i München. Møtet på toppnivå mellom de to statene er uvanlig fordi de ikke har en diplomatisk forbindelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wang Yi, Vatikanstatens, Paul Gallagher, München, Kina, Vatikanstaten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Møte, mellom, Kinaog , Vatikanstaten
P4 - 13 Dec 19 kl. 16:09

USA og Kina enig om ny handelsavtale

Den omfattende handelskrigen mellom USA og Kina er over. Stormaktene har i ettermiddag blitt enig med hverandre om rammene for en ny handelsavtale. Forhandlingene mellom USA og Kina har pågått i månedsvis, etter at landene i i over et år har innført straffetoll på hverandres varer verdt flere hundre milliarder kroner..

NRK - 13 Dec 19 kl. 12:08

USA og Kina: Nær handelsavtale

Flere medier melder at en handelsavtale mellom USA og Kina i prinsippet er klar, til tross for manglende bekreftelse fra Kina. En talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet påpeker overfor AFP at en slik avtale må være til gjensidig nytte..

NRK - 15 Jan 20 kl. 00:24

Inneholder ikke tollreduksjon

Handelsavtalen mellom Kina og USA inneholder ingen punkt for kutt av tollsatsene som ble innført på kinesiske varer, opplyser amerikanske myndigheter. Første fase av handelsavtalen mellom Kina og USA blir signert onsdag..

E24 - 24 Jan 20 kl. 18:16

Resesjonsfrykten består tross våpenhvile mellom USA og Kina

Det er lite optimisme å spore blant økonomene etter den ferske handelsavtalen mellom USA og Kina. En ny Reuters-undersøkelse gir fortsatt 30 prosent sjanse for resesjon i USA de neste par årene..

NRK - 06 Nov 19 kl. 00:21

Kina kjøper kanadisk kjøtt

Kina gjenopptar import av kanadisk storfe- og svinekjøtt, opplyser Canadas statsminister Justin Trudeau. Meldingen tyder på et forholdet mellom de to landene er i ferd med å bli bedre etter at Kina i juni stanset import av kjøtt fra Canada..

E24 - 26 Oct 19 kl. 14:33

USA og Kina nær delavtale i handelskrigen

Etter handelssamtaler fredag skal USA og Kina nærme seg enighet om første fase av en handelsavtale mellom de to landene. – Trump har gitt begrepet handelsavtale en ny mening, sier Kina-ekspert..

VG - 20 Jan 20 kl. 02:33

Over 200 rammet av mystisk virus i Kina: - Smitter mellom mennesker

Nærmere 220 personer har fått påvist det SARS-lignende viruset i Kina. Viruset som kan føre til alvorlig lungesykdom smitter mellom mennesker, bekrefter kinesiske myndigheter..

E24 - 23 Dec 19 kl. 06:09

Asia-børser surfer på håpet om USA-Kina-avtale

Børsene i Tokyo og Hongkong åpnet i pluss mandag, trolig hjulpet av troen på en løsning i konflikten mellom USA og Kina, men børsene i Kina åpnet i minus..

P4 - 15 Jan 20 kl. 19:10

- Historisk Kina-avtale

- Handelsavtalen som er inngått mellom USA og Kina er historisk. Det sa president Donald Trump før fase en av avtalen skulle underskrives i dag. De to landene har vært i en nesten to år lang handelskrig.

E24 - 16 Jan 20 kl. 07:06

Handelsavtale åpner Kina for Rec: – Svært positivt

Rec-sjefen gleder seg over handelsavtalen mellom USA og Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt