NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 17:05

NRK - 22 Apr 16 kl. 14:13

MøllerGruppen venter mer info

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.000 biler i Europa etter uregelmessigheter knyttet til utslipp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volkswagen, Marius Tegneby, MøllerGruppen, NRK, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MøllerGruppen, venter, mer, info
NRK - 22 Apr 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

Hegnar.no - 22 Mar 17 kl. 08:32

MøllerGruppen låner 400 mill.

MøllerGruppen AS utsteder obligasjonslån på 400 millioner kroner..

Hegnar.no - 31 Oct 17 kl. 09:28

MøllerGruppen blir til Møller Mobility Group

Etter en strategisk prosess er det besluttet at morselskapet i MøllerGruppen skifter navn til Møller Mobility Group..

NRK - 14 Feb 17 kl. 05:51

Flynn: – Jeg ga ufullstendig info

I oppsigelsesbrevet skylder den avgåtte sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn på tidsklemma. – Ting skjedde raskt, og jeg kom uforvarende i skade for å brife [Pence] og andre med ufullstendig info om telefonsamtalene med den russiske ambassadøren..

NRK - 14 Aug 17 kl. 22:30

France Info: Prøvde å ta livet sitt

Sjåføren som kjørte inn i pizzeriaen øst for Paris og drepte en ung jente, skal ha forsøkt å ta livet sitt for noen dager siden, melder France Info. Minst fem andre personer ble skadd da bilen kjørte inn i restauranten i Seine-et-Marne..

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..

NRK - 24 Jan 20 kl. 07:52

– Engø satt på mer info

– Skolebyråd Linn Kristin Engø satt på taushetsbelagt info som kunne satt deler av Vigilo-saken i et annet lys, hevder byrådsleder Roger Valhammer (Ap). SVs Mikkel Grüner, som ledet høringen, og Høyres Harald Victor Hove reagerer på utspillet..

DN - 28 Sep 16 kl. 10:55

Han blir ny toppsjef i Møllergruppen

Rykker opp fra bilimportøren Harald A. Møller..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

NRK - 12 Feb 19 kl. 18:02

VG: Politiet venter på DNA-svar

Politiet venter fremdeles på flere analysesvar etter forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen (68), skriver VG. – Vi venter på undersøkelser av DNA-sporprøver. Om det viser seg å være noe treff, det vet jeg jo ikke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Koronaviruset i flere byer i Iran

Det nye koronaviruset har spredd seg til flere byer i Iran, opplyste en tjenestemann fra helsemyndighetene fredag. Iran har bekreftet 13 nye tilfeller av lungeviruset, og totalt er 18 blitt syke. Fire er døde som følge viruset, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Rana blad. Den fornærmede i saken skal ha vært i nær relasjon til mannen.

NRK - 15 minutter siden

Dømt for vald

Ein mann i 20-åra frå norddalen er av Nord-Gudbrandsdal tingrett dømt til fengsel i 60 dagar etter ei valdsepisode i oktober i 2019, skriv GD. På ein privat fest vart mannen aggressiv, slo ein mann i ansiktet, og sparka etter politibetjent..

NRK - 15 minutter siden

Skredet på Svalbard var stort

Sysselmann Kjerstin Askholt på Svalbard sier skredet sør for Barentsburg i går var svært stort. Sysselmannen har flydd over skredområdet der to tyrske turister mistet livet. Askholt sier skredkanten går nær toppen av fjellet..

NRK - 45 minutter siden

Vei stenges pga. rasfare

Vegen mellom Geiranger og Indreeide blir stengt fra klokka 18.00 på grunn av værforholda og rasfare på stedet. Statens vegvesen gjør oppmerksom på at vegen kan bli stengt tidligere..

NRK - 30 minutter siden

Grameenphone ut med 1,1 milliarder

Telenor og datterselskapet Grameenphone har besluttet å betale 1,1 milliarder kroner i depositum til teletilsynet i Bangladesh. I påvente av endelig rettslig avklaring i skatte- og avgiftskrangelen konsernet har med myndighetene, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Snøskred i Gloppen

Det er meldt om snøskred ved Gloppen kommune i Nordfjord i Vestland. Skredet skal ha gått over Hjellevegen og er ca. 50 meter bredt.

NRK - 45 minutter siden

Brenner klær for å holde varmen

Sivile som er drevet på flukt fra krigen nordvest i Syria, er tvunget til å brenne klærne som de har til overs, for å holde varmen i vinterkulda, i følge FN. Klær, møbler og andre materialer slipper ut giftig røyk sa talsmann Lærke for FN..

NRK - 1 time siden

Valget i Iran utvidet i to timer

Valget til ny nasjonalforsamling i Iran som startet i dag har blitt utvidet med to timer, melder statlig TV-kanal. Landets leder Ayatolla Ali Khamenei oppfordrer alle til å stemme, men eksperter tror det vil være lav valgdeltagelse..

NRK - 1 time siden

Ulltveit-Moe selger Sønnico

Jens Ulltveit-Moe selger elektrokonsernet Sønnico, skriver Dagens Næringsliv. Det skal ha vært en beslutning som ble avgjort i fjor høst, opplyser administrerende direktør Jarle Roth til DN. Sønnico har 395 ansatte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt