NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 11:07

NRK - 22 april 16 kl. 14:13

MøllerGruppen venter mer info

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.000 biler i Europa etter uregelmessigheter knyttet til utslipp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volkswagen, Marius Tegneby, MøllerGruppen, NRK, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MøllerGruppen, venter, mer, info
NRK - 22 april 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

Hegnar.no - 22 mars 17 kl. 08:32

MøllerGruppen låner 400 mill.

MøllerGruppen AS utsteder obligasjonslån på 400 millioner kroner..

Hegnar.no - 31 okt. 17 kl. 09:28

MøllerGruppen blir til Møller Mobility Group

Etter en strategisk prosess er det besluttet at morselskapet i MøllerGruppen skifter navn til Møller Mobility Group..

NRK - 24 jan. 20 kl. 07:52

– Engø satt på mer info

– Skolebyråd Linn Kristin Engø satt på taushetsbelagt info som kunne satt deler av Vigilo-saken i et annet lys, hevder byrådsleder Roger Valhammer (Ap). SVs Mikkel Grüner, som ledet høringen, og Høyres Harald Victor Hove reagerer på utspillet..

P4 - 10 jan. 17 kl. 09:06

Trakk kortet rekordofte

Aldri før har nordmenn trukket betalingskortet flere ganger enn vi gjorde i fjor. Tall fra BankAxept AS og Nets viser at kortene ble brukt 1,78 milliarder ganger, en økning på 6,8 prosent sammenlignet med året før. I løpet av året ble det brukt kort for å handle varer og tjenester for 610,9 milliarder kroner.

NRK - 14 feb. 17 kl. 05:51

Flynn: – Jeg ga ufullstendig info

I oppsigelsesbrevet skylder den avgåtte sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn på tidsklemma. – Ting skjedde raskt, og jeg kom uforvarende i skade for å brife [Pence] og andre med ufullstendig info om telefonsamtalene med den russiske ambassadøren..

NRK - 14 aug. 17 kl. 22:30

France Info: Prøvde å ta livet sitt

Sjåføren som kjørte inn i pizzeriaen øst for Paris og drepte en ung jente, skal ha forsøkt å ta livet sitt for noen dager siden, melder France Info. Minst fem andre personer ble skadd da bilen kjørte inn i restauranten i Seine-et-Marne..

NRK - 13 juni 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..

Aftenposten - 13 juni 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle..

DN - 01 mars 16 kl. 21:43

Søkkrike på dieselbiler

Eierne bak Møllergruppen har hentet ut over to milliarder kroner i utbytte de siste ti årene. Dieselbiler har stått for nær 70 prosent av personbilsalget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Koronasituasjonen i Drammen

Det er påvist 12 nye tilfeller av koronasmitte i Drammen. Til nå denne uka er det registrert 27 nye tilfeller. I forrige uke var det registrert 24 tilfeller.

NRK - 15 minutter siden

Gir opp å danne regjering

Mustapha Adib som har ledet Libanon under en overgangsperiode forlater sin post etter at han ikke klarte å denne regjering, skriver AP. Libanons regjering gikk av den 10. august etter en stor eksplosjon i Beirut hvor 190 mennesker mistet livet..

NRK - 45 minutter siden

Erklært død etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen i går kveld og fløyet til Haukeland Universitetssykehus ble erklært død på sykehuset kort tid etterpå, melder Vest politidistrikt. Politiet har ingen opplysninger som tilsier at noe straffbart har skjedd..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i tunnel

Det brenn i ein personbil som er inne i Hjartåbergtunnelen i Volda. Føraren er ute og i sikkerheit. Tunnelen er stengd..

NRK - 1 time siden

Oslofjorden stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

NRK - 1 time siden

11 nye smittet på Agder

Det er registrert 11 nye smittetilfeller av koronaviruset på Agder. Det er det høyeste smittetallet per døgn siden 3. april, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Større overvåking av sjøtrafikk

Kystverket utvider overvåkningen av sjøtrafikken på Svalbard. I samarbeid med Kongsberg Seatex er det bygd seks nye vind- og soldrevne basestasjoner. AIS-teknologien skal øke sikkerheten til sjøs..

NRK - 1 time siden

Hundretusener har tatt vaksine

Hundretusener i Kina har tatt en av landets fire ledende vaksinekandidater mot covid-19 etter at myndighetene godkjente den for nødbruk. Kina har elleve vaksinekandidater som testes ut på mennesker. Fire av dem er inne i tredje testfase, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stor streikevilje

Alle busser står i Trøndelag lørdag morgen. Mellom 1200 og 1400 bussjåfører er tatt ut i streik. Streikeleder for Fagforbundet i Trøndelag, Ole Roger Berg, sier streikeviljen er stor og at målet er å ta igjen gjennomsnittlig industriarbeiderlønn..

NRK - 1 time siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt