NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:35

NRK - 22 april 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.000 biler i Europa etter uregelmessigheter knyttet til utslipp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volkswagen, Marius Tegneby, MøllerGruppen, NRK, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Møller, Venter, mer, informasjon
P4 - 24 juli 19 kl. 05:47

Vil ha vindmøller til havs

– Politikerne må satse mer på havvindmøller. Det mener leder i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen. Han frykter vindmøller på land, som allerede møter mye lokal motstand, er vanskeligere å gjennomføre.

P4 - 02 juni 17 kl. 20:24

Slåss med golfkøller i Oslo

Politiet i Oslo rykket i kveld ut etter meldinger om at ti menn skal slåss, noen av dem med golfkøller. Ifølge vitner skal flere menn ha kranglet, og det skal ha blitt kastet murstein og truet med golfkøller. Politiet har så langt ikke funnet noen av de involverte.

P4 - 02 juni 17 kl. 23:40

Slåssing med golfkøller flere steder

Politiet har fått melding om slåssing med golfkøller flere steder på Østlandet i kveld. Oslo-politiet rykket ut etter meldinger om at ti menn slåss, noen av dem med golfkøller, men patruljen fant ingen på stedet. Litt senere meldte politiet på Romerike om en annen episode, der en mann ble innbrakt etter krangling med en kvinne utenfor Lillestrøm..

NRK - 14 juli 18 kl. 21:27

Zaman sier han ble slått med køller

TV 2-reporter Kadafi Zaman, som fredag ble pågrepet i Pakistan, forteller at han ble angrepet og slått med køller. «Jeg var vitne til ekstrem voldelig atferd fra politiet som brukte køller for å stanse aktivistene», sier Zaman til egen kanal..

NRK - 31 aug. 18 kl. 12:11

Ønsker Marius Müller til Rockheim

«Vi som synes Marius Müller fortjener en plass i Rockheim Hall of Fame» er navnet på en Facebook-gruppe, som på under en uke nærmer seg 2.500 medlemmer. Kjell Melhus, som står bak gruppa, sier venner og fans av Müller har pratet om dette i lang tid..

VG - 05 mai 19 kl. 14:28

Frp vil ikke stoppe vindmøller på land - ble full kamp på landsmøtet

GARDERMOEN (VG) Det var knallhard kamp om vindmøller på Frp-landsmøtet. Men forslaget om å stoppe alle vindmøller på land falt med overveldende flertall..

P4 - 12 mai 19 kl. 17:21

Nei til vindmøller på land

Partiet Rødt sier nei til utbygging av vindmøller på land. De vil heller ha utbyggingen til havs, det ble klart under partiets landsmøte i helgen. De vil tillate å bygge en eller to vindmøller på land, men ikke anlegg med tre eller flere..

E24 - 28 juni 19 kl. 09:48

Elbiler bidrar til sterke tall fra Møller-konsernet

Nyvinningen Audi e-tron nevnes som en av grunnene til at Møller-konsernet har løftet resultatet. Møller mobility Group fikk et resultat på 314 millioner kroner etter skatt..

P4 - 04 des. 16 kl. 13:26

Mobilselskapene må gi bedre informasjon om pris

Mobilselskapene må gi bedre informasjon om pris. Det mener Forbrukerombudet, som har gitt mobilselskapene frist til mandag med å gi forbrukerne bedre informasjon om prisen på bruk i utlandet og for å ringe spesialnumre. Ombudet mener de fleste mobilselskapene ikke gir god nok informasjon på nettsidene sine om hva slik bruk i realiteten koster..

NRK - 06 feb. 19 kl. 05:32

Bedre informasjon på jernbanen

I dag tar BaneNor i bruk ett nytt system som skal gi togreisende informasjon både på norsk og engelsk. Det skal legges inn mer informasjon enn tidligere i tekstene på skjermene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 12 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 45 minutter siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 1 time siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..

NRK - 1 time siden

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

Fyllingsdalen sykehjem har registrert koronasmitte hos 4 ansatte, melder Bergens Tidende. En av dem jobber fast på koronaavdelingen, mens de tre andre jobber på andre avdelinger, skriver avisa. Beboere blir testet etter smitteutbruddet ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt