NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 16:00

NRK - 22 Apr 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.000 biler i Europa etter uregelmessigheter knyttet til utslipp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volkswagen, Marius Tegneby, MøllerGruppen, NRK, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Møller, Venter, mer, informasjon
NRK - 12 Jun 16 kl. 15:27

Pårørende venter på beskjed i USA

Fortvilte pårørende venter på informasjon om hva som har hendt med deres kjære i Orlando i Florida. 20 er bekreftet døde. 42 er fraktet til sykehus.

NRK - 31 Aug 18 kl. 12:11

Ønsker Marius Müller til Rockheim

«Vi som synes Marius Müller fortjener en plass i Rockheim Hall of Fame» er navnet på en Facebook-gruppe, som på under en uke nærmer seg 2.500 medlemmer. Kjell Melhus, som står bak gruppa, sier venner og fans av Müller har pratet om dette i lang tid..

NRK - 14 Jul 18 kl. 21:27

Zaman sier han ble slått med køller

TV 2-reporter Kadafi Zaman, som fredag ble pågrepet i Pakistan, forteller at han ble angrepet og slått med køller. «Jeg var vitne til ekstrem voldelig atferd fra politiet som brukte køller for å stanse aktivistene», sier Zaman til egen kanal..

P4 - 12 May 19 kl. 17:21

Nei til vindmøller på land

Partiet Rødt sier nei til utbygging av vindmøller på land. De vil heller ha utbyggingen til havs, det ble klart under partiets landsmøte i helgen. De vil tillate å bygge en eller to vindmøller på land, men ikke anlegg med tre eller flere..

Hegnar.no - 13 May 19 kl. 14:13

Blir ny Møller-sjef

Petter Hellmann rykker opp i Møller.

Hegnar.no - 06 Jul 17 kl. 10:57

Møller satser på elsykler

Møller-familien, som står bak bilimportøren MøllerGruppen, lanserer et nytt, solbasert, elsykkelkonsept..

Aftenposten - 06 Dec 16 kl. 19:19

Nekrolog: Per Møller

Professor dr.med. Per Møller døde 29.

Hegnar.no - 12 Apr 19 kl. 13:25

Terje Male ferdig som konsernsjef i Møller

Styret og konsernsjefen i Møller Mobility Group ikke enig om veien videre. .

Hegnar.no - 15 Oct 18 kl. 12:21

Møller satser tungt på sykler

Bilimpotøren Møller Mobility Group blir en av hovedaksjonærene i Norges ledende sykkeldelingsselskap..

NRK - 06 Feb 19 kl. 05:32

Bedre informasjon på jernbanen

I dag tar BaneNor i bruk ett nytt system som skal gi togreisende informasjon både på norsk og engelsk. Det skal legges inn mer informasjon enn tidligere i tekstene på skjermene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil ikke hindre riving av Y-blokka

Fylkesmannen i Oslo og Viken vil ikke hindre riving av Y-blokka. Det er klart etter behandlingen av klagen mot Oslo kommune. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup sier de samtidig har mottatt varsel om det kommende søksmålet mot staten..

NRK - 15 minutter siden

Savnede barnehagebarn er funnet

De fire 5-åringene som var savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden, er kommet til rette i god behold. Det opplyser Nesodden kommune..

NRK - 30 minutter siden

Influensa rammer svensk MGP

Rundt femten personer som jobber med produksjonen av svenske MGP har blitt rammet av influensa, skriver SVT. Prosjektleder for festivalen Anette Helenius håper ikke at tv-seerne på lørdag kommer til å merke forskjell, etter at de har fått inn vikarer.

NRK - 45 minutter siden

Norsk artist siktet for ran

Rapperen Kamelen ble fredag ettermiddag fremstilt for fengsling i fire uker i Bergen tingrett. Musikeren er siktet for ran og trusler i Bergen..

NRK - 1 time siden

Koronaviruset bekreftet i Libanon

Det første tilfelle av koronaviruset er blitt bekreftet i Libanon, melder landets helseminister Hassan Hamad fredag. Den smittede er en libanesisk kvinne på 45 år som hadde reist fra Qom i Iran, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Fire 5-åringer savnet

Politiet ber om tips på tlf 64999130 etter at fire 5-åringer er savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden. Barna har på seg vinterdresser; en med gul dress, en med svart dress, en med blå og svart dress og en med usikker farge..

NRK - 1 time siden

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Femåringer savnet fra barnehage

Fire femåringer er meldt savnet fra en barnehage i Fagerstrand i Nesodden kommune. Alle fire har på seg vinterdresser. Politiet ønsker tips dersom noen har observert barna..

NRK - 1 time siden

Økt beredskap på Bergensbanen

Sterk vind og mye nedbør har ført til at Bane Nor har innført oransje beredskap og satt inn ekstra mannskap og maskiner for å holde Bergensbanen åpen. Den ekstra beredskapen er satt inn mellom Haugastøl og Mjølfjell, opplyser de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ble hengende fast i skitrekk

I stedet for å bli trukket langs bakken i et skitrekk, ble en ung jente trukket opp i høyden og ble hengende fast noen meter over bakken ved Gaustablikk skisenter onsdag. Daglig leder ved skisenteret sier til Varden at skitrekket er nå sjekket..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt