NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:13

NRK - 13 May 19 kl. 07:13

Mæland vil slå sammen kommuner

Fra neste år vil det være 356 kommuner i Norge. Over halvparten av disse vil ha under 5000 innbyggere. Kommunalminister Monica Mæland (H) sier til Dagbladet at hun vil ha flere sammenslåinger. – Kommunereformen er ikke over, slår Mæland fast..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Monica Mæland, Dagbladet, Mæland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mæland, vil, slå, sammen, kommuner
Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 12:39

Mæland åpner ny runde med kommunesammenslåing

Selv når antallet kommuner i Norge er kuttet til 356 vil halvparten ha færre enn 5.000 innbyggere. Kommunalminister Monica Mæland (H) vil slå sammen flere..

NRK - 30 Jan 19 kl. 13:39

Migranter får gå i land

De 47 migrantene som ble reddet i Middelhavet 19. januar, får nå gå i land i Italia etter at Italia, sammen med Luxembourg, Tyskland, Frankrike, Portugal, Romania og Malta, blitt enige om å ta imot migrantene..

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:38

Vil kjøpe legemidler sammen

Nordiske land har blitt enige om en avtale om felles legemiddelanskaffelse. Målet er å sammen drive prisforhandlinger og sikre levering av viktige medisiner. Målet med samarbeidet er å sikre leveringen av livsviktig legemidler..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:30

– Trass i uenighet, står vi sammen

– Åpen diskusjon og uenighet er ikke et tegn på svakhet, men tegn på styrke, sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Kongressen, til stor applaus. Han sa at trass i forskjeller, har Nato-land i 70 år stått sammen og sikret fred og frihet..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 00:53

Nordmenn øverst på listen over klimaskeptikere sammen med USA og Saudi-Arabia

Norge troner på toppen sammen med USA og Saudi-Arabia over land hvor flest mennesker er uenig i at klimaet endrer seg og at mennesket er delvis ansvarlig..

VG - 19 Mar 19 kl. 13:15

Kan bli nestleder i Ap: – By og land skaper mest sammen!

Arbeiderpartiet skal være partiet for utvikling, for verdiskaping, for industribygging, for rettferdig fordeling, og for at vi kan være verdens beste land å bo i – i hele landet..

Hegnar.no - 25 Jan 19 kl. 17:34

181.000 fikk besøksvisum til Norge i fjor - 42 prosent fra samme land

Til sammen 181.000 personer fra 90 ulike land fikk besøksvisum til Norge i fjor..

P4 - 29 May 19 kl. 18:29

Båt skal ha kjørt på land

En båt skal ha kjørt på land i Bamble i Telemark. Det melder politiet En person var involvert i ulykken, men det er ikke meldt om personskadert. Det er uklart om båten er kjørt på land eller drevet i land av kraftig vind, ifølge politiet som har sendt et Sea King-helikopter til stedet..

Dagbladet - 16 Mar 19 kl. 08:49

Imam om terrorangrepet: - Vi trenger å stå sammen

Terrorangrepet i New Zealand skaper frykt blant muslimer i mange land, også i Norge..

NRK - 11 Jan 19 kl. 01:02

Farevarselet på Svalbard over

Farevarsel på oransje nivå for Nordenskiöld Land på Spitsbergen er avsluttet. Stormsenteret vil nå bevege seg sørover og slå seg sammen med stormsenteret utenfor Nord-Norge, opplyser Meteorologisk institutt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 1 time siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt