NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 13:34

NRK - 13 May 19 kl. 07:13

Mæland vil slå sammen kommuner

Fra neste år vil det være 356 kommuner i Norge. Over halvparten av disse vil ha under 5000 innbyggere. Kommunalminister Monica Mæland (H) sier til Dagbladet at hun vil ha flere sammenslåinger. – Kommunereformen er ikke over, slår Mæland fast..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Monica Mæland, Dagbladet, Mæland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mæland, vil, slå, sammen, kommuner
P4 - 02 Feb 20 kl. 22:10

Vil gå sammen mot coronavirus

G7-landene vil gå sammen for å bekjempe coronaviruset. Over 14.000 personer er smittet, og 305 er døde av lungeviruset.

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 12:39

Mæland åpner ny runde med kommunesammenslåing

Selv når antallet kommuner i Norge er kuttet til 356 vil halvparten ha færre enn 5.000 innbyggere. Kommunalminister Monica Mæland (H) vil slå sammen flere..

NRK - 30 Jan 19 kl. 13:39

Migranter får gå i land

De 47 migrantene som ble reddet i Middelhavet 19. januar, får nå gå i land i Italia etter at Italia, sammen med Luxembourg, Tyskland, Frankrike, Portugal, Romania og Malta, blitt enige om å ta imot migrantene..

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:38

Vil kjøpe legemidler sammen

Nordiske land har blitt enige om en avtale om felles legemiddelanskaffelse. Målet er å sammen drive prisforhandlinger og sikre levering av viktige medisiner. Målet med samarbeidet er å sikre leveringen av livsviktig legemidler..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:30

– Trass i uenighet, står vi sammen

– Åpen diskusjon og uenighet er ikke et tegn på svakhet, men tegn på styrke, sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Kongressen, til stor applaus. Han sa at trass i forskjeller, har Nato-land i 70 år stått sammen og sikret fred og frihet..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 00:53

Nordmenn øverst på listen over klimaskeptikere sammen med USA og Saudi-Arabia

Norge troner på toppen sammen med USA og Saudi-Arabia over land hvor flest mennesker er uenig i at klimaet endrer seg og at mennesket er delvis ansvarlig..

VG - 19 Mar 19 kl. 13:15

Kan bli nestleder i Ap: – By og land skaper mest sammen!

Arbeiderpartiet skal være partiet for utvikling, for verdiskaping, for industribygging, for rettferdig fordeling, og for at vi kan være verdens beste land å bo i – i hele landet..

Hegnar.no - 25 Jan 19 kl. 17:34

181.000 fikk besøksvisum til Norge i fjor - 42 prosent fra samme land

Til sammen 181.000 personer fra 90 ulike land fikk besøksvisum til Norge i fjor..

P4 - 29 May 19 kl. 18:29

Båt skal ha kjørt på land

En båt skal ha kjørt på land i Bamble i Telemark. Det melder politiet En person var involvert i ulykken, men det er ikke meldt om personskadert. Det er uklart om båten er kjørt på land eller drevet i land av kraftig vind, ifølge politiet som har sendt et Sea King-helikopter til stedet..

Dagbladet - 16 Mar 19 kl. 08:49

Imam om terrorangrepet: - Vi trenger å stå sammen

Terrorangrepet i New Zealand skaper frykt blant muslimer i mange land, også i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Dømt for datainnbrudd hos vegvesen

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel for datainnbrudd hos Statens vegvesen. Mannen sier han ville utvikle en app. Han ble også dømt til å gi fra seg to harddisker og en SSD-disk, skriver BT..

NRK - 10 minutter siden

Mattilsynet refser oppdrettsfirmaer

Oppdrettsnæringa får knusende kritikk av Mattilsynet for manglende kontroll med rensefisken, skriver DN. Hvert år blir det satt ut 50–60 millioner rensefisk som fjerner lakselus. En ny rapport fra Mattilsynet viser at 40 prosent av rensefisken dør..

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu lover 3500 bosetterhjem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lover å bygge 3500 nye jødiske hjem på okkupert området som i praksis kan dele Vestbredden i to. Løftet kommer bare en uke før valget. FN, EU og USA har tidligere protestert mot byggingen..

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg minnes Jahn Teigen

Statsminister eRna Solberg minnes den avdøde artisten Jahn Teigen og kaller det «utrolig trist». – Sangene hans har vært lydsporet i livet til mange av oss, skriver hun på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Sju døde i sammenstøt i India

Sju mennesker døde da tilhengere og motstandere av en ny statsborgerskapslov støtte sammeni New Delhi mandag og tirsdag. Blant de døde er det én politimann, melder AP. Flere butikker og eiendommer ble ødelagt i steinkasting..

NRK - 45 minutter siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 45 minutter siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt