NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 23:01

NRK - 27 okt. 20 kl. 15:55

Måtte lande med én motor

Kort tid etter avgang fra Tromsø retning Lakselv fikk et Widerøe-fly tekniske problemer i ettermiddag. Flyet måtte lande med én motor i Tromsø fra seks tusen meters høyde. Verken fly, passasjerer eller mannskap tok skade av hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Lakselv, Widerøe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måtte, landemed én , motor
P4 - 22 okt. 20 kl. 13:11

Lover tiltak slik at nye helikoptre kan lande trygt

Justisminister Monica Mæland lover at regjeringa skal gjøre tilpasninger slik at nye og større redningshelikopter kan lande på sykehus over hele landet. Testlandinger viser at de nye redningshelikopter gjorde det utrygt for folk på gata når det landet. Mæland ser nå på hvilke tiltak som blir nødvendig..

NRK - 29 okt. 20 kl. 23:23

Redningshelikoptre får ikke lande

Nye og større redningshelikopter er tatt i bruk, men kan ikke lande på Norges største beredskapssykehus, Ullevål sykehus. Torsdag ettermiddag opplyser departementet at de jobber for å få en midlertidig landingsplass..

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:16

– Bør vurdere å forby fly å lande

Regjeringen bør vurdere å forby fly som kommer fra land med høyt smittetrykk å lande, det sier byrådsleder i Oslo Raymond Johansen til NRK. Han viser til at Sverige stenger grensen mot Norge og mener Norge bør stenge mot andre land..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 15:32

I kveld skal de lande på Mars

Torsdag kveld skal de lande på Mars. Det neste som skjer er at de skal lete etter vann og liv på planeten. Du kan se landingen her når det skjer..

NRK - 09 des. 20 kl. 05:57

SpaceX måtte avbryte test

SpaceX måtte avbryte nattens testflygning i Texas med det framtidige Mars-romskipet «Starship» da det gjensto 1,3 sekunder. Det var en automatisk nedstengning av en motor som aktiverte seg. Målet er på sende folk til månen og Mars med «Starship»..

NRK - 22 feb. 21 kl. 01:08

United Airlines stanser flyvninger

United Airlines opplyste sent søndag at de stanser alle flyvninger med Boeing-777 fly, som har samme type motor som flyet som fikk motorproblemer i lufta og måtte nødlande i Denver. Underveis mistet flyet flere deler over et boligområdet i Broomfield.

NRK - 22 nov. 20 kl. 07:46

Lasteskipet har fått start på motor

Lasteskipet «Wilson Parnu» har fått start på hovedmotoren, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 22 nov. 20 kl. 08:24

På vei ut fra land for egen motor

Lasteskipet «Wilson Parnu» har tatt opp ankeret og er på vei ut fra kysten, ifølge Hovedredningssentralen. Det 90 meter lange skipet var nær ved å drive i land utenfor Telavåg på Sotra etter motorstans. Skipet har fortsatt ustabil motorkraft..

NRK - 18 des. 20 kl. 21:48

Brukte autostyring under påkjørsel

En Tesla-sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap hadde på autostyrings-funksjonen i bilen da han kjørte på en lastebilsjåfør i Arendal i år, skriver motor.no. Påtalemyndigheten mener at mannen ikke var tilstrekkelig aktpågivende og varsom..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:54

Varmgang førte til røykutvikling

Varmgang i en elektrisk motor tilknyttet kjølerommet på Kiwi i Andebu, førte til noe røyk. Ifølge politiet har det ikke vært åpne flammer. Politiet er ferdig på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 45 minutter siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..

NRK - 45 minutter siden

Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN. Tilstanden er alvorlig for over 90 av de overlevende, og dødstallet kan økte kraftig..

NRK - 45 minutter siden

Flere vaskebjørn-angrep i Toronto

I Toronto i Canada har antallet angrepet fra vaskebjørn økt med 62 prosent det siste året, melder The Guardian. Årsaken er trolig at folk tilbringer mer tid ute i naturen som følge av koronanedstegning, og ikke at vaskebjørnene er blitt mer aggressive..

NRK - 1 time siden

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 1 time siden

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 3 timer siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 2 timer siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 2 timer siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt