NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:47

NRK - 26 mars 20 kl. 20:12

Måtte avslutte fest per telefon

Politiet måtte ringe for å få avslutta ein fest i Ålesund. Om lag 10 – 20 ungdommar skal ha hatt fest i eit naust, og flytta seg seinare til fjøra. Dei fekk pålegg på telefon om å avslutte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måtte, avslutte, fest, per, telefon
P4 - 03 aug. 20 kl. 14:05

Har festet hele helgen

Politiet rykket i ettermiddag ut til en bolig i Vadsø, for å avslutte en fest som har pågått hele helgen. Ifølge politiet har en liten gjeng, på tre-fire personer, holdt det gående med fullt trøkk siden fredag , og operasjonsleder Torfinn Halvari sier til TV 2 at det var på tide å avslutte nå. Og festdeltakerne har fått beskjed om at det nå skal være stille..

NRK - 21 mars 20 kl. 01:58

Politiet stanset fest i Trøndelag

Politiet i Trøndelag har stanset en fest der 10 personer var til stede, skriver politiet på Twitter. Politiet påla dem å avslutte festen med hensyn til smitteverntiltakene..

NRK - 12 aug. 20 kl. 02:01

Avsluttet fest i Tromsø

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel..

Klartale - 12 aug. 20 kl. 08:51

Politiet måtte avslutte mange fester i natt

Fadderuka er i gang. Flere steder i landet måtte politiet bryte inn og avslutte store fester. Festingen skjedde i parker og hjemme hos studenter..

P4 - 22 aug. 20 kl. 07:40

Mye bråk i natt

Også i natt måtte politiet avslutte flere fester rundt om i landet. I Trondheim har politiet fått inn 51 meldinger om festbråk og har ikke klart å følge opp alle klagene. Også i Oslo, Troms og Finnmark og i Agder ville ikke festdeltakerne avslutte festen og politiet måtte gripe inn flere steder..

P4 - 23 mars 20 kl. 14:14

20.000 i forelegg etter fest

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

P4 - 23 mars 20 kl. 14:14

Dro på fest - fikk bot på 20.000

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

P4 - 06 sep. 20 kl. 12:11

3 av 10 har vært på fest uten at smittevern ble fulgt

3 av 10 unge sier de har vært på fest der smittevernreglene ikke ble fulgt. Det viser en undersøkelse Respons Analyse har laget på vegne av VG. Det er imidlertid store variasjoner i aldersgruppene.

P4 - 13 april 20 kl. 08:08

Mange meldinger om feststøy

Politiet flere steder i landet har også i natt måttet bryte opp flere fester og fått mange meldinger om feststøy. Bare i Oslo fikk politiet 12 meldinger om høy musikk og bråk på private adresser etter midnatt, melder Aftenposten. På Strømmen på Romerike hadde flere russ samlet seg.

Aftenposten - 21 april 20 kl. 22:46

Nederlands fotballforbund vil avslutte sesongen

Nederlandske myndigheter har bestemt at det ikke kan spilles toppkamper i fotball i landet før 1. september. Fotballforbundet vil derfor avslutte sesongen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 30 minutter siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 30 minutter siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 45 minutter siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 1 time siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

NRK - 2 timer siden

Koronakontroll avslørte marihuana

Politi og tollvesen fant i april over 100 kilo marihuana i et vogntog som ble stoppa på Magnormoen i Eidskog. Lasten ble avslørt i forbindelse med økt kontrollvirksomhet under koronakrisa, skriver Glåmdalen. En polsk sjåfør i 50-åra sitter i varekt..

NRK - 1 time siden

Jordfeil fører til togforsinkelser

En jordfeil på jernbanen fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nationaltheatret, melder Bane Nor. Det jobbes med å rette opp feilen, men det er usikkert hvor tid det vil ta..

NRK - 1 time siden

Bussjåførene får 5,50 kroner

Avtalen som avsluttet busstreiken gir bussjåførene et generelt tillegg på 5,50 kroner samt 1 krone som fagbrevtillegg. Det skriver Yrkestrafikkforbundet. De første bussene vil begynne å gå fra kl 12.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt