NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:08

NRK - 26 Mar 20 kl. 20:12

Måtte avslutte fest per telefon

Politiet måtte ringe for å få avslutta ein fest i Ålesund. Om lag 10 – 20 ungdommar skal ha hatt fest i eit naust, og flytta seg seinare til fjøra. Dei fekk pålegg på telefon om å avslutte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måtte, avslutte, fest, per, telefon
NRK - 21 Mar 20 kl. 01:58

Politiet stanset fest i Trøndelag

Politiet i Trøndelag har stanset en fest der 10 personer var til stede, skriver politiet på Twitter. Politiet påla dem å avslutte festen med hensyn til smitteverntiltakene..

P4 - 23 Mar 20 kl. 14:14

Dro på fest - fikk bot på 20.000

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

P4 - 23 Mar 20 kl. 14:14

20.000 i forelegg etter fest

En person må betale 20.000 kroner i bot etter å ha dratt på fest i helgen. Personen er bekreftet smittet av koronaviruset, og brot isolasjonen for å dra på fest natt til i går, opplyser Vest politidistrikt.

Dagbladet - 23 Mar 20 kl. 14:19

Coronasmittet får 20 000 i bot etter fest

Dro på fest selv om personen hadde fått påvist coronasmitte..

VG - 23 Mar 20 kl. 14:22

Coronasmittet gikk på fest – fikk 20.000 i bot

En coronasmittet person er ilagt et forelegg etter å ha gått på fest natt til søndag..

VG - 23 Mar 20 kl. 14:22

Coronasmittet gikk på fest – fikk 20.00 i bot

En coronasmittet person er ilagt et forelegg etter å ha gått på fest natt til søndag..

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 19:58

Pågrepet for sex-fest

Seks personer er blitt pågrepet av spansk politi, etter at de skal ha vært ei uke på fest på et bordell i Madrid. De er siktet for karantenebrudd..

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:16

Fem skutt på fest

Fem personer har blitt skutt på en fest i byen Aurora i Colorado i USA. De fem, tre ungdommer og to voksne, ligger på sykehus med alvorlige, men trolig ikke livstruende skader. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot..

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:16

Flere skutt på fest

Fem personer har blitt skutt på en fest i byen Aurora i Colorado i USA. De fem, tre ungdommer og to voksne, ligger på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot..

NRK - 06 Jan 20 kl. 02:25

Hollywood byr opp til fest

Hollywood er klar til fest når Golden Globe i natt arrangeres for 77. gang. Netflix er en av dem som ventes å kunne feire gjennom natta.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 10 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 30 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 15 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 45 minutter siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 1 time siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt