VG > Økonomi

Sunday, 07 June, 07:14

VG - 23 May 20 kl. 12:17

Målmaskinene møtes i tittelkamp: – Kan avgjøre alt

Tirsdag møtes Borussia Dortmund-juvelen Erling Braut Haaland (19) og Bayern München-stjernen Robert Lewandowski (31) for aller første gang..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland, Bayern München, Robert Lewandowski

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Målmaskinene, møtesi , tittelkampKan , avgjøre, alt
Aftenposten - 30 Apr 20 kl. 06:03

Avgjørende møte i kriserammede Norwegian

Torsdag skal obligasjonseierne i Norwegian avgjøre om de godtar å gjøre om gjeld til aksjer. Det er et avgjørende steg i konsernledelsens redningsplan..

NRK - 01 Feb 20 kl. 01:30

Riksrettssaken avgjøres onsdag

USAs senat har bestemt at utfallet av riksrettssaken mot president Donald Trump skal avgjøres onsdag, melder flere medier. Mandag skal de siste innleggene holdes, før Senatet avgjør hele saken onsdag..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 22:00

Havnaa klar for tittelkamp – kan gå i farens fotspor

Kai Robin Havnaa møter sørafrikanske Kevin Lerena til kamp om VM-tittelen..

VG - 15 Feb 20 kl. 21:20

Stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen så det fortsatt ut til at NRKs stemmesystem var svært ustabilt..

VG - 15 Feb 20 kl. 21:20

Fortsatt stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen er NRK fortsatt ustabilt..

VG - 26 Feb 20 kl. 18:38

VG sender Lihaugs tittelkamp: – Jeg møter en eksplosiv kraftplugg

Tim-Robin Lihaug (27) får tøff motstand i armenske Vartan Avetisyan (30) når de bokser om lett tungvekt-tittelen til forbundet WBF i Grieghallen lørdag 7. mars. VG+-abonnenter kan se stevnet direkte..

VG - 07 Mar 20 kl. 23:08

Boksestevne på VG+: Lihaug vant tett tittelkamp på poeng

Tim-Robin Lihaug (27) sikret seg seieren mot armenske Vartan Avetisyan (30) med en poengseier i Grieghallen lørdag kveld. Boksestevnet gikk direkte på VG+..

P4 - 09 Apr 20 kl. 19:26

Smittedosen avgjør hvor syk du blir

Smittedosen av kornaviruset kan avgjøre hvor syk du blir. Det sier professor i smittevern og hygiene Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Line Vold i Folkehelseinstituttet sier at for enkelte andre sykdommer er smittedosen avgjørende for hvor fort og hvor alvorlig syk man blir, men at man trenger mer kunnskap for å si at dette også gjelder for koronaviruset..

VG - 13 May 20 kl. 20:45

Havnaa klar for tittelkamp mot bokser i verdenstoppen

Mannen som er rangert som den femte beste cruiservekteren i verden – IBO-mester Kevin Lerena (28) – forsvarer tittelen sin mot Kai Robin Havnaa (31). Mest sannsynlig går kampen i Oslo i september..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 11:00

Nærbø-treneren før sesongens mest avgjørende uke: – Det kan gå alle veier

Den neste uken blir avgjørende for Nærbø: Sluttspilljubel eller nedrykkskamp..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 minutter siden

Prins William røpet anonym krisehjelp

Både prins William (37) og hertuginne Kate (38) har i all hemmelighet sittet og svart på krisetelefoner fra mennesker som trenger mental støtte..

VG - 7 timer siden

Verdensmesteren: Rasisme tvang meg til å lære karate

Formel 1-kongen Lewis Hamilton (35) har vært en av de klareste sportsstemmene i rasisme-debatten. Nå tar han bladet fra munnen og deler også personlige erfaringer..

VG - 10 timer siden

Haaland ute da Dortmund vant «norsk» duell

(Borussia Dortmund - Hertha Berlin 1–0) Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein (35) og Per Ciljan Skjelbred (32) slapp å møte Erling Braut Haaland (19) som Dortmund-spiss lørdag, men måtte kapitulere for lagkameratene hans..

VG - 12 timer siden

Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

Mens hele den svenske kongefamilien feirer alternativ nasjonaldagsfeiring, må prinsesse Madeleine (37), ektemannen og barna holde seg borte..

VG - 12 timer siden

Forhandlingsekspert om TV 2-konflikten: – Uverdig

Mens Get-kunder fortsatt ikke får se TV 2 sine kanaler, kjekler partene i media. Forhandlingsekspert Sigurd Knudtzon mener det hele er uverdig..

VG - 13 timer siden

Bayern slo tilbake etter marerittstart – stø kurs mot seriegull

(Bayer Leverkusen-Bayern München 2–4) Med en knallsterk opphenting snudde serieleder Bayern München og leder nå med ti poeng, før Borussia Dortmunds kamp lørdag kveld..

VG - 14 timer siden

Petter Pilgaard fikk drømmejobben: – Stolt som en hane!

Petter Pilgaard (40) har fått sommerjobb og prøvetid i Hadeland Maskindrift AS. «Å surre rundt i dress» er han ferdig med..

VG - 14 timer siden

Idrettspresidenten: Tror tabuet rundt spiseforstyrrelser går ned om forbildene forteller sine historier

IDRETTENS HUS, ULLEVAAL (VG) Idrettspresident Berit Kjøll mener det er på tide at forbildene går foran og snakker om utfordringene ved spiseforstyrrelser i idretten, for å få vekk tabuet og hjelpe de yngre utøverne som er på vei opp..

VG - 17 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: 1400 demonstrerte

Lørdag er det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker meldte sin interesse på Facebook og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 18 timer siden

Video viser brutal pågripelse i USA

I Indianapolis har befolkningen lenge sett seg lei politiets bruk av makt. Mange har demonstrert etter drapet på George Floyd, men nå viser en video nye eksempler på politivold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt