VG > Økonomi

Thursday, 09 April, 09:23

VG - 26 Feb 20 kl. 00:01

Måling: Sanders har mer støtte blant afroamerikanske velgere enn Biden

Bernie Sanders har nå større oppslutning blant afroamerikanske velgere enn Joe Biden, viser en ny meningsmåling fra Reuters/Ipsos..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sanders, Joe Biden, ReutersIpsos, Biden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måling, Sandershar , mer, støtte, blant, afroamerikanske, velgere, enn, Biden
NRK - 19 Feb 20 kl. 18:41

Sanders leiar på måling

I ei ny meiningsmåling utført for Washington Post og ABC News sa 32 prosent av dei spurde at dei ville stemme på Bernie Sanders i nominasjonsvalet før presidentvalet i USA..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 19:17

Sanders med klar ledelse på ny måling

Bernie Sanders har nå dobbelt så stor oppslutning blant demokrater som Joe Biden i kappløpet om å bli presidentkandidat, viser en ny meningsmåling..

NRK - 22 Feb 20 kl. 23:34

Nevada-måling med Sanders i tet

En meningsmåling tatt opp ved inngangen til stemmelokaler i Nevada, viser at flest velgere foretrakk Bernie Sanders. Deretter følger Joe Biden og Pete Buttigieg, melder Reuters..

Dagbladet - 22 Feb 20 kl. 23:30

Bernie Sanders leder primærvalg

Ifølge en valgdagsmåling ligger Sanders godt an..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 22:26

Måling: Sanders har mer støtte blant afroamerikanske velgere enn Biden

Bernie Sanders har nå større oppslutning blant afroamerikanske velgere enn Joe Biden, viser en ny meningsmåling fra Reuters/Ipsos..

Aftenposten - 04 Mar 20 kl. 05:59

Valgdagsmåling: Sanders vinner av nominasjonsvalget i California

Senator Bernie Sanders er vinner av nominasjonsvalget i California, ifølge en valgdagsmåling..

NRK - 04 Mar 20 kl. 03:04

Målinger: Sanders vinner i Colorado

Bernie Sanders ligger an til å vinne nominasjonsvalget i Colorado, ifølge en valgdagsmåling som flere amerikanske medier viser til. Målinger viser at Sanders også vinner flest delegater i hjemstaten Vermont..

P4 - 19 Feb 20 kl. 16:08

Sanders og Bloomberg går frem

Barne Sanders og Mike Bloomberg går frem på en ny meningsmåling. Sanders har ifølge målingen, gjort for ABC News, en oppslutning på 32 prosent blant de som sier de vil stemme på Demokratene. Og Bloomberg fortsetter å klatre.

P4 - 02 Jan 20 kl. 17:33

Sanders samlet inn millioner

Bernie Sanders samlet inn mest av demokratenes presidentkandidater i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019. Sanders og hans team har i løpet av oktober, november og desember fått inn 34,5 millioner dollar. 78 år gamle Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

P4 - 31 Dec 19 kl. 05:17

Sanders friskmeldt

Bernie Sanders, som jobber for å bli Demokratenes presidentkandidat, er nå friskmeldt etter hjerteinfarktet for tre måneder siden. I en erklæring fra legen hans slås det fast at 78 år gamle Sanders er ved god helse, og at det ikke er noen grunn til at han ikke kan drive valgkamp. Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Samarbeid i krisetid

Stortinget vedtar økonomisk krisepakker og regjeringen fremlegger handlingsplaner for hvordan vi skal håndtere en stor trussel mot samfunnet. I møte med coronaviruset må vi handle nasjonalt. Men det er ikke nok.

VG - 5 timer siden

Fransk immunolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

VG - 1 time siden

En annerledes 9. april

I dag er det 80 år siden Norge ble angrepet av den tyske krigsmakten. Selv om alle markeringer er avlyst, er det viktigere enn noensinne å holde minnene fra krigen levende..

VG - 5 timer siden

Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..

VG - 10 timer siden

Lars Saabye Christensens lille dikttrøst: Kjenner ikke byen igjen

Lars Saabye Christensen (66) har skrevet om Oslo, om byen og byens gater i mange romaner - og nå kjenner han ikke byen sin igjen. Dét har han skrevet dikt om til VGs lesere..

VG - 11 timer siden

Frekk reporter tok feil om norsk trener: Nekter å gjøre opp for seg

Den sveitsiske ishockeyreporteren Klaus Zaugg var bråkjekk i sin omtale av Zugs norske suksesstrener, Dan Remy Tangnes, høsten 2018. Det kan han angre på nå..

VG - 14 timer siden

Espen Nakstad tror svensk brems-strategi er feil

Den assisterende helsedirektøren tror brems-strategien som har blitt brukt i Sverige er feil, men vil ikke anslå hva som er mest riktig på sikt..

VG - 16 timer siden

NFF-presidenten krever krisepakke-endring

Norges fotballforbund (NFF) krever kompensasjon for tapte inntekter av mat og drikke, samt reklame- og sponsorinntekter i forbindelse med avlyste arrangementer i mars og april. Det får de ikke med nåværende retningslinjer..

VG - 16 timer siden

Her er kongeparet helt lovlig på «hytta» i påsken

Det er nesten ingen som får lov å feire påsken på hytta i år. Men kongeparet har en fritidsbolig innenfor Oslo kommunenes grenser. Slik bor de på den 500 kvadratmeter store Kongsseteren.

VG - 17 timer siden

Paul Walkers datter: – Trodde aldri jeg skulle dele dette

Meadow Walker (21) viser frem et privat klipp av sin avdøde pappa, filmstjernen Paul Walker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt