P4 > Nyheter

Thursday, 21 November, 03:48

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede.
Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.
Ordfører Anne Rygh Pedersen fra Arbeiderpartiet sier det er viktig med et nytt symbol.
Det mener ikke Håvar Bettum i Trønsberg Venstre, som mener kjøpet burde blitt satt på vent i en vanskelig økonomisk situasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Tønsberg, Re, NRK, Anne Rygh Pedersen, Arbeiderpartiet, Håvar Bettum, Trønsberg Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , spare, pungerut , for, ordførerkjede
E24 - 07 Oct 19 kl. 10:39

Siv sparer mindre enn ventet i Oljefondet

Finansminister Siv Jensen vil spare 5,6 milliarder kroner i Oljefondet i år. Det er en kraftig nedjustering fra tidligere anslag, og i 2020 år har hun enda mindre å spare..

NRK - 30 Oct 19 kl. 20:01

Kamala Harris må spare penger

Kamala Harris, en av demokratenes presidentkandidater, har gitt flere ansatte sparken og gjort store endringer i valgkamporganisasjonen. Harris sliter på meningsmålingene, og er nødt til å spare penger, ifølge Politico..

NRK - 17 Aug 19 kl. 17:09

Mener inntektsgrense ødelegger

Lånekassens inntektsgrense for å få stipend er til hinder for studenter som ønsker å spare penger for framtida, mener Norsk Studentorganisasjon. Stipendets formål ikke at studenten skal kunne spare penger, svarer Lånekassen.

P4 - 02 Sep 19 kl. 07:06

Kontrollerer beltebruk i buss

Belte i buss kan spare livet ditt - denne uken kan det også spare deg for mye penger. Statens vegvesen skal nemlig hele uken kontrollere om busspassasjerer over hele landet bruker sikkerhetsbelte. Om du da ikke har spent deg fast, venter et gebyr på 1500 kroner..

P4 - 15 Aug 19 kl. 07:08

Nordmenn har økt tro på økonomien

- Vil spare mer og reise mindre..

E24 - 27 Sep 19 kl. 19:19

Berlin kjøper tilbake boliger for 9 milliarder kroner

Berlin punger uten drøyt 9 milliarder kroner for å kjøpe tilbake 6.000 tidligere kommunalboliger som ble privatisert i den tyske hovedstaden i 2004..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 10:28

Kutter brillestøtte til svaksynte barn

Regjeringen vil spare 122 millioner kroner i året..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 17:05

Hydro skal spare 600 millioner – kutter opptil 735 årsverk

Kan også ramme norske arbeidsplasser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Drapsforsøk Drammen

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen i ettermiddag, melder NRK. Ifølge politiet ligger kvinnen på sykehus med alvorlige skader..

P4 - 5 timer siden

3,6 mill erstatning

En mann i 60-åra er dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning for overgrep mot en jente som skjedde på 1990-tallet, i tillegg til 300 tusen kroner i oppreisning. Mannen er også i Bergen tingrett dømt til fengsel i 3 år og 9 måneder, melder Bergens Tidende..

P4 - 5 timer siden

Grov barnemishandling

En mor er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i to år for grov mishandling av sine to spedbarn ved flere anledninger. Faren ble dømt til 20 måneders fengsel for passiv medvirkning. Ifølge dommen hadde spedbarna skader som brukne ribbein, knusningsskade i hode og sårskader.

P4 - 7 timer siden

Aksjon Nordpolen

Norske myndigheter har forberedt seg på en bergingsoperasjon av Børge Ousland og Mike Horn, melder Nordlys. De to er på en ekspedisjon som skulle gå fra Alaska og videre på tvers av Polhavet, men har møtt på problemer. De skal ikke være i livsfare..

P4 - 8 timer siden

Snop gratis

Regjeringen har bestemt at produsenter og importører som gir sjokolade og brus til veldedige formål, skal slippe å betale avgifter for dette. Finansminister Siv Jensen sier til NTB at dette handler om sunn fornuft..

P4 - 9 timer siden

NAV-sjef visste ikke

Sjefen i NAV, Sigrun Vågeng, sier til VG at hun ikke visste allerede i februar at folk satt uskyldig fengslet. I dag sa arbeidsminister Anniken Hauglie til at det er svært alvorlig dersom NAV allerede i februar visste om straffesaker som skyldtes feil tolkning av EØS-reglene..

P4 - 10 timer siden

Strengere straff etter anke

En 22 år gammel rumensk mann er dømt til åtte års ubetinget fengsel for å ha voldtatt en ung mor som var på trilletur med barnet sitt på Sem utenfor Tønsberg i mars. Dommen i Agder lagmannsrett er ett år strengere enn straffen i tingretten, melder Aftenposten. I følge dommen tok han kvelertak på kvinnen tre ganger før han voldtok henne.

P4 - 10 timer siden

Beboer på sykehjem som omkom

Det er en mannlig beboer ved et sykehjem som drives av Kirkens Bymisjon som omkom i en balkongbrann i Oslo i ettermiddag. Det melder VG. Politiet er på stedet og gjør tekniske undersøkelser og avhører vitner og med å ta vare på ansatte og involverte.

P4 - 10 timer siden

NAV-ofre kan vente lenge på erstatning

De som er uriktig dømt for trygdesvindel kan måtte vente lenge på å få erstatning. Regjeringen vil ikke etablere en hurtigløsning, melder NTB. Til nå er det kjent at 85 personer kan ha blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV har feiltolket EØS-regelverket i flere år, og disse har i utgangspunktet rett til erstatning..

P4 - 11 timer siden

Vanskelig å gjøre folks boliger klimavennlige

Det er vanskelig å gjøre folks hjem klimavennlige, fordi det er så mange hindre. Det mener Norske Boligbyggslags Landsforbund, NBBL Boligbyggelagene og blokkbebyggelsen i Norge kan virkelig gjøre en forskjell i det grønne skiftet og målet er å kutte energiforbruket med 10 Terrawatt. Men i følge direktør for interessepolitikk og jus, Henning Lauridsen er det for mange propper i systemet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt