P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:05

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede.
Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.
Ordfører Anne Rygh Pedersen fra Arbeiderpartiet sier det er viktig med et nytt symbol.
Det mener ikke Håvar Bettum i Trønsberg Venstre, som mener kjøpet burde blitt satt på vent i en vanskelig økonomisk situasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Tønsberg, Re, NRK, Anne Rygh Pedersen, Arbeiderpartiet, Håvar Bettum, Trønsberg Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , spare, pungerut , for, ordførerkjede
P4 - 10 Mar 20 kl. 07:07

Korona kan spare liv

Koronaviruset har tatt flere liv - men kan også spare liv. Beregninger fra klimaforskningssenteret Cicero viser nemlig at den synkende luftforurensningen i Kina nå - som følge av viruset - kan spare opp mot 100.000 liv i året.

VG - 01 Mar 20 kl. 03:46

Disney: Her kan du spare inn

Billigferie blir det ikke, men er du fleksibel på tidspunkt og tidlig ute med bookingen, kan du spare en del..

NRK - 11 Feb 20 kl. 06:53

Færre vil spare og nedbetale på lån

Nordmenns ønske om å spare og nedbetale lån faller tydelig, ifølge Finans Norges forventningsbarometer. Samtidig er flere klare for å gjøre store innkjøp. Målingen viser at norske husholdninger har god tro på egen økonomi..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 09:30

Lur hjernen til å spare penger: – Vi hadde ikke kontroll

Det er håp for alle, mener forskeren, som selv slet med å spare penger. Seks tips til deg som alltid har tom sparekonto..

Dagbladet - 13 May 20 kl. 15:05

Zuckerberg punger ut

Facebook har gått med på å utbetale 52 millioner dollar..

NRK - 10 Mar 20 kl. 07:02

Mindre utslipp kan spare liv

Beregninger fra Cicero viser at den synkende luftforurensningen i Kina kan spare mellom 50.000 til 100.000 liv i året.

Dagbladet - 29 Jan 20 kl. 06:00

NAVs mål er ikke å spare penger

NAVs mål er ikke å spare penger, slik Kyllo antyder. Vårt samfunnsoppdrag er å gi riktig ytelse til rett tid, og å hjelpe folk til arbeid..

E24 - 07 Oct 19 kl. 10:39

Siv sparer mindre enn ventet i Oljefondet

Finansminister Siv Jensen vil spare 5,6 milliarder kroner i Oljefondet i år. Det er en kraftig nedjustering fra tidligere anslag, og i 2020 år har hun enda mindre å spare..

NRK - 30 Oct 19 kl. 20:01

Kamala Harris må spare penger

Kamala Harris, en av demokratenes presidentkandidater, har gitt flere ansatte sparken og gjort store endringer i valgkamporganisasjonen. Harris sliter på meningsmålingene, og er nødt til å spare penger, ifølge Politico..

E24 - 25 Dec 19 kl. 17:33

Staten går glipp av avgiftskroner: Så mye kan oljebransjen spare på CO₂-kutt

Prosjekter for å erstatte fossil energi på norsk sokkel med kraft fra land kan spare oljebransjen for opp mot 1,9 milliarder kroner i årlige CO₂-avgifter og CO₂-kvoter, ifølge E24s regnestykker..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 1 time siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 1 time siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 1 time siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 1 time siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 1 time siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 2 timer siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 2 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt