NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:47

NRK - 26 mars 20 kl. 21:22

Må kremere døde i nabobyer

Byen Bergamo i Italia, som er hardt rammet av koronaviruset, må sende døde til nabobyer for å kremeres fordi kapasiteten ikke er stort nok der. 8165 er døde av koronaviruset i Italia, og 662 døde det siste døgnet, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergamo, Italia, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: kremere, dødei , nabobyer
P4 - 27 jan. 20 kl. 13:25

Titalls millioner isoleres i Kina

Helsemyndighetene i Kina isolerer Wuhan fra andre nabobyer for å hindre spredning av corona-viruset. Så mange som 50 millioner får nå ikke forlate millionbyen hvor viruset først ble oppdaget. Hittil er minst 81 personer bekreftet døde av virussmitte, alle i Kina..

NRK - 30 mars 20 kl. 23:12

Krematorier kan utvide kapasitet

Kapasiteten ved norske krematoriuerkan nesten doblest under koronautbruddet. I Hardanger har de allerede fått lov til å kremere flere enn normalt om det skulle bli aktuelt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Macron vil samtale med Erdogan

Frankrikes president Emmanuel Macron skal ha telefonsamtaler med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Ifølge franske myndigheter vil et viktig tema være uenigheten mellom Tyrkia og Hellas om rettighetene til olje og gass, øst i Middelhavet..

NRK - 30 minutter siden

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

NRK - 30 minutter siden

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

NRK - 45 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster..

NRK - 1 time siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på det mørke nettet, opplyser det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

NRK - 1 time siden

Svenske Nobelpris-seremonier avlyst

Den tradisjonelle Nobel-seremonien i Konserthuset i Stockholm er avlyst, og i stedet vil prisvinnerne få diplom og medaljer hjemme. Også den tradisjonsrike Nobelbanketten er avlyst på grunn av frykt for koronasmitte..

NRK - 9 timer siden

Lavere dødelighet for sykdommer

Det er ingen tegn til flere døde de tre første månedene av koronapandemien, enn samme periode tidligere år, ifølge FHI. Dødsårsakregisteret viser færre dødsfall av hjerte- og karsykdommer og lungesykdommer..

NRK - 1 time siden

Korona stopper teaterstykke

Nationaltheatret må avlyse to forestillinger av «Et dukkehjem» på Torshovteatret etter at en i publikum testet positivt på covid-19. De som satt nært vedkommende er informert og smittesporing er igangsatt. Resten av publikum vil få SMS fra teateret..

NRK - 1 time siden

Savnet person i Rørvik antatt død

Den savnede Amanuel Tewelde Tela er trolig død. Det konkluderer politiet i Trøndelag etter omfattende søk. Mannen ble sist sett ved et utested i Rørvik 5.

NRK - 1 time siden

SAS kan gå i gang med redningsplan

SAS-ledelsen kan gå i gang med å hente inn milliardene som skal redde selskapet fra konkurs, etter at aksjonærene har gitt grønt lys. Både den svenske og den danske staten går inn med milliardlån og kjøper også aksjer for milliarder av kroner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt