NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:28

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:22

Må kremere døde i nabobyer

Byen Bergamo i Italia, som er hardt rammet av koronaviruset, må sende døde til nabobyer for å kremeres fordi kapasiteten ikke er stort nok der. 8165 er døde av koronaviruset i Italia, og 662 døde det siste døgnet, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergamo, Italia, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , kremere, dødei , nabobyer
NRK - 30 Mar 20 kl. 23:12

Krematorier kan utvide kapasitet

Kapasiteten ved norske krematoriuerkan nesten doblest under koronautbruddet. I Hardanger har de allerede fått lov til å kremere flere enn normalt om det skulle bli aktuelt..

P4 - 27 Jan 20 kl. 13:25

Titalls millioner isoleres i Kina

Helsemyndighetene i Kina isolerer Wuhan fra andre nabobyer for å hindre spredning av corona-viruset. Så mange som 50 millioner får nå ikke forlate millionbyen hvor viruset først ble oppdaget. Hittil er minst 81 personer bekreftet døde av virussmitte, alle i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt