NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:35

NRK - 20 Jan 19 kl. 21:09

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fremover, Ofoten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: i , retten, etter, drapstrussel
NRK - 03 Nov 18 kl. 08:32

Må i retten etter p-plasskrangel

Den amerikanske skuespilleren Alec Baldwin må møte i retten etter at han fredag skal ha slått en mann i fjeset i en krangel om en parkeringsplass. Skuespilleren ble pågrepet av politiet etter hendelsen, men skriver på Twitter at han ikke slo..

Aftenposten - 27 Nov 18 kl. 06:32

Spansk komiker for retten etter at han snøt seg i flagget

Den spanske komikeren Dani Mateo måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha krenket Spania og landets symboler ved å snyte seg i flagget..

Hegnar.no - 16 Dec 18 kl. 18:38

Norsk seriesvindler for retten nok en gang

Mer enn 26 år etter at hun første gang ble dømt for bedrageri, må den norske kvinnen (61) nå nok en gang i retten, tiltalt for en rekke bedragerier..

NRK - 11 Nov 18 kl. 16:37

Etterlyste Mohyeldeen møter i retten

Mohyeldeen Mohammad som er trusseltiltalt mot stortingspolitiker Abid Raja (V), ble etterlyst internasjonalt etter at han ikke dukket opp da rettssaken startet 22. oktober. Nå sier forsvareren hans at han vil møte i retten til uken..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 10:26

62-åring må møte i retten etter trusler mot Hadia Tajik

En 62 år gammel mann fra Trøndelag må tirsdag møte i retten tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot Aps nestleder Hadia Tajik..

NRK - 03 Oct 18 kl. 18:22

TV2: Blogger til retten mandag

Tirsdag ble det kjent at Simen Auke krever at boken til blogger Anniken Jørgensen stoppes i retten. Onsdag bekrefter Jørgensens advokat til TV2 at de jobber med en løsning, men at partene høyst sannsynlig møtes i retten på mandag..

NRK - 29 Oct 18 kl. 08:07

Pakkebomber i retten

Mannen som anklages for å ha sendt pakkebomber til ledende demokrater og Trump-kritikere, blir mandag fremstilt for retten i Florida. Cesar Sayoc ble pågrepet etter at etterforskere knyttet ham til pakkebombene ved hjelp av fingeravtrykk og DNA..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:31

Staten for retten i gamblingssak

Internasjonale bettingselskaper trekker staten for retten etter at Lottertilsynet den siste tiden har intensivert kampen mot dem, blant annet gjennom å blokkere kontoer tilhørende selskapene. Selskapene mener restriksjonene strider mot EU-lover..

Klartale - 02 Nov 18 kl. 14:13

Fotballstjerne i retten for vold

Fotballspiller Nicklas Bendtner slo en taxisjåfør. – Jeg følte meg truet, sa han i retten..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 16:09

Pasient i retten: - Omtrent hver terapitime endte med sex

I retten la psykologen kortene på bordet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt