NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 04:20

NRK - 20 jan. 19 kl. 21:09

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fremover, Ofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Må i retten, etter, drapstrussel
P4 - 06 jan. 20 kl. 23:34

Letnes anmelder drapstrussel

Bahareh Letnes har politianmeldt en drapstrussel. Hun sier til avisen Dagen at hun er blitt drapstruet etter at hun skrev et innlegg på Instagram til støtte for den drepte iranske generalen Qasem Soleimani. Innlegget er slettet av Instagram.

VG - 27 juni 20 kl. 13:21

Utbygger om vindkraft-bråket: Har anmeldt drapstrussel

Debatten om vindkraftturbinene på Harmsøya utenfor Ålesund tilspisser seg ytterligere. Utbyggeren Zephyr opplever hets og har mottatt drapstrussel. – Sånn skal vi ikke ha det, sier Birgit Oline Kjerstad, styreleder i «Nei til vindkraft på Haramsøya»..

P4 - 18 sep. 19 kl. 17:17

Venstre varsler PST om drapstrussel mot Raja

Ledelsen i Venstre har oversendt drapstrussel mot Abid Raja til Politiets Sikkerhetstjeneste. Trusselen kom i kommentarfeltet på nettstedet Resetts Facebook-side. En mannlig Facebook-profil skrev følgende: "Det er noen som fortjener ei kule midt i panna", skriver avisen Vårt Land.

P4 - 02 juli 19 kl. 18:23

Hakekorsflagg-sak til retten

Tre personer fra sørlandet må møte i retten etter å ha hengt opp hakekorsflagg i Kristiansand 9- april i fjor. De heiste opp et hakekorsfalagg og to bannere med hakekors der det sto "Vi er tilbake". De tre godtok ikke forelegg på 10 000 kroner, og dermed havner saken i retten i august..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 11:52

Edvartsen anmelder NFF-delegat for melding han oppfatter som drapstrussel

Svein-Erik Edvartsen har anmeldt en av Norges Fotballforbunds kampdelegater etter å ha mottatt en melding der det står at «han burde fått et nakkeskudd»..

NRK - 03 nov. 18 kl. 08:32

Må i retten etter p-plasskrangel

Den amerikanske skuespilleren Alec Baldwin må møte i retten etter at han fredag skal ha slått en mann i fjeset i en krangel om en parkeringsplass. Skuespilleren ble pågrepet av politiet etter hendelsen, men skriver på Twitter at han ikke slo..

Dagbladet - 14 sep. 19 kl. 12:00

Limte seg fast til Norges Bank - må i retten

17 aktivister fra Extinction Rebellion må møte i retten etter protester..

P4 - 12 sep. 19 kl. 09:31

Dømt til gigantbot etter promillekjøring

En mannlig motorsyklist i 20-årene er dømt til å betale 75.000 kroner i bot etter å ha kjørt med svært høy promille. Blodprøven to timer etter kjøreturen viste en promille på 1,72, noe retten fant straffeskjerpende, ifølge dommen fra Lister tingrett.

Aftenposten - 11 des. 19 kl. 09:39

Cardi B tilbake i retten etter slagsmål i strippeklubb

Rapstjernen Cardi B måtte tilbake i retten i retten i New York tirsdag i saken hvor hun nekter skyld for overfall på en strippeklubb i New York i fjor..

P4 - 08 juni 20 kl. 20:22

Siktet politimann i retten

Politimannen som er siktet for drap etter at han presset kneet sitt mot halsen til George Floyd i USA for to uker siden, er i kveld i retten. Der skal retten ta stilling til om bevisene mot ham er sterke nok til at han kan tiltales for forsettelig drap. Også de tre andre politibetjentene som deltok i pågripelsen som har ført til store demonstrasjoner, er siktet for medvirkning til drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Nesten 800 sivile drept i Kongo

Den beryktede Den islamistiske ADF-militsen har drept nesten 800 sivile øst i Kongo siden starten av fjoråret, , ifølge en rapport fra FNs forente menneskerettighetskontor UNJHRO i Kongo, som mener angrepene kan være forbrytelser mot menneskeheten..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro testes for koronaviruset

Brasils president Jair Bolsonaro er testet for koronaviruset etter å ha fått symptomer. Bolsonaro sa til CNN Brazil at det ble tatt et røntgenbilde av lungene hans på et militærsykehus for sikkerhets skyld. Resultatet ventes tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Jordskjelv i havet ved Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,6 rammet tirsdag kysten av Indonesia. Det er ikke foreløpig ikke meldt om skader. Skjelvet hadde sitt episenter i havet 100 kilometer fra byen Batang på 500 kilometers dyp..

NRK - 2 timer siden

Vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Overfor Klassekampen tar Johansen til orde for å be Stortinget ta initiativ til å forbedre produksjonen av vannkraft her i landet..

NRK - 2 timer siden

Bruker kortet like mye som i fjor

De siste ukene har bruken av bank- og kredittkort gjennom DNB vært tilbake på fjorårets nivå. Ifølge Dagens Næringsliv har noen bransjer større omsetning. Reiseliv og servering, som har blitt hardt rammet av koronakrisen, henger imidlertid etter..

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Drammen

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en leilighet i Tollbugata i Dammen, sent mandag kveld. Alle beboerne ble gjort rede for, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Migranter går i land på Sicilia

De 180 migrantene om bord i det norskeide skipet Ocean Viking er nå er i ferd med å gå i land på Sicilia, melder nyhetsbyrået AFP. Migrantene skal videre i karantene på et skip..

NRK - 5 timer siden

Studenter kan bli sendt ut av USA

Internasjonale studenter må forlate USA dersom deres amerikanske universitetet velger å ha kun digital undervisning til høsten. Den nye regelendringen ble kunngjort av den amerikanske immigrasjonsmyndigheten ICE på mandag, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble bøtelagt etter å ha vært en tur på et kjøpesenter i Kirkenes mandag. – Det er karantenerestriksjoner for koronasmitte som er bakgrunnen for bøtene, sier operasjonsleder Eirik Pedersen i politiet til NTB..

NRK - 5 timer siden

Studenter må forlate USA

Internasjonale studenter må forlate USA dersom deres amerikanske universitetet velger å ha kun digital undervisning til høsten. Den nye regelendringen ble kunngjort av den amerikanske immigrasjonsmyndigheten ICE på mandag, melder CNN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt