NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:31

NRK - 09 Dec 19 kl. 13:08

Må holde avstand fra hvalen

Regjeringen innfører nye sikkhetsregler for hvalsafari. Det blir forbudt for hvalsafaribåter å være nærmere enn ca. 370 meter fra fiskefartøy eller faststående fiskeredskap. Nye sikkerhetsregler for hvalsafari trer i kraft med umiddelbar virkning..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , holde, avstandfra , hvalen
P4 - 12 Sep 19 kl. 15:15

Hvaldimir ble skadet i Alta

Hvitvalen Hvaldimir har sluttet å ta til seg næring og han har blitt skadet av båtpropeller i Alta. Marinbiolog Eve Jordain er sterkt kritisk til måten folk har oppført seg på rundt hvalen i Alta, og sier til TV2 at hun frykter han vil dø. Folk har kjørt båter i ring rundt hvalen og kastet planker og andre ting etter ham..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 15:01

Nå er det glatt på veiene på Østlandet

Vegtrafikksentralen ber bilister om å holde avstand og å kjøre veldig forsiktig, når minusgrader skaper is på veiene..

P4 - 09 Oct 19 kl. 08:58

Kjedekollisjon på E18

Tre biler har vært involvert i en kjedekollisjon på E18 mellom Holmen og Asker. Kollisjonen førte til mye oljesøl på stedet, som førte til at det stedvis ble glatt. Ingen av de involverte personene ble alvorlig skadet.

NRK - 04 Jan 20 kl. 19:52

– Hold avstand til USAs baser

Den iranskstøttede militsgruppa Kataib Hizbollah advarer irakiske sikkerhetsstyrker om at de bør holde seg unna amerikanske baser i Irak, melder Reuters. Advarselen kommer kort tid etter at flere raketter lørdag kveld slo ned i den grønne sonen i Bagdad..

NRK - 20 Nov 19 kl. 04:35

Glatte veier på Østlandet

Politiet melder om glatte veier flere steder på Østlandet onsdag morgen. – Vi oppfordrer alle som ferdes ute om å ta det med ro, holde avstand til forankjørende og kjøre etter forholdene, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 07:50

Utenriksdepartementet tar avstand fra SIANs koranbrenning

Regjeringen tar avstand fra organisasjonen SIANs brenning av Koranen, skriver statssekretær Jens Frølich Holte (H) i Utenriksdepartementet i et innlegg i VG..

NRK - 28 Nov 19 kl. 07:22

Tar avstand frå koranbrenninga

Regjeringa tar avstand frå organisasjonen SIAN si brenning av Koranen, skriv statssekretær Jens Frølich Holte (H) i Utanriksdepartementet i eit innlegg i VG torsdag. Regjeringa har òg formidla dette til styresmaktene i Pakistan, skriv Frølich..

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

P4 - 19 Sep 19 kl. 12:36

Ber Solberg ta avstand fra Frps retorikk

Flere opposisjonspartier støtter Venstres Abid Raja og mener statsminister Erna Solberg bør ta avstand fra Frps retorikk. Både Miljøpartiet de Grønne, Rødt og SV mener Frp har fyrt opp under fremmedhat og konspirasjonsteorier over tid, melder VG. Raja beskyldte Frp for å drive med brun propaganda, et uttrykk han senere har beklaget..

VG - 19 Sep 19 kl. 12:14

Opposisjonen støtter Raja: – Erna bør ta avstand fra Frps retorikk

Flere partiledere i opposisjonen mener Erna Solberg har vært for unnvikende og svak i møte med krangelen mellom Venstre og Frp. – Hun bør ta klar avstand til Frps retorikk, mener de..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre mennesker smittet i Malaysia

Malaysia bekrefter at tre mennesker der er smittet av coronaviruset. Så langt er personer bekreftet smittet i Frankrike, Japan, Nepal, Singapore, Taiwan, Sør-Korea, Thailand, Vietnam og USA, i tillegg til Kina, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 45 minutter siden

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 2 timer siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 3 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 3 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 5 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 5 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt