NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:54

NRK - 11 Feb 19 kl. 13:21

Må betale mer for Hafslund-aksjer

Oslo kommune og det finske kraftselskapet Fortum kjøper ut selskapets 1500 minoritetseiere for 147 kroner per aksje, noe som er 50 kroner mer per aksje enn det de først tilbød. Dette blir gjort for å kunne splitte firmaet mellom kommunen og Fortum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fortum, Hafslund

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , betale, mer, for, Hafslund-aksjer
NRK - 17 Dec 18 kl. 11:47

Elbilistene i Bergen må betale

Elbilandelen i Bergen har passert 20 prosent, og dermed må også elbilister betale bompenger i byen. Hordaland fylkesutvalg har vedtatt grensen og elbilistene i byen må snart betale halvparten av bensinbilistene..

P4 - 19 Jun 19 kl. 18:39

Telenor må betale 788 mill

Telenor slipper ikke unna og må betale 788 millioner kroner i gebyr. Konkurranseklagenemda har avslått klagen fra Telenor, og dermed må telegiganten betale rekordgebyret for å ha misbrukt sin dominerende stilling i det norske mobilmarkedet. Telenor skriver i en pressemelding at de er skuffet over ikke å bli hørt.

Hegnar.no - 09 Jun 19 kl. 08:30

Vil kke betale brexitregning

Boris Johnson sier at Storbritannia bør nekte å betale brexitregningen på 39 milliarder pund dersom EU ikke tilbyr bedre skilsmissevilkår..

NRK - 23 Nov 18 kl. 07:39

Må betale slaveri-erstatning

Den sørkoreanske høyesterettsdomstolen har besluttet at regjeringen må betale rundt 600.000 kroner til tre menn som i flere år ble holdt som slaver på avsidesliggende øyer utenfor landets sørvestlige kyst, skriver AP..

Dagbladet - 29 Mar 19 kl. 17:48

Disse slipper å betale

Dersom regjeringens forslag om øremerket NRK-skatt blir vedtatt er det «mange» som slipper å betale..

Klartale - 22 Jan 19 kl. 14:24

Må betale tilbake 183 millioner i skatt

Fotballspiller Christiano Ronaldo må betale mange millioner kroner. Han jukset med skatten..

Dagbladet - 06 Dec 18 kl. 21:52

Nektet å vedta bot på 10 000 kroner. Nå må de betale 75 000

En arbeidsgiver i Oslo er dømt til å betale en bot på 75 000 kroner for bruk av ulovlig arbeidskraft. Det er over sju ganger mer enn det opprinnelige beløpet..

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 06:27

Nå må stortingspolitiker betale mer for maten

Politikere på Stortinget må nå betale mer for maten etter at moms blir inkludert i stortingsrestauranten..

NRK - 08 Jan 19 kl. 22:16

Dyrare mat på Stortinget

Politikarar må betale meir på stortingsrestauranten etter at prisane har auka med 13,1 prosent over natta, melder Aftenposten. Stortingsdirektøren avviser at det har med byggeskandalen å gjere, men fordi dei har avdekka at dei må betale moms..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:26

Må betale millionbeløp for forsinkelser

I fjor måtte NSB betale drøyt 1,2 millioner kroner i refusjon til de reisende etter forsinkelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

6,6 millioner i bøter til advokater

Advokatforeningen har gitt 521 advokater bøter fordi de ikke oppfyller kravet om etterutdanning, melder Advokatbladet. Totalt er bøtene på 6,6 millioner kroner. Foreningen ber Justisdepartementet innføre et generelt etterutdanningskrav for advokater..

NRK - 30 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 45 minutter siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 45 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - Igår: 15:44

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - Igår: 15:49

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 23 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt