NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:12

NRK - 23 May 19 kl. 16:02

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , betale, meir, etterny , tollsats
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:44

Meir snø i Tyskland og Austerrike

Styresmaktene i Austerrike og Bayern åtvarar om stor skredfare etter at kraftig vind bles snøen saman i natt. Det er varsla meir snø laurdag og sundag etter eit opphald i går..

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..

NRK - 20 May 19 kl. 08:08

Meiner somme er meir intelligente

I ein forskingsrapport seier 25 prosent av dei spurde at dei er heilt eller delvis samde i påstanden: Nokre menneskerasar er meir intelligente enn andre rasar. Fleire meiner at nokre rasar er meir intelligente enn andre blant dei med låg utdanning..

NRK - 03 Jun 19 kl. 08:18

Auke i utslepp av klimagassar

Førebelse tal frå Statistisk sentralbyrå viser at det blei sloppe ut 0,4 prosent meir klimagassar i 2018 enn året før. Dei skriv at det blir brukt ein mindre del biodrivstoff i trafikken på vegane, og meir fossilt drivstoff til andre transportformer..

NRK - 06 May 19 kl. 14:50

Bed Noreg følgje handlingsregelen

Jaques Miniane frå Det internasjonale pengefondet (IMF) advarer Noreg mot å bruke meir oljepengar enn i dag. Han meiner Noreg bør følgje dagens handlingsregel. Sundag vedtok Frp at dei vil bruke oljefondspengar til å betale norsk bompengegjeld..

NRK - 09 May 19 kl. 08:13

Tildeler skular meir pengar

Regjeringa gir 161 millionar kroner til fleire universitet og høgskular for å oppgradere undervisingslokale. Oppgraderingane skal legge til rette for nye undervisningsformer. Dette er ei auke på 75 millionar kroner meir enn i fjor..

NRK - 09 May 19 kl. 08:13

Tildeler meir pengar til skular

Regjeringa gir 161 millionar kroner til fleire universitet og høgskular for å oppgradere undervisingslokale, skriv NTB. Oppgraderingane skal legge til rette for nye undervisningsformer. Dette er ei auke på 75 millionar kroner meir enn i fjor..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 19:18

Oppdrettsselskap dømt til å betale bot etter fiskedød

Et oppdrettsselskap i Vestvågøy i Nordland er dømt til å betale en bot på 700.000 kroner etter at 50 prosent av fisken døde..

NRK - 23 May 19 kl. 18:21

Falske Facebook-profilar fjerna

Facebook seier dei fjerna meir enn tre millionar falske profilar frå oktober i fjor til mars i år. Det er meir enn dobbelt så mange som i dei førre seks månadane..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:26

Må betale millionbeløp for forsinkelser

I fjor måtte NSB betale drøyt 1,2 millioner kroner i refusjon til de reisende etter forsinkelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 5 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 30 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 30 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 45 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 45 minutter siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 1 time siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..

NRK - 1 time siden

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt