NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:11

NRK - 23 May 19 kl. 16:02

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , betale, meir, etterny , tollsats
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:44

Meir snø i Tyskland og Austerrike

Styresmaktene i Austerrike og Bayern åtvarar om stor skredfare etter at kraftig vind bles snøen saman i natt. Det er varsla meir snø laurdag og sundag etter eit opphald i går..

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..

NRK - 20 May 19 kl. 08:08

Meiner somme er meir intelligente

I ein forskingsrapport seier 25 prosent av dei spurde at dei er heilt eller delvis samde i påstanden: Nokre menneskerasar er meir intelligente enn andre rasar. Fleire meiner at nokre rasar er meir intelligente enn andre blant dei med låg utdanning..

NRK - 03 Jun 19 kl. 08:18

Auke i utslepp av klimagassar

Førebelse tal frå Statistisk sentralbyrå viser at det blei sloppe ut 0,4 prosent meir klimagassar i 2018 enn året før. Dei skriv at det blir brukt ein mindre del biodrivstoff i trafikken på vegane, og meir fossilt drivstoff til andre transportformer..

NRK - 06 May 19 kl. 14:50

Bed Noreg følgje handlingsregelen

Jaques Miniane frå Det internasjonale pengefondet (IMF) advarer Noreg mot å bruke meir oljepengar enn i dag. Han meiner Noreg bør følgje dagens handlingsregel. Sundag vedtok Frp at dei vil bruke oljefondspengar til å betale norsk bompengegjeld..

NRK - 09 May 19 kl. 08:13

Tildeler skular meir pengar

Regjeringa gir 161 millionar kroner til fleire universitet og høgskular for å oppgradere undervisingslokale. Oppgraderingane skal legge til rette for nye undervisningsformer. Dette er ei auke på 75 millionar kroner meir enn i fjor..

NRK - 09 May 19 kl. 08:13

Tildeler meir pengar til skular

Regjeringa gir 161 millionar kroner til fleire universitet og høgskular for å oppgradere undervisingslokale, skriv NTB. Oppgraderingane skal legge til rette for nye undervisningsformer. Dette er ei auke på 75 millionar kroner meir enn i fjor..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 19:18

Oppdrettsselskap dømt til å betale bot etter fiskedød

Et oppdrettsselskap i Vestvågøy i Nordland er dømt til å betale en bot på 700.000 kroner etter at 50 prosent av fisken døde..

NRK - 23 May 19 kl. 18:21

Falske Facebook-profilar fjerna

Facebook seier dei fjerna meir enn tre millionar falske profilar frå oktober i fjor til mars i år. Det er meir enn dobbelt så mange som i dei førre seks månadane..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:26

Må betale millionbeløp for forsinkelser

I fjor måtte NSB betale drøyt 1,2 millioner kroner i refusjon til de reisende etter forsinkelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 30 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt