NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 21:32

NRK - 23 May 19 kl. 16:02

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , betale, meir, etterny , tollsats
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:44

Meir snø i Tyskland og Austerrike

Styresmaktene i Austerrike og Bayern åtvarar om stor skredfare etter at kraftig vind bles snøen saman i natt. Det er varsla meir snø laurdag og sundag etter eit opphald i går..

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..

NRK - 26 Aug 19 kl. 18:22

Litt meir optimistisk Johnson

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, sa på ein pressekonferanse etter G7-toppmøtet i Biarritz at han er litt meir optimistisk enn tidlegare om å kunne få til ein Brexit-avtale..

NRK - 06 Apr 20 kl. 18:16

Meir enn 10.000 døde i USA

Meir enn 10.000 personar har døydd av koronaviruset i USA, melder nyheitsbyrået Reuters. Med det er USA landet med det tredje høgaste dødstalet under pandemien.

NRK - 20 May 19 kl. 08:08

Meiner somme er meir intelligente

I ein forskingsrapport seier 25 prosent av dei spurde at dei er heilt eller delvis samde i påstanden: Nokre menneskerasar er meir intelligente enn andre rasar. Fleire meiner at nokre rasar er meir intelligente enn andre blant dei med låg utdanning..

NRK - 07 Feb 20 kl. 13:59

Må betale bot etter dødsfall

Reiarlaget Nordnes AS er dømd å betale ei bot på 700 000 kroner, etter eit dødsfall om bord på trålaren «Nordstar» i juni 2018, det melder Sunnmørsposten. Reiarlaget må også betale 375 000 i oppreising til familien til den omkomne mannen..

NRK - 16 Jan 20 kl. 09:16

Anrikar meir uran enn før

Irans president Hassan Rouhani seier Teheran anrikar meir uran no enn før dei inngjekk atomavtalen i 2015. Det melder Reuters..

NRK - 03 Jun 19 kl. 08:18

Auke i utslepp av klimagassar

Førebelse tal frå Statistisk sentralbyrå viser at det blei sloppe ut 0,4 prosent meir klimagassar i 2018 enn året før. Dei skriv at det blir brukt ein mindre del biodrivstoff i trafikken på vegane, og meir fossilt drivstoff til andre transportformer..

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

NRK - 06 May 19 kl. 14:50

Bed Noreg følgje handlingsregelen

Jaques Miniane frå Det internasjonale pengefondet (IMF) advarer Noreg mot å bruke meir oljepengar enn i dag. Han meiner Noreg bør følgje dagens handlingsregel. Sundag vedtok Frp at dei vil bruke oljefondspengar til å betale norsk bompengegjeld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 15 minutter siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 30 minutter siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 30 minutter siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 45 minutter siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 1 time siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 1 time siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 1 time siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 2 timer siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt