VG > Sport

Fredag, 23 Oktober, 01:56

VG - 19 feb. 20 kl. 18:27

Lyspunkt om coronavirus: Flere friskmeldt enn nye syke

Dødstallet har passert 2000, men onsdag var den første dagen flere ble friskmeldt enn nye smittetilfeller av covid-19-viruset registrert i Hubei-provinsen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hubei

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lyspunktom , coronavirus, Flere, friskmeldt, enn, nye, syke
P4 - 15 des. 19 kl. 17:31

Mener det finnes lyspunkt etter klimatoppmøtet

Men klima- og miljøminister Ola Elvestuen sier det likevels finnes lyspunkt etter klimatoppmøtet. Blant annet har landene gått med på å skjerpe sine klimamål, og legger press på landene om å øke ambisjonene neste år, sier Elvestuen i en pressemelding. Han påpeker likevel at det langt ifra er nok, og at presset mot de største utslippslandene må økes frem mot neste års klimatoppmøte..

NRK - 23 jan. 20 kl. 16:18

Testes for coronavirus i Skottland

Flere personer testes for coronavirus i Skottland melder, BBC. Ifølge Sky News er det snakk om fire kinesiske statsborgere. Viruset har kostet 17 mennesker livet i Kina, hvor over 500 personer er registrert som smittet..

VG - 23 sep. 20 kl. 00:02

Spanske medier: Ødegaard har testet positivt for coronavirus

Martin Ødegaard skal ha testet positivt for coronavirus, ifølge flere spanske medier, deriblant Onda Cero og Cadena SER..

NRK - 09 jan. 20 kl. 11:17

Kan stå bak mystisk sykdomsbølge

En mystisk type lungebetennelse som har spredt seg i den kinesiske storbyen Wuhan, kan skyldes en ny type coronavirus, opplyser statlige medier. Forskere har analysert viruset og foreløpig konkludert at det er snakk om en ny type coronavirus..

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 12:36

Taiwan bekrefter første tilfelle av nytt coronavirus

Myndighetene på Taiwan bekrefter at det første tilfellet av et nytt coronavirus er påvist på øya. Samtidig øker tallet på døde i Kina..

NRK - 25 jan. 20 kl. 02:12

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 25 jan. 20 kl. 02:12

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 26 jan. 20 kl. 00:17

Coronavirus oppdaget i Canada

Ett tilfelle av coronavirus er oppdaget i Canada. Helsemyndighetene i delstaten Ontario i opplyser at en person behandles på et sykehus i Toronto. Vedkommende skal nylig ha kommet hjem fra en reise til Wuhan i Kina.

NRK - 30 jan. 20 kl. 20:46

WHO erklærer coronavirus-krise

Verdens helseorganisasjon erklærer internasjonal folkehelsekrise som følge av coronavirus-utbruddet. – Alle land må samarbeide, og det er tid for solidaritet, fakta og ikke frykt, sa WHO-sjef Tedros Adhanom i kveld..

NRK - 31 jan. 20 kl. 00:33

212 døde av coronavirus

Tallet på døde etter utbruddet av coronavirus i Wuhan i Kina, har steget til 212 ifølge AFP. Fredag ble det rapportert om 42 nye dødsfall, kort tid etter at WHO hadde erklært virus som en global folkehelsekrise..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic: – Jeg er glad

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge (21) scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer (22) og Mohamed Elyounoussi (26), som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic - «Moi»-mål for hjemmelaget

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi, som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 3 timer siden

Bale sentral i første Tottenham-kamp fra start på over syv år

(Tottenham – LASK 3–0) Gareth Bale (31) fikk 61 minutter i sin første Tottenham-kamp fra start siden våren 2013, og leverte godt spill da Tottenham vant enkelt hjemme mot LASK i Europa League..

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic - «Moi»-scoring for hjemmelaget

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi, som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 3 timer siden

Ikke akkurat «sterkere sammen»: Konflikter på alle kanter

«Sterkere sammen» lyder mottoet til norsk landslagsfotball. Det etterleves vel sånn middels minus for øyeblikket..

VG - 3 timer siden

Pappa Sørloth: – Bli ferdig med denne smørjen

Tidligere landslagsprofil Gøran Sørloth (58) ber om at den voldsomme striden mellom sønnen Alexander (24) og landslagsledelsen legges død. Og at fokuset blir å bygge lag – ikke fortsette skittkastingen..

VG - 4 timer siden

Tone Damli avslører sønnens navn

Tone Damli ble mor for andre gang 11. oktober. Nå avslører hun navnet på gutten..

VG - 4 timer siden

Sørloth til NTB: – Aldri sagt at noen i trenerteamet er inkompetente

Alexander Sørloth slår tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck..

VG - 4 timer siden

Sørloth tilbakeviser «inkompetent»-påstand

Alexander Sørloth slår tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck, men sier han fortsatt vil gi alt for landslaget..

VG - 5 timer siden

Innbytterne reddet Arsenal - slet seg til seier i Wien

(Rapid Wien – Arsenal 1–2) Det så vanskelig ut for Arsenal da Bernd Leno forærte Rapid Wien ledermålet, men med et par gode bytter snudde Arsenal kampen og vant den første gruppespillkampen i Europa League..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt