Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 00:22

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Audun Lysbakken, Anniken Hauglie, Nav, Hauglies

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lysbakken, reagerer, Hauglies, granskning
Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

VG - 05 nov. 19 kl. 12:57

Opposisjonen vender ryggen til Hauglies granskning

Opposisjonen stoler ikke på regjeringens forslag om ekstern granskning. De krever at Stortinget skal trekkes med for å sikre uavhengighet granskning.

VG - 08 nov. 19 kl. 22:25

Reagerer på NAV-fengslingen av James (41): – Helt absurd

Flere opposisjonspolitikere på Stortinget reagerer sterkt på at en 41-åring ble fengslet for trygdesvindel etter at alarmen hadde gått både i Nav og i Anniken Hauglies eget departementet..

Dagbladet - 05 nov. 19 kl. 13:24

Rødt-Moxnes: - Det viktigste om Hauglies egen rolle er uavklart

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er ikke beroliget etter Anniken Hauglies (H) redegjørelse i Stortinget..

NRK - 07 okt. 19 kl. 11:06

SV: – Smålig budsjett

SV-leder Audun Lysbakken reagerer på at regjeringen vil kutte i støtten til briller til barn med alvorlige synsproblemer og i støtte til tannregulering. – Dette er et visjonsløst og smålig budsjett, sier Lysbakken i en kommentar..

Aftenposten - 05 nov. 19 kl. 09:58

Følg Anniken Hauglies redegjørelse om trygdeskandalen - ba ofrene om unnskyldning

Minister Hauglie varsler at Regjeringen setter igang en ekstern granskning av Nav-skandalen. Samtidig vurderer de strengere oppfølgingsregler for dem som lovlig tar med seg trygdeytelser til utlandet..

P4 - 12 des. 19 kl. 15:52

SV: - Hauglies forklaring er svekket

SV mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies sak er svekket etter at Navs internrevisjon i dag la frem sin kartlegging. Rapporten peker på svikt i etaten når det gjelder både kommunikasjon, kapasitet og kompetanse. Denne informasjonen påvirker svarene vi i kontroll- og konstitusjonskomiteen har fått fra Hauglie, sier SVs Freddy André Øvstegård..

P4 - 15 nov. 19 kl. 10:45

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

NRK - 18 mai 20 kl. 21:09

Venter ikke granskning av Obama

USAs justisminister William Barr venter ingen granskning av Barack Obama eller Joe Biden i kjølvannet av saken om russisk valgpåvirkning, melder AFP. Barrs uttalelse kommer etter at president Donald Trump tok til orde for granskning av Obama..

VG - 05 nov. 19 kl. 21:53

Moxnes: - Statsråden dro på valgkamp til Mo i Rana i stedet for å hindre justismord

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er sterkt kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at den store NAV-alarmen gikk. Hun reagerer kraftig på anklagene..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt