P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 12:11

P4 - 08 Nov 19 kl. 18:13

Lyn slo ned i fly

Lynet slo ned i et SAS-fly som var på vei inn mot landing på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i kveld.
Flyet med 133 passasjerer om bord på flyet, som kom fra Østersund.
Landingen skal ha vært helt udramatisk, og ingen personer er skadet, skriver avisen Expressen..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Arlanda, Stockholm, Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lyn, slo, nedi , fly

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

P4 - 30 minutter siden

Over halvparten av fattige barn er innvandrere

Over halvparten av fattige barn i Norge er innvandrere. Det kommer frem i en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Til sammen bodde rundt 111.

P4 - 45 minutter siden

Sju mennesker funnet drept i Alabama

Sju personer er funnet skutt og drept i Alabama. På twitter skriver lokalt politi at de har rykket ut til en skyteepisode. Og at det er sju voksne menn og kvinner som er funnet døde.

P4 - 45 minutter siden

170.000 nordmenn ut av ledighetskøen

Siden koronakrisen startet har 170.000 nordmenn forlatt ledighetskøen. Bare i mai har 70.

P4 - 30 minutter siden

Mann til sykehus med hodeskader

En mann i 40-årene er sendt til sykehus etter at han fikk en betongskjærer i hodet i Trøndelag. Arbeidstilsynet er varslet om hendelsen. Det er ikke kjent hvor skadet mannen er men han har skader i hodet og ansiktet..

P4 - 2 timer siden

Avgjørelse om Palme-drapet 10. juni

Onsdag neste uke kommer den svenske påtalemyndigheten til å offentliggjøre sin beslutning når det gjelder etterforskningen av drapet på Olof Palme. Da vil vi få svar på om etterforskningen skal henlegges etter 34 år - eller om noen skal tiltales..

P4 - 1 time siden

Norwegian-fall på 97,8 prosent

Norwegian kan bekrefte at mai var en elendig måned for flyselskapet. 97,8 prosent færre passasjerer fløy med Norwegian i mai i år, i forhold til samme måned i fjor. Selskapet har kun et begrenset antall innenriksflyginger i drift.

P4 - 18 timer siden

Gjort funn i området der mann var savnet

Politiet har funnet levninger i et område i Sogndal, der en 37 år gammel mann forsvant 9. mai 2016. Mannnen har vært sporløst borte i over fire år, og hans pårørende er varslet om funnet.

P4 - 2 timer siden

Nye detaljer fra trusselbrevet

Nye detaljer fra det angivelige trusselbrevet etter Anne Elisabeth Hagens forsvinning er nå kjent. VG skriver at den såkalte motparten i brevet skrev at de ville slippe Hagen henne langt fra huset hvis ektemannnen Tom Hagen bekreftet betalingsvilje innen to uker. Hvis ikke, ville hun dø.

P4 - 2 timer siden

Flertallet vil ikke åpne for reiser til Sverige

Hele tre av fire vil ikke at regjeringen skal åpne for fritidsreier til Sverige før sommerferien. Det viser en undersøkelse fra Opinion, som tror den viktigste grunnen til det er kritikken mot svenskenes håndtering av koronakrisen. Antallet koronarelaterte dødsfall i Sverige er på nesten 4600.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt