NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:34

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:50

Lurte seg inn i bolig

En mann kom seg inn i en kvinnes bolig på Laksevåg i Bergen etter å ha sagt at han skulle skifte en tv-boks. Mannen lurte til seg bankkort og kode og har brukt kortet, melder politiet. Mannen er ikke pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Laksevåg, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lurte, seg, inni , bolig
Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 11:37

Brann i bolig i Oslo

Det er bekreftet brann i en bolig bolig i Ekebergveien. Nødetatene er på stedet..

Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 11:37

Brann i bolig i Oslo - beboer fraktet bort av politiet

Det er bekreftet brann i en bolig bolig i Ekebergveien. En av beboerne er anholdt av politiet..

Hegnar.no - 31 Oct 18 kl. 07:54

- Må eie bolig i 4–5 år for å unngå å tape penger

Sjeføkonom ville ikke investert i bolig i Oslo nå..

NRK - 25 Sep 18 kl. 17:49

Lynnedslag i bolig

Nødetatene rykker ut til en bolig i området Breivika/Skjerstad, der lynet har slått ned. Politiet melder at familien som bor i boligen har kommet seg ut..

Dagbladet - 21 Jan 19 kl. 13:24

Skal søke i vannet like ved milliardærens bolig

Politioverbetjent Christian Berge bekrefter overfor Dagbladet at det vil bli gjennomført søk i Langvannet ved ekteparet Hagens bolig..

Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 11:37

Boligbrann i Oslo - beboer fraktet bort av politiet

Det er bekreftet brann i en bolig bolig i Ekebergveien. En av beboerne er anholdt av politiet..

NRK - 10 Dec 18 kl. 04:58

Brann i bolig ved Arendal

Et barn og en voksen kom seg ut da det begynte å brenne i andre etasje i en bolig ved Langedal i Froland i Aust-Agder i natt. Det var mye røyk i huset, og de to er fraktet til legevakt for sjekk, melder politiet..

NRK - 13 Jan 19 kl. 18:59

En bolig i Åseral brenner

Politiet har fått en melding om kraftig røykutvikling fra en bolig i Åseral i Vest-Agder. Det skal ikke være personer i bygget. Brannvesenet er på stedet..

Hegnar.no - 28 Jan 19 kl. 08:38

Nordnet mener aksjer er bedre enn bolig

Analyse avliver «sannheten» om bolig og aksjer..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 19:59

Mistenkelig gjenstand ved justisministerens bolig var ufarlig

Politiets bombegruppe har undersøkt en gjenstand som er blitt plassert utenfor boligen til justisminister Tor Mikkel Wara og hans bolig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt