NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:19

NRK - 20 jan. 20 kl. 07:48

Lungevirus spreidd til Sør-Korea

Viruset som kan føra til alvorleg lungesjukdom, og som har smitta hundrevis av menneske i Kina, har spreidd seg til Sør-Korea, melder AFP. Viruset har dei siste dagane også blitt påvist i Japan og Thailand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Sør-Korea, AFP, Japan, Thailand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lungevirus, spreidd, til, Sør-Korea
Klartale - 24 juni 20 kl. 11:51

Nord-Korea venter med å angripe Sør-Korea

Sør-Korea har den siste måneden sendt flygeblader over grensa til Nord-Korea. Det provoserer Nord-Korea. Likevel vil de vente med å angripe Sør-Korea..

NRK - 11 juni 20 kl. 06:05

Nord-Korea ber USA holde seg unna

Nord-Korea gir USA en reprimande for å ha kritisert landets beslutning om å kutte all kommunikasjon med Sør-Korea og sier det kan gå utover presidentvalget. Nord-Korea kuttet forbindelsen med sør etter flygeblader med kritikk fra Sør-Korea..

NRK - 16 juni 20 kl. 08:33

Nord-Korea truer nabolandet

Nord-Korea truer med å sende militæret inn i demilitariserte områder langs grensen i Sør-Korea. Trusselen skal være svar på at det Nord-Korea mener er propaganda sendt inn i landet av avhoppere i Sør-Korea..

NRK - 08 juni 20 kl. 23:46

Nord-Korea kutter kontakt med Sør

Nord-Korea vil kutte militært- og politisk kommunikasjon med Sør-Korea, melder landets statelige medier. Nord-Korea har de siste dager vært misfornøyd med aktivister fra Sør-Korea som har sendt brosjyrer og annet materiale inn i Nord, melder AFP..

NRK - 28 nov. 19 kl. 23:28

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea avfyrte torsdag morgen to prosjektiler som begge landet i Japanhavet. Det var kortdistanseraketter som ble avfyrt, ifølge Sør-Korea. Det er 13.

NRK - 08 juni 20 kl. 23:46

Nord-Korea vil kutte kontakt

Nord-Korea vil kutte militær og politisk kommunikasjon med Sør-Korea, melder landets statlige medier. Nord-Korea har de siste dager vært misfornøyd med aktivister fra Sør-Korea som har sendt brosjyrer og annet materiale inn i Nord, melder AFP..

Klartale - 21 jan. 20 kl. 08:59

Lungevirus kan komme til Norge

Folkehelse-instituttet sier at det nye lungeviruset kan spre seg til Norge. De følger med på viruset..

Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 13:16

USA og Sør-Korea utsetter planlagte felles militærøvelser etter trusler fra Nord-Korea

USA og Sør-Korea utsetter en planlagt felles luftforsvarsøvelse for å komme Nord-Korea i møte. Nord-Korea har truet med straff dersom øvelsen ble gjennomført..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 23:59

Nord-Korea bryter kommunikasjonen med Sør-Korea

Ledelsen i Nord-Korea vil kutte alle forbindelser med Sør-Korea på grunn av propaganda fra avhoppere, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA..

VG - 08 juni 20 kl. 23:42

Nord-Korea vil kutte all kontakt med Sør-Korea

Nord-Korea vil først kutte alle telefonlinjer med Sør-Korea, ifølge nyhetsbyrå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 30 minutter siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..

NRK - 30 minutter siden

Flere er avhengig av tyske turister

Mange håper at Tyskland står på lista over land man fritt kan reise til og fra når regjeringa legger frem nye reiseråd fredag klokka 12. Tyskere utgjør tradisjonelt en stor andel av turistene i Norge. Flere bedrifter er avhengig av at de får komme..

NRK - 45 minutter siden

14 infeksjoner fra badebakterier

14 personer fikk i juni påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen. Bakteriene, som i verste fall kan være kjøttetende, skal nå kartlegges, melder NTB. Bakteriene kan infisere åpne sår, og i verste fall kan det ende med blodforgiftning og amputasjon..

NRK - 1 time siden

Første koronatilfelle i Idlib

Det første tilfellet av koronasmitte er registrert i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i Syria. Aktivister sier det var en lege som hadde vært i Tyrkia, som testet positivt for viruset. Sykehuset der han jobber ble stengt ned..

NRK - 1 time siden

Tillit til Hagen-etterforskningen

Seks av ti spurte i en måling gjort for Dagbladet sier at de har tillit til politiets etterforskning av Lørenskog-saken. 10 prosent sier de har meget stor tiltro til etterforskningen. 50 prosent har ganske stor tiltro.

NRK - 2 timer siden

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 8965 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 13 tilfeller..

NRK - 2 timer siden

Ber utsatte vente med Svalbard

Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selme, råder folk som tilhører risikogrupper knyttet til covid-19, til ikke å komme til Svalbard nå grunnet sykehuskapasitet. Overfor Klassekampen påpeker han at det er 100 mil til nærmeste store sykehus..

NRK - 3 timer siden

Bolsonaro i god form

President i Brasil, Jair Bolsonaro, skal vere i god form, etter at han testa positivt for koronaviruset. Det melder pressekontakten hans, ifølge Reuters. Det er tre dagar sidan den brasilianske presidenten fekk påvist koronasmitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt