NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:10

NRK - 20 Jan 20 kl. 07:48

Lungevirus spreidd til Sør-Korea

Viruset som kan føra til alvorleg lungesjukdom, og som har smitta hundrevis av menneske i Kina, har spreidd seg til Sør-Korea, melder AFP. Viruset har dei siste dagane også blitt påvist i Japan og Thailand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Sør-Korea, AFP, Japan, Thailand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lungevirus, spreidd, til, Sør-Korea
NRK - 28 Nov 19 kl. 23:28

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea avfyrte torsdag morgen to prosjektiler som begge landet i Japanhavet. Det var kortdistanseraketter som ble avfyrt, ifølge Sør-Korea. Det er 13.

Klartale - 21 Jan 20 kl. 08:59

Lungevirus kan komme til Norge

Folkehelse-instituttet sier at det nye lungeviruset kan spre seg til Norge. De følger med på viruset..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 13:16

USA og Sør-Korea utsetter planlagte felles militærøvelser etter trusler fra Nord-Korea

USA og Sør-Korea utsetter en planlagt felles luftforsvarsøvelse for å komme Nord-Korea i møte. Nord-Korea har truet med straff dersom øvelsen ble gjennomført..

P4 - 29 Feb 20 kl. 07:27

Flere blir smittet i Sør-Korea

Sør-Korea har nå flere nye smittede av koronaviruset enn Kina. I Sør-Korea er det registrert 594 nye tilfeller, mens det er 427 i Kina, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt har 2835 mennesker dødd av viruset i Kina, og 16 i Sør-Korea..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 16:20

Nå er det mange baller i luften, Høie! | Joacim Lund

Har en ansvaret for å bekjempe et farlig lungevirus, er det lett å få pustebesvær..

NRK - 06 Mar 20 kl. 04:25

Over 6000 virussmittet i Sør-Korea

Sør-Korea melder om 518 nye smittetilfeller fredag, noe som innebærer at flere enn 6.000 mennesker har fått påvist koronasmitte i landet. Sør-Korea og Italia er de to landene utenfor Kina som er hardest rammet..

VG - 25 Jan 20 kl. 01:54

41 bekreftet døde av lungevirus

Antall døde etter virusutbruddet som startet i Kina, øker. Fredag melder myndighetene om 15 nye dødsfall. Tallet er nå 41..

NRK - 28 Nov 19 kl. 09:17

Nord-Korea med ny oppskyting

Nord-Korea har skote opp eit ikkje identifiserbart prosjektil, seier Sør-Korea. Det melder Reuters. Ingen andre detaljar har komme frå det sørkoreanske militæret.

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 05:40

Ni døde av lungevirus i Kina

Beijing (NTB-AFP-AP): Antall mennesker som har dødd av det nye lungeviruset, har steget til ni. 440 personer er smittet i Kina, opplyser helsemyndighetene..

VG - 22 Jan 20 kl. 09:19

Ni døde av lungevirus i Kina

): Antall mennesker som har dødd av det nye lungeviruset, har steget til ni. 440 personer er smittet i Kina, opplyser helsemyndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To menn pågrepet etter biljakt

I Oslo er to unge menn pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til sykehus og legevakt. Politiet ble oppmerksom på den stjålne bilen like etter klokken 6 torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Over 1,5 million tilfeller globalt

Det er nå over 1,5 million tilfeller av koronaviruset i verden, ifølge en opptelling gjennomført av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem

Opp mot 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge fra utlandet, etter koronakrisens utbrudd i Norge og verden. Det viser data fra de store norske mobiloperatørene.

NRK - 1 time siden

Korona-app kan komme etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Korona-app kommer etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Advarer om mulig fattigdomskrise

Hjelpeorganisasjonen Oxfam mener en halv milliard mennesker kan ende i fattigdom dersom ikke verdens ledere enes om en redningspakke. De advarer om at den økonomiske krisen forårsaket av koronapandemien kan sette kampen mot fattigdom tilbake i tid..

NRK - 1 time siden

Har nådd urfolk i Amazonas

Det første tilfellet av koronasmitte er påvist hos Yanomami-folket i Amazonas, bekrefter brasilianske myndigheter, som sier de er svært bekymret. Urfolket er kjent for å leve isolert og er svært utsatt for fremmede sykdommer..

NRK - 2 timer siden

Studie: Kom til New York fra Europa

Nye studier viser at koronasmitten trolig ble brakt til New York av reisende fra Europa flere uker før det første tilfellet ble påvist, skriver New York Times. To ulike forskningsmiljøer har studert ulike genanalyser og kommet til like konklusjonene..

NRK - 3 timer siden

6160 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 6.160 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 150 tilfeller siste døgn.

NRK - 3 timer siden

Tre menn pågrepet etter trusler

Tre menn i 30-årene er pågrepet av politiet i Oslo etter at de skal ha truet flere personer med et replikavåpen på Grünerløkka natt til torsdag. Flere skal ha blitt truet og oppfattet situasjonen som skummel og alvorlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt