P4 > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:24

P4 - 13 Feb 18 kl. 11:25

Lundby mottok gullmedaljen

Maren Lundby har nå tatt imot gullmedaljen sin etter at hun vant hopp normalbakke i OL i Pyeongchang i går.
Medaljeseremonien var i formiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Lundby, OL, Pyeongchang

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lundby, mottok, gullmedaljen
NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang..

NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok OL-gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang. I finaleomgangen landa ho på heile 110 meter og var 12 poeng framfor sølvvinnaren..

NRK - 14 Feb 18 kl. 17:48

Gulljenta har landet!

I ettermiddag landet Maren Lundby i Norge etter at hun tok OL-gull i hopp.. Jenta fra Kolbukameratene ble tatt imot av familie, venner og ordfører i Vestre Toten da hun kom til Gardermoen. Lundby måtte selvsagt vise frem gullmedaljen sin til de fremmøtte!.

NRK - 08 Feb 19 kl. 15:25

Seks på rad for Lundby

Maren Lundby tok sin sjette verdenscupseier på rad da hun vant rennet i Ljubno i Slovenia fredag. Lundby vant foran japanske Sara Takanashi og hjemmehåpet Ursa Bogataj..

NRK - 13 Jan 18 kl. 05:33

Lundby vant i Sapporo

Maren Lundby tok sin 7. verdenscupseier i lørdagens hopprenn i japanske Sapporo. Tyske Katharina Althaus tok andreplassen.

NRK - 04 Mar 18 kl. 10:29

Maren Lundby vant verdenscupen

Maren Lundby vant i dag verdenscupen i hopp for kvinner, etter seier i rennet i Rasnov i Romania. Det er tre renn igjen av sesongen, men ingen kan ta igjen Lundby..

Klartale - 13 Feb 18 kl. 08:32

Lundby vant sitt første OL-gull

Maren Lundby sikret gullet i kvinnenes hopprenn..

P4 - 02 May 18 kl. 16:53

Lundby vil ikke være en kvinneforkjemper

Skihopper Maren Lundby ønsker ikke å bli sett på som en kvinneforkjemper. Lundby, som vant OL-gull i Pyeongchang i vinter, har blitt en frontfigur i kampen for at kvinner skal få prøve seg på skiflyging og i like store bakker som gutta. Men til TV 2 sier 23-åringen at hun kun ønsker å drive med skihopp, ikke være en politiker i tillegg..

VG - 27 Jan 19 kl. 14:08

Lundby i knallform – knuste konkurrentene

Maren Lundby (24) vant helt overlegent. For annen dag i rumenske Rasnov. Og nå har hun overtatt ledelsen i verdenscupen..

VG - 25 Mar 18 kl. 16:13

Lundby fullførte ellevill pallrekke

Maren Lundby (23) hoppet seg opp og sikret pallplass i Oberstdorf. Dermed har hun vært på pallen i samtlige renn denne sesongen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt