P4 > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:47

P4 - 13 Feb 18 kl. 11:25

Lundby mottok gullmedaljen

Maren Lundby har nå tatt imot gullmedaljen sin etter at hun vant hopp normalbakke i OL i Pyeongchang i går.
Medaljeseremonien var i formiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Lundby, OL, Pyeongchang

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lundby, mottok, gullmedaljen
NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang..

NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok OL-gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang. I finaleomgangen landa ho på heile 110 meter og var 12 poeng framfor sølvvinnaren..

NRK - 14 Feb 18 kl. 17:48

Gulljenta har landet!

I ettermiddag landet Maren Lundby i Norge etter at hun tok OL-gull i hopp.. Jenta fra Kolbukameratene ble tatt imot av familie, venner og ordfører i Vestre Toten da hun kom til Gardermoen. Lundby måtte selvsagt vise frem gullmedaljen sin til de fremmøtte!.

NRK - 13 Jan 18 kl. 05:33

Lundby vant i Sapporo

Maren Lundby tok sin 7. verdenscupseier i lørdagens hopprenn i japanske Sapporo. Tyske Katharina Althaus tok andreplassen.

NRK - 04 Mar 18 kl. 10:29

Maren Lundby vant verdenscupen

Maren Lundby vant i dag verdenscupen i hopp for kvinner, etter seier i rennet i Rasnov i Romania. Det er tre renn igjen av sesongen, men ingen kan ta igjen Lundby..

Klartale - 13 Feb 18 kl. 08:32

Lundby vant sitt første OL-gull

Maren Lundby sikret gullet i kvinnenes hopprenn..

P4 - 02 May 18 kl. 16:53

Lundby vil ikke være en kvinneforkjemper

Skihopper Maren Lundby ønsker ikke å bli sett på som en kvinneforkjemper. Lundby, som vant OL-gull i Pyeongchang i vinter, har blitt en frontfigur i kampen for at kvinner skal få prøve seg på skiflyging og i like store bakker som gutta. Men til TV 2 sier 23-åringen at hun kun ønsker å drive med skihopp, ikke være en politiker i tillegg..

VG - 25 Mar 18 kl. 16:13

Lundby fullførte ellevill pallrekke

Maren Lundby (23) hoppet seg opp og sikret pallplass i Oberstdorf. Dermed har hun vært på pallen i samtlige renn denne sesongen..

Hegnar.no - 14 Jan 18 kl. 10:42

Lundby i OL-form – smadret konkurrentene i Sapporo

Maren Lundby tok sin tredje seier og viser gulltakter foran OL, men hoppjenta misliker at folk har begynt å «dele» ut OL-medaljene..

VG - 04 Mar 18 kl. 10:35

Lundby med historisk verdenscupseier: – Verdens klart beste skihopper

Med to suverene hopp søndag formiddag, sikret Maren Lundby (23) sammenlagtseieren i verdenscupen. Dermed skriver hun hopphistorie..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Her kan det bli 30 grader til helgen

– Fastlåst værsituasjon..

P4 - 15 minutter siden

- Brøt taushetsplikten

Nestleder i Oslo bystyres utdanningskomité, Eivor Evenrud fra Rødt, mener skolesjefen i Oslo nå må gå av. Årsaken er at hun mener skolesjef Astrid Søgnen i en åpen høring i bystyret i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot lærer Simon Malkenes, skriver VG. Søgnen avviser at hun har gitt opplysninger som er i strid med taushetsplikten..

P4 - 30 minutter siden

Vil gjennomføre møte

USA står fast ved at de planlegger å gjennomføre toppmøtet med Nord-Korea i Singapore 12. juni. Visepresident Mike Pence sier til Fox News at det ikke er noen endirnger i planene rundt det historiske møtet.

P4 - 1 time siden

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

P4 - 1 time siden

Ett år siden Manchester-terroren

Det ble ett minutts stillhet og senere allsang i Manchester i dag, under en markering for at det nå er ett år siden terrorangrepet i byen der 22 mennesker ble drept. Angrepet skjedde under en konsert med superstjernen Ariana Grande. Hundrevis av mennesker samlet seg i katedralkirken i Manchester for å markere.

P4 - 1 time siden

Pellegrini vil hente fire-fem spillere

West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen..

P4 - 1 time siden

- Kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Real Madrid-trener Zinedine Zidane tror lørdagens Champions League-finale mot Liverpool kan bli den tøffeste finalen de har spilt. Det spanske storlaget kan vinne Champions League for tredje år på rad, men da Zidane møtte pressen i dag sa han at de må spille på sitt beste skal de slå Liverpool, og at de frykter angrepstrioen til de røde med Salah, Firmino og Mané..

P4 - 1 time siden

- Viktig med debatt om ytringsfrihet

- Vi er helt avhengig av at lærere sier ifra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. Det sier Martin Henriksen, utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. I dag holder Utdanningsforbundet en markering for ytringsfrihet i skolen foran Stortinget.

P4 - 1 time siden

Nesten 400 mennesker berget i Sahara

400 afrikanske migranter er reddet fra Sahara-ørkenen i Niger. De ble plukket opp av letemannskaper ute i ørkenen i forrige uke, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon. Migrantene og flyktningene hadde svært lite vann, ingen mat og ingen ID-papirer..

P4 - 1 time siden

Én million husstander kan miste TV 2-kanaler

Så mange som én million husstander kan miste TV2-kanalene i juni. TV2 og Telenor forhandler nemlig om en ny avtale, og dersom partene ikke blir enige vil det ramme Canal Digital-kundene, skriver nettstedet Kampanje. Ifølge en intern TV2-melding som nettstedet har fått tak i har samtalene vart lenge og en konflikt kan bli utfallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt