P4 > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:53

P4 - 13 Feb 18 kl. 11:25

Lundby mottok gullmedaljen

Maren Lundby har nå tatt imot gullmedaljen sin etter at hun vant hopp normalbakke i OL i Pyeongchang i går.
Medaljeseremonien var i formiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Lundby, OL, Pyeongchang

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lundby, mottok, gullmedaljen
NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang..

NRK - 13 Feb 18 kl. 11:18

Lundby mottok OL-gullmedaljen

Etter sigeren i hoppkonkurransen måndag fekk Maren Lundy tysdag formiddag utdelt gullmedaljen i Pyeongchang. I finaleomgangen landa ho på heile 110 meter og var 12 poeng framfor sølvvinnaren..

NRK - 14 Feb 18 kl. 17:48

Gulljenta har landet!

I ettermiddag landet Maren Lundby i Norge etter at hun tok OL-gull i hopp.. Jenta fra Kolbukameratene ble tatt imot av familie, venner og ordfører i Vestre Toten da hun kom til Gardermoen. Lundby måtte selvsagt vise frem gullmedaljen sin til de fremmøtte!.

NRK - 13 Jan 18 kl. 05:33

Lundby vant i Sapporo

Maren Lundby tok sin 7. verdenscupseier i lørdagens hopprenn i japanske Sapporo. Tyske Katharina Althaus tok andreplassen.

Klartale - 13 Feb 18 kl. 08:32

Lundby vant sitt første OL-gull

Maren Lundby sikret gullet i kvinnenes hopprenn..

Hegnar.no - 14 Jan 18 kl. 10:42

Lundby i OL-form – smadret konkurrentene i Sapporo

Maren Lundby tok sin tredje seier og viser gulltakter foran OL, men hoppjenta misliker at folk har begynt å «dele» ut OL-medaljene..

NRK - 14 Jan 18 kl. 04:38

Lundby vant i Sapporo

Maren Lundby hoppet inn til sin andre verdenscupseier på to dager i Sapporo i Japan natt til søndag..

VG - 02 Dec 17 kl. 18:38

Maren Lundby toer på Lillehammer

Nok en gang var totningen Maren Lundby (23) og tyske Katharina Althaus (22) best i verdenscupen. Men denne gang med Lundby på 2. plass..

VG - 17 Dec 17 kl. 17:01

Lundby vant igjen - deler ledertrøyen med tysk rival

Sesongen har kun handlet om to navn så langt: Maren Lundby (23) og Katharina Althaus (21). Søndag var Lundby igjen best, da hun slo tyskeren for andre gang..

VG - 12 Feb 18 kl. 16:35

Lundby-dramaet: - Jeg kunne gått rundt i luften

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Maren Lundby (23) hoppet til gull. Men innrømmer at OL-konkurransen kunne endt med krasjlanding - og en tur på sykehuset - istedenfor øverst på seierspallen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen. Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG. Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.

P4 - 1 time siden

Gransker rådmann i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan nå bli gransket etter at han kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

P4 - 2 timer siden

Så mystisk lys over Nord-Norge: – Trolig oppskytning fra SpaceX

Flere i Nord-Norge har meldt fra om et meget spesielt lys på himmelen i kveld. Norsk meteornettverk er ikke helt sikre, men tror det kan være snakk om en rakett som selskapet SpaceX sendte opp i dag, melder NRK. Raketten kom nemlig nordfra, over Kirkenes og beveget seg mot Lofoten.

P4 - 2 timer siden

Mann falt mellom toget og perrongen

En mann falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon i dag. Mannen i 50-årene døde av ulykken. Det ble iverksatt førstehjelp på togstasjonen, men mannens liv sto ikke til å redde.

P4 - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke. Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK. Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..

P4 - 4 timer siden

Lysbakken fikk epilepsianfall

Kort tid før valgkampen startet i høst, ble SV-leder Audun Lysbakken i hu og hast fraktet til sykehus etter epilepsianfall. SV-lederen forteller for første gang til NRK om dramatikken. Før jul gikk Lysbakken ut i sykepermisjon for å gjennomføre en operasjon.

P4 - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar. Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.

P4 - 5 timer siden

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde. Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp. Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..

P4 - 5 timer siden

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje. Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år. Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.

P4 - 5 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Det melder NTB. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt